FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA A jucat 7 ani la Dinamo, dar acum îl apără pe Sorescu după transferul la FCSB: „E un pas în față” » Ce spune despre situația „câinilor”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 09:47 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 10:29

Cosmin Moți (38 de ani), fost jucător la Dinamo și actual director tehnic la Ludogoreț, nu-l blamează pe Deian Sorescu pentru că a ales FCSB.

- Cum e cu licențele în Bulgaria? E la fel ca la noi? 
- Nu știu foarte multe. Cred că e la fel, nu doar ca în România, ci ca peste tot. Cred că jucătorii cu meciuri la națională, jucătorii cu meciuri în Liga 1 au anumite avantaje. Cred că-și iau carnetul mai repede, dar nu vreau să mint pentru că nu știu foarte bine. 

- Te vezi ajutând din poziția asta și pe Dinamo la un moment dat? 
- Da, de ce nu. Am petrecut acolo 7 ani frumoși. Din păcate, Dinamo traversează o perioadă foarte grea. Eu mai am mult de muncit, iar în momentul de față nu se pune problema că aș reuși. 

„Vorbim de trădări?” » Ce spune un fost jucător de la Dinamo despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „M-aș fi dus și eu”
FCSB
„Vorbim de trădări?” » Ce spune un fost jucător de la Dinamo despre transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „M-aș fi dus și eu”

- Probabil că e nevoie de o experiență mai bogată pentru a ajuta Dinamo la ce situație e acolo... 
- Orice persoană ai pune la o echipă din prima zi, nu ar reuși să se descurce singur. La Ludogorets avem o echipă bine structurată, oameni care fac de 30 de ani același lucru. Treptat, treptat, am reușit și eu să învăț câteva lucruri. 

Cosmin Moți îl apără pe Deian Sorescu după transferul la FCSB

- Cum vezi ca dinamovist trecerea lui Sorescu la FCSB? 
- Cred că pentru Deian este un pas în față, dacă cei de acolo (n.r. Rakow) nu-l mai voiau și nu mai juca acolo. E important să meargă la o echipă unde să joace și unde să fie în vederile echipei naționale. 

- Păi și pentru fanii lui Dinamo? 
- E greu cu siguranță. Trebuie să înțelegem că sunt jucători profesioniști și se duc unde au posibilitatea de a crește și de a avea rezultate. Și pe vremea mea au fost treceri de genul. E greu pentru suporteri, pentru oamenii care iubesc Dinamo, dar v-am spus că nu trebuie să-l acuzăm și să-i sărim în cap. Deian trebuie să se gândească la el și la familia lui. 

- Nu l-ai întrebat pe patronul lui Ludogorets să investească în România. Dinamo n-ar fi o soluție? 
- Nu. E suficient cred pentru el investiția care este destul de mare de la Ludogorets. A preluat un proiect de la zero care a construit tot ce se putea. De la bază de pregătire, bază de antrenament, bază pentru academie, stadion. Absolut tot! Și a fost un efort financiar considerabil. 

- Unde o vezi pe Dinamo în acest sezon?
 - Cred că a atins maximum în acest sezon. Lăsând la o parte toate aceste probleme financiare. Au un program accesibil, sper să prindă play-off-ul. Cu promovarea e mai greu, am văzut câteva meciuri. Ovidiu a făcut treabă bună și a pus echipa pe picioare cu jucători tineri. E bine date fiind toate problemele

N-am urmărit prea mult Liga. Doar ce citesc prin presă și aud și toată lumea vorbește de CFR ca o echipă experimentată. Lotul e valoros, cred că au prima șansă la titlu 
- Cosmin Moți

Citește și: 

FCSB nu-și valorifică potențialul! Farul și CFR Cluj, marile profitoare

Panduru l-a ironizat în direct » Nu s-a putut abține după transferul iernii în Liga 1: „Uite că a venit Beckham!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
creeperno807
creeperno807  •  15 Ianuarie 2023, 22:38

Sa te intorci cu coada intre picioare dintr-un campionat mai puternic nu este deloc un pas in fata. Asa in ,,fata" avanseaza si echipa nationala

istet10
istet10  •  15 Ianuarie 2023, 18:43
Postat de sadiku_is_back pe 15 Ianuarie 2023, 11:55

Pentru toate cluburile din Romania !!! PUNETI CLAUZA ANTI-FCSB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha! Ha! Ha!

liga2egaldesfiintare
liga2egaldesfiintare  •  15 Ianuarie 2023, 13:58
Postat de sadiku_is_back pe 15 Ianuarie 2023, 11:55

Pentru toate cluburile din Romania !!! PUNETI CLAUZA ANTI-FCSB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tibi iq 33. ce naiba *** acolo? au pus astia cluaza anti vitan barzesti si de aia va desfiintati in scurt timp. Steaua din liga 1 o sa castige la pas campionatul cu sorescu dand goluri decisive pentru Steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează