FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-1

Dan Petrescu ține cu dinții de contractul cu CFR Cluj: „Cum să renunț la clauză?!” » Suma uriașă pe care trebuie să o achite Varga

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 22:56 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 23:02

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în ultimul meci al etapei cu numărul 11 din Liga 1. Dan Petrescu (54 de ani) nu vrea să renunțe la contractul pe care îl are la campioana României. 

Dan Petrescu a transmis clar că nu va pleca de la CFR Cluj dacă nu îi va fi achitată clauza de reziliere. În contractul antrenorului este stipulat că ruperea unilaterală a înțelegerii costă 400.000 de euro!

Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!
CFR CLUJ
Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!

Dan Petrescu ține cu dinții de contractul cu CFR Cluj 

„Când pot să folosesc cea mai bună echipă, e ușor. Am început bine astăzi, puteam să marcăm rapid două-trei goluri. E o victorie de moral, importantă. Ne menține în lupta pentru titlu. Eu asta fac și asta voi face în continuare.

Camora a marcat gol cu dreptul azi, era foarte fericit. Și eu la fel! De 5 ani suntem împreună, ține la mine, eu țin la el. Avem o relație foarte bună, cu el și cu Deac. Cu toți am o relație specială!

Eu nu pot să vorbesc doar despre meciul cu FC Argeș. Posibil să avem o discuție mâine sau poimâine, eu cu patronul! Să vedem care e programul. Nu vorbesc despre acest subiect, v-am spus! Nu discut. 

Ce pot să zic? Sunt antrenorul lui CFR Cluj și mai am 2 ani de contract. Cum să renunț la clauză? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că dacă eu sunt antrenor, eu sunt antrenor. În toată lumea există contracte. Am un contract și merită respectat”, a declarat Dan Petrescu la Orange Sport. 

SUPERLIGA » VIDEO cu golul marcat de Camora în FC Argeș - CFR Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Ultimatum pentru încă un antrenor: „Dacă ne bat și ei, încerc să mă gândesc la altă variantă”

Mihai Stoica îi dă asigurări lui Dică și face un pariu îndrăzneț: „Am convingerea asta!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
Cormiz
Cormiz  •  21 Septembrie 2022, 10:06

Eforturile susținute ale fecesebistilor(vezi atacurile repetate a lui MM Stoica)și a unei părți însemnate ale presei sportive par sa dea roade Probabil Dan Petrescu va fi gonit pe nedrept de la CFR Cluj. Dar, se profilează acordul cu o echipa engleza din al doilea eșalon . Daca se realizează, că da cu tifla tuturor . Daca totuși rămâne, va ajunge în primăvara Conference și va lua campionatul.Echipa a început să funcționeze dus peretelui Petrescu .Un nou antrenor, indiferent cine va fi, va reprezenta un dezastru pentru acest lot. Succes Dane, iată sunt și persoane cunoscătoare care te susțin în continuare

Llllll
Llllll  •  20 Septembrie 2022, 15:58

La națională nu te-ai dus , așa meriti !

vasileroaita
vasileroaita  •  20 Septembrie 2022, 11:22
Postat de Sharapov pe 20 Septembrie 2022, 06:53

Care-s alea 4 titluri castigate de petrescu la CFR ? ? ? Daca nu te pricepi la fotbal, nu-ti mai da cu parerea aiurea !!! petrescu lasa in urme UMILINTE CUMPLITE : ELIMINAREA in fata descultilor armeni, UMILINTA in fata andorezilor care l-au dominat in 10 jucatori, UMILINTA din fata descultilor kosovari, UMILINTA din fata echipei a doua a lui Sivaspor, care a jucat cu doar 5 rezerve si tricouri de imprumut !!!

Chiar așa! Dacă ești habarnișt, de ce nu taci?!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează