FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, nevoită să plece din Gruia » Anunțul ardelenilor: „Boala a evoluat galopant”

CFR Cluj schimbă gazonul în „Gruia”
Foto: Imago
CFR Cluj schimbă gazonul în „Gruia” Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 17:02 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 19:11

CFR Cluj a decis să schimbe gazonul de pe Arenei „Dr. Constantin Rădulescu”, după ce la meciul din campionat cu CSU Craiova, terminat cu victoria ardelenilor, 2-0, iarba a arătat într-un fel deplorabil.

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că ardelenii vor schimba gazonul imediat după meciul de acasă din Conference League cu Sivasspor, de joi. 

Ședință în noapte la clubul din Liga 1 » 6 puncte din trei meciuri sau antrenorul e OUT!
ULTIMATUM
Ședință în noapte la clubul din Liga 1 » 6 puncte din trei meciuri sau antrenorul e OUT!

Ardelenii ar urma astfel să plece din „Gruia” la următorul meci de acasă, împotriva celor de la Petrolul, din etapa a 12-a.

Cristi Balaj: „Boala a evoluat galopant și am pierdut o mare parte din gazon”

„Gazonul s-a degradat incredibil de mult în doar 5 zile. Am chemat specialiști, care au spus că este vorba despre o boală din cauza condițiilor meteo, ploi, temperaturi ridicate, umiditate. Boala a evoluat galopant și am pierdut o mare parte din gazon. 

S-a dat cu soluții, s-au efectuat toate tratamentele, oamenii au stat de dimineața până după-amiaza la stadion. Suntem și noi dezamăgiți de modul în care arată gazonul, dar am făcut tot ceea ce depinde de noi. Greu să te lupți cu elementele care nu pot fi controlate. Doar acum putem schimba gazonul. 

UEFA ne-a permis, sperăm să avem și sprijinul Federației. Pentru meciul următor de acasă (n.r. - Cu Petrolul, în etapa #12) rămâne de văzut ce stadion vom alege pentru meciul următor de acasă. 

Avem „Cluj Arena”, dar în semn de respect dorim să evităm tensiunile. Dacă ne vor permite cei de la U Cluj vom evolua acolo, dar dacă consideră că nu este oportun, atunci vom găsi probabil un alt stadion. Există Mediaș, Bistrița, Baia Mare, Alba Iulia”, a declarat Cristi Balaj la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Marius Croitoru propune 3 fotbaliști pentru „națională”: „E clar că merită să fie văzuți de selecționer”
FCU CRAIOVA
Marius Croitoru propune 3 fotbaliști pentru „națională”: „E clar că merită să fie văzuți de selecționer”
Au cel mai vârstnic lot din Liga 1 și se întrec în cadouri pentru adversari
CSU CRAIOVA
Au cel mai vârstnic lot din Liga 1 și se întrec în cadouri pentru adversari

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (27)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  15 Septembrie 2022, 08:56

Lasati valizele la AROMA , pe stanga cum urcati Feleacul , pe dreapta cum se coboara Feleacul ....exista indicatoare, sau la chelnerii de la Diesel Club :)))))))))) !

balotelli
balotelli  •  14 Septembrie 2022, 23:59
Postat de Io89 pe 14 Septembrie 2022, 20:54

Mai oameni stadionul cfr este concesionat 49 ani de la stat (compania natioanala cai ferate romane) si arpi la modernizat ca si gigi ghencea sau mai mult ,deci nu este al lui cfr cum nici cluj arena nu e a universitatii .U nu a vrut sa.joace in gruia si a mers la Medias asa si cfr ar trebui la Medias.

Dacă rivalitatea ar fi văzută ca prin alte părți, cele 2 echipe ar putea împărți fără probleme Cluj Arena măcar pentru o scurtă perioadă. Pe modelul celor de la Inter și AC Milan cu Stadio Giuseppe Meazza /SanSiro. De ce ar protesta fanii lui U acum, dacă atunci când au fost exilați la Mediaș pe motiv de Untold, n-au avut nimic de comentat? Puteau să facă o solicitare să închirieze arena din Gruia, dar n-au făcut-o, pe motiv de 'fani'. Acum, tot pe motiv de 'fani', CFR se va feri să încerce varianta Cluj Arena. Deși dacă ar evolua acolo, sunt convins că ar beneficia și de susținerea unui număr mare de suporteri care încă iubesc ambele echipe, ca pe vremuri. Sunt situații în care toată lumea ar avea de câștigat, dar toți preferă să piardă.

balotelli
balotelli  •  14 Septembrie 2022, 23:36
Postat de alenb pe 14 Septembrie 2022, 21:26

Concesionat inseamna practic o cedare a drepturilor de proprietate pe perioada stipulata (mai precis 49 de ani cu posibilitate de prelungire 24.5 ani), deci nu comparam cu U Cluj pe Cluj Arena ori cu FCSb in trecut pe Ghencea, ambele chiriase. Practic daca U Cluj vrea sa joace in Gruia trebuie sa inchirieze de la CFR in timp ce invers CFR inchiriaza de la Primarie Cluj Arena, U Cluj neavand vreun cuvant de spus. Problema sunt derbedeii din galeria lui U, ei sunt motivul pt care CFR nu joaca pe Municipal.

I-am zis unuia din MADS să-și facă și el un cont pe Gsp, să vedem și punctul de vedere al grupării pe care o reprezintă. Mi-a răspuns că "ei nu-și pierd timpul cu prostii din astea... și oricum, la cât se scrie despre U, un articol la 2-3 săptămâni, nu merită să-și bată capul cu așa ceva... pe un site unde 80% dintre useri sunt bucureșteni. Iar pe live-uri (n. r. : nu știa că mai nou comment-urile apar după 2 ore) n-au cum să intre pentru că ei însoțesc mereu echipa și în deplasări, n-o să stea să tasteze din tribune... când au atâtea scaune de demontat." Vă spun, ăștia din MADS sunt ca jucătorii de la FCSB : luați individual, nu-s chiar atât de răi. Doar când sunt nevoiți să lucreze în echipă.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close