FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, sătulă de arbitrajele din Liga 1! Scrisoare către CCA: „Punctul culminant, meciul disputat cu FCSB”

Dinamo a pierdut meciul cu FCSB, scor 2-3
Dinamo a pierdut meciul cu FCSB, scor 2-3

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 13:00 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 14:14

Dinamo a trimis o scrisoare către CCA (Comisia Centrală a Arbitrilor), alb-roșiii fiind nemulțumiți de arbitrajele din ultimele lor meciuri.

„Câinii” sunt nemulțumiți de prestația arbitrilor din ultimele etape și îl acuză în special pe Radu Petrescu, „centralul” din derby-ul pierdut cu FCSB (2-3), care le-a eliminat doi fotbaliști și a acordat un penalty cu ușurință rivalei.

Scrisoarea trimisă de Dinamo la CCA, semnată de directorul general Alex Couto:

Prin intermediul acestei scrisori, ne adresăm dumneavoastră cu intenția de a vă aduce la cunoștință nemulțumirea noastră față de erorile repetate de arbitraj îndreptate împotriva echipei Dinamo București de la începutul acestui sezon competițional, punctul culminant fiind meciul disputat cu FCSB, etapa trecută, pe Arena Națională.

Clubul Dinamo București apără și va apăra întotdeauna corectitudinea în fotbalul românesc, precum și imaginea Comisiei Centrale a Arbitrilor în dauna tuturor suspiciunilor reflectate în fața opiniei publice.

Fotbalul european a atins un nivel ridicat de rigoare în aplicarea regulilor de joc și devenit un produs apreciat în întreaga lume.

Fotbalul românesc trebuie să urce în acel tren în care legitimitatea competiției trece direct prin credibilitatea fără fisuri a echipei de arbitri.

Ca reprezentanți ai conducerii executive a clubului, dorim să transmitem pe această cale îngrijorarea noastră față de aceste erori grave de arbitraj.

Sperând că viitorul va da o competiție curată și deschisă pentru toate cluburile participante, vă adresăm salutările noastre cordiale

Cum a făcut Radu Petrescu praf derby-ul FCSB - Dinamo: 4 erori grave, două eliminări, două penalty-uri

Dinamo, sătulă de arbitrajele din Liga 1! Scrisoare către CCA: „Punctul culminant, meciul disputat cu FCSB”

VIDEO. Adrian Porumboiu, despre arbitrajul din FCSB - Dinamo 3-2

Citește mai multe știri din Liga 1:

Nicolae Dică îl urăște! Conflictul care i-ar bloca accesul lui Florin Tănase la naționala României

Adrian Mihalcea, neplătit 4 luni la Dinamo: „Am renunțat deja la o parte din bani pentru că sunt dinamovist! Pentru restul sunt în proces”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (52)
103538191253799
Paco Raceanu  •  16 Octombrie 2020, 15:37
Postat de florar pe 16 Octombrie 2020, 15:15

Ai uitat sa ne informezi si de oferta dinamovista pentru acesti fosti arbitrii?Altfel de ce sa nu-l intrebam despre faze si pe Argaseala!!!!Altfel cum de Craciunescu si Porumboiu au analizat pana si faptul ca la golul din penalty al lui Tanase instrase un stelist in careu si pe dinamovisti nu-i vedea deloc!!!Mai mult...la penaltyul lui Dinamo nici Craciunescu si nici Porumboiu nu au vrut sa vada ce jucatori intrasera in suprafata de pedeapsa!!!Si mai mult!!!!Acesti doi mari arbitrii nu au spus nimic de cotul lui Gol!!!!Craciunescu a vorbit doar dupa ce MM a luat atitudine....Concluzia?Argaseala ar fi avut o parere mai pertinenta!!!!

Omule, lucrurile sunt simple. Daca nu vezi penalty pt Dinamo, fie esti rau intentionat, fie nu cunosti regulile de arbitraj, caz in care nu ai dr. sa te exprimi. Este evidenta obstructia produsa de fcsbist, mana fiindu i pusa in piept tocmai cu intentia de a si crea un avantaj si de a l opri pe dinamovist. In cazul asta nu e relevanta intensitatea loviturii cu mana, ci existenta ei in scopul impiedicarii jocului, respectiv a concretizarii impiedicarii, jocul dinamovistului fiind astfel obstructionat. Penalty evident. Punct.

103538191253799
Paco Raceanu  •  16 Octombrie 2020, 15:40
Postat de florar pe 16 Octombrie 2020, 15:34

Pai in toti ani in care voi aruncati din tribune cu obiecte in jucatorii stelisti,in care ati intrerupt meciurile cum ati vrut,in care ati injurat pe cine ati vrut...in toate aceste meciuri arbitrii si FRF au fost clar proDinamo!!!De asta ati fost voi astia buni dati afara din stadion la Bilbao,de asta inca olandezii va au pe raboaje....

Anii aia in care dinamovistii faceau si dregeau pe stelisti au trecut de muuult, din pacate, acum fiind vorba de unii fara nume, ci doar cu acronim nonsens.

pendulu
pendulu  •  16 Octombrie 2020, 14:52
Postat de dinamofurata pe 16 Octombrie 2020, 14:35

Nu mai zic de faptul ca in minutul 81, Dinamo a avut gol nevalidat iar presa sportiva nici macar nu a comentat faza. Se vede clar in stop cadru cum Vlad era cu totul in poarta si lasat pe spate in timp ce respinge mingea. Gol clar.

exact ..multi nu si-au dat seama pt ca televiziunea gigitv nu a dat reluari la faza clare si nu a discutat pe seaa acelei faze ..sunt imagini pe net care arata furtul clar .mingea trece cu toata circunferinta linia portii .vlad era dupa linie in poarta iar el e arcuit spre interior cu mainile pe spate la respingere ..fara dubiu gol valabil ..Dinamo nu a avut si nu cred ca o sa prinda in buget plata unor subventii catre trusturi ,ziare ,media .si asa presa o sa atace mereu Dinamo si nu o sa fie Niociodata echidistanta ..presa daca era sponsorizata de Dinamo la meciul furat de fcsb apareau f multe poze de genul care arata trunchierea pozei lui GOL ..atunci cand sponsorizeaza naum cu filoti cu gasca gigistatv si gspp ,sport ro prostsport o sa despice in patru fiecare faza si daca nu e litigioasa o face .ca cea a lui GOL.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close