FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 1-6

Verdict dur la GSP LIVE: „Vinovați sunt jucătorii lui Dinamo! Nu au valoarea necesară pentru acest club. Ce l-a recomandat pe Chesneau?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 10:18 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 13:39

Cosmin Moți a analizat în această dimineață, la GSP LIVE, situația de la Dinamo, după umilința din meciul cu CSU Craiova, 1-6.

Fostul fundaș al „câinilor” spune că vinovați sunt jucătorii, pe care nu-i consideră suficient de valoroși pentru a juca la Dinamo.

VIDEO  Cosmin Moți, despre problemele de la Dinamo: „Vinovați sunt jucătorii, nu au valoarea necesară pentru acest club”

„E foarte dureros. Nu am mai văzut un Dinamo atât de slab de mult timp. Nu știu ce se întâmplă, nu știu ce e acolo. Îl cunosc bine pe Flavius Stoican, e un antrenor bun. Dar cred că jucătorii sunt vinovații. Jucătorii nu au valoarea necesară pentru a juca la Dinamo. Înțeleg că e foarte greu să aduci jucători buni, care să fie liberi și care să vină pe salariu mic, dar Botoșani e un exemplu foarte bun. An de an vinde 3-4 jucători și mereu e în play-off.

În cazul lui Chesneau sunt greșeli de curtea școlii. Nu știu ce l-a recomandat pe portarul ăsta să vină la Dinamo. Nu înțeleg anumite lucruri, nu înțeleg cum portarul de rezervă de la Chiajna ajunge să fie titular la Dinamo. Pentru mine e ceva de neînțeles. Nu am cuvinte, nu știu ce să spun mai mult.

Acum o lună eram convins că Dinamo se salvează. Primele două meciuri, cu Argeș și FCSB, nu au nimic în comun cu partidele cu FC Botoșani și Craiova. Nu știu ce se întâmplă. Bonetti, Rednic și Stoican nu au putut face nimic. Poate problema nu e la antrenor. Trebuie să ne punem un semn de întrebare.

Dacă Dinamo retrogradează, trebuie să facă precum Rapid. Ar trebui să înceapă de la zero, cu jucători din Academie și cu un antrenor căruia să i se dea timp. Ar trebui un proiect sănătos”, a declarat Cosmin Moți la GSP LIVE.

Citește și: 

Omul care a garantat pentru Cheseanu la Dinamo și-a schimbat discursul » De la „Poate face față fără nicio problemă”, la „Ăsta chiar a jucat în Franța?!”

Reacție dură după umilința lui Dinamo cu CSU Craiova: „Ce se dorește? Mai jos de atât nu se poate! » Ce spune despre Chesneau

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  11 Februarie 2022, 22:56

DDB l-a lasat pe Muresan sa dea jucatori afara dar n-au fost facute transferuri bune

contrabas3
contrabas3  •  11 Februarie 2022, 20:36

În ultimele luni oamenii (ddb) au fost mai interesați să dea afară antrenori și să aducă alții în schimb, pe care să îi dea iar afară, decât de lotul slab de jucători care formează echipa. Stoican NU are nicio vină că Torjeburger se împiedică la meciul cu Steaua sau că dă pe lângă minge din poziție perfectă de a înscrie.

318812238881711
Marco Marco Popa  •  11 Februarie 2022, 18:24

de cand a fost adus. Cosmin Matei NU a ajuntat deloc echipa, ba mai mult, cu el in teren , am fost mai mereu cu om in minus... aseara la fel, efectiv mergea pe teren, nimic altceva... era sa rateze si penalty... scapam odata de el?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează