FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO „Eu am fost alergat de 50 de oameni” » Un campion cu Dinamo comentează scandalul dintre Deian Sorescu și ultrași: „De ce s-a dus singur acolo?”

După golul de 1-1, înscris de Zicu, câțiva suporteri au rupt gardul și au intrat pe teren, cu intenția de a-i dezbrăca pe Lucian Goian și Zicu. +29   FOTO
După golul de 1-1, înscris de Zicu, câțiva suporteri au rupt gardul și au intrat pe teren, cu intenția de a-i dezbrăca pe Lucian Goian și Zicu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2021 20:38 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 01:07

Cristi Pulhac (37 de ani), campion cu Dinamo în 2007, a comentat evenimentele regretabile petrecute la finalul meciului CS Mioveni - Dinamo 2-1, când Deian Sorescu a fost dezbrăcat și umilit de câțiva suporteri recalcitranți.

Pulhac consideră că Sorescu n-ar fi trebuit să-i înfrunte singur pe ultrași și aduce aminte de un alt episod în care fanii lui Dinamo și-au vărsat furia pe jucători.

Mircea Rednic le ia apărarea fanilor după incidentele de la meciul cu Mioveni: „Se mai întâmplă. Sunt și ei la limită”
DINAMO
Mircea Rednic le ia apărarea fanilor după incidentele de la meciul cu Mioveni: „Se mai întâmplă. Sunt și ei la limită”

Cristi Pulhac, despre scandalul dintre fani și Sorescu: „Eu am fost alergat de 50-100 de inși”

„Țin minte că s-a oprit meciul atunci la Pitești, când am pierdut titlul. A fost puțină panică. Au intrat vreo 3 inși pe teren, parcă voiau să-i dezbrace pe Zicu și Lucian Goian. 

Și eu simțeam presiunea suporterilor la fiecare meci. Dacă pierdeam cu Steaua sau Rapidul, nu mai ieșeam din casă. Se discută atât de mult de situația cu Sorescu, dar au fost situații mult mai grave. Eu am fost alergat de 50-100 de inși, după acel episod despre care nu mai vrea să vorbesc (n.r. - când a cântat maneaua „Steaua e numai una” alături de Torje și Ropotan). Dar acel eveniment nu m-a făcut să nu joc în continuare. Trebuie să câștigi încrederea antrenorului și fanilor jucând bine. 

Ce era să facă Deian Sorescu? De ce s-a dus acolo? Ar fi trebuit să se ducă toți jucătorii la galerie, nu să se ducă doar unul. Când jucam noi, nu se ducea nimeni singur acolo. Ei sunt nervoși”, a declarat Cristi Pulhac, la GSP Live. 

Cred că fanii au avut prea multă răbdare. E o situație destul de critică, nu știu dacă îi mai salvează cineva. Nu e o situație plăcută, dar putea fi evitată.

- Cristi Pulhac, la GSP Live

Au intrat pe teren să-i dezbrace pe jucători!

Pe 10 mai 2009, Dinamo era umilită la Pitești, de FC Argeș, scor 2-5. „Câinii” tocmai ce rataseră câștigarea titlului, iar fanii nu și-au putut stăpâni furia

După golul de 1-1, înscris de Zicu, câțiva suporteri au rupt gardul și au intrat pe teren, cu intenția de a-i dezbrăca pe Lucian Goian și Zicu. Ulterior, galeria dinamovistă a fost evacută. La finalul partidei, jucătorii lui Dinamo au fost acuzați de blat! 

„Eu am fost alergat de 50 de oameni” » Un campion cu Dinamo comentează scandalul dintre Deian Sorescu și ultrași: „De ce s-a dus singur acolo?”
Fanii au intrat pe teren pentru a-i agresa pe fotbaliștii lui Dinamo / FOTO: Arhivă GSP

Dacă ar fi învins-o pe FC Argeş, dinamoviştii ar fi terminat pe locul 2 în Liga 1 şi s-ar fi calificat în preliminariile Ligii Campionilor. „Nu m-au lucrat pe mine, ci s-au lucrat pe ei”, declara Mircea Rednic după finalul acelei partide de la Piteşti.

De altfel, autocarul lui Dinamo a preferat să ocolească drumul spre Bucureşti, alegând să treacă prin Târgovişte şi Ploieşti pentru a evita furia fanilor!

„Eu am fost alergat de 50 de oameni” » Un campion cu Dinamo comentează scandalul dintre Deian Sorescu și ultrași: „De ce s-a dus singur acolo?”
Ce scria Gazeta Sporturilor după incidentele de la Pitești

Cum a comentat Deian Sorescu incidentul cu suporterii

„M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli. 

Îmi găsesc cu greu cuvintele, nu știu ce să zic. Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri, important este ce facem noi”, a declarat mijlocașul cu 5 meciuri pentru echipa națională a României.

@gsp.ro

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de ultrașii lui Dinamo, după 1-2 cu Mioveni. ##dinamo ##deiansorescu ##ultras ##liga1

♬ original sound - batman is hot

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de fanii lui Dinamo, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP
+25 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Mircea Rednic se ia de un jucător: „Asta m-a deranjat cel mai tare” + Explică plecările de la Dinamo: „S-au făcut niște greșeli în contracte, dar oricum nu-i păstram”

Revine Patrick Petre la Dinamo? Mircea Rednic a dat răspunsul

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează