FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ ÎN „A”

VIDEO „Șepcile” au plecat dansând din „Ștefan cel Mare” + Primarul Boc, entuziasmat: „Am avut spiritul lui Real Madrid”

Articol de , - Publicat luni, 30 mai 2022 01:12 / Actualizat luni, 30 mai 2022 01:16

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, pierzând barajul cu Universitatea Cluj (1-1 astăzi, 0-2 în tur). Fotbaliștii „șepcilor roșii” au făcut spectacol la ieșirea de la vestiare, dansând în fața jurnaliștilor.

Revenirea în Liga 1 după o pauză de 7 ani a fost sărbătorită cum se cuvine de fotbaliștii lui U Cluj. În frunte cu Ely Fernandes, Romario Pires și Hora Ribeiro, elevii lui Lincar au ieșit de la vestiare dansând, pe ritmuri portugheze, ascultate la o boxă portabilă. Petrecerea a continuat și în autocar și se va muta pe străzile din Cluj-Napoca, acolo unde vor fi așteptați de primarul Emil Boc.

Emil Boc, după promovarea lui U Cluj în Liga 1: „Am văzut spiritul lui Real Madrid”

Emil Boc, edilul orașului Cluj-Napoca, a fost prezent în Ștefan cel Mare și a sărbătorit promovarea alături de fani. 

„Băieții au creat o atmosferă incendiară. Îi felicit că au readus U, simbolul Transilvaniei, în prima Ligă. Le-am spus că nu le promit bani, că nu am, dar le-am promis respectul oamenilor. U a arătat că are spirit. Am văzut la U Cluj spiritul lui Real Madrid! 

Ca primar susțin ambele echipe din oraș, dar că suporter sunt U-ist, îi am în suflet. Asta nu înseamnă că nu mă bucură că CFR este campioana României, că avem două echipe în Liga 1. Felicitări acestui brand extraordinar, Dinamo. Nu știu ce se va întâmpla, dar ți se face pielea găinii când intri pe străzi pe aici”, a spus Emil Boc, după promovarea în Liga 1. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Erik Lincar, polițe plătite după promovarea în Liga 1: „Am un mesaj pentru ei”
U Cluj, în „A”
Erik Lincar, polițe plătite după promovarea în Liga 1: „Am un mesaj pentru ei”
Ultrașii Stelei au așteptat retrogradarea lui Dinamo și au împânzit Bucureștiul cu același mesaj, la miezul nopții!
DINAMO ÎN „B”
Ultrașii Stelei au așteptat retrogradarea lui Dinamo și au împânzit Bucureștiul cu același mesaj, la miezul nopții!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
Tibisor
Tibisor  •  30 Mai 2022, 19:43

E clar ... se intorc golanasii in tribune ... fara suparare , dar n-am vazut o echipa care sa aiba mai multi golani "pe metru patrat " ca si echipa U Cluj !!! Asta e ... sper sa nu-i tina "cauciucurile " si se vor intoarce in ligile inferioare ... ca la inferior se simt ei bine !

boerbist
boerbist  •  30 Mai 2022, 11:13

A zis unu’ o vorba despre Boc, pe timpuri: cica era pedepsit cu o curea de ceas, atat de mic era. Se pare ca nu a crescut foarte mult intre timp. Baga si el capul in poza, ca toti politicienii.

Alexglad
Alexglad  •  30 Mai 2022, 09:46

Sa compari U Cluj cu Real Madrid, denota o profunda incultura fotbalistica. Meciul de ieri nu s-a ridicat la nivelul unui meci de liga a 4 din campionatele cu pretentii. U Cluj nu a jucat nimic si a avut cateva momente de noroc incredibil, iar Dinamo nu a jucat nimic oricum tot campionatul. Am fost pe stadion unde in afara de o imagine de ani '30, de la arena, la teren si la conditii am mai vazut si un meci care cred ca putea fi jucat linistit de doua echipe de mijlocul clasamentului din Liechtenstein. Nici una dintre cele doua echipe, plus alte cateva bune din liga 1 nu ar fi avut loc in Diviziei A de pana prin 2007. Ce am vazut pe teren reprezinta in buna masura, neputinta, coruptia si lipsa de directie din afara lui. Hala Madrid!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează