FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-0

DINAMO - VIITORUL 1-0. Florin Bratu, răspuns cu zâmbetul pe buze pentru Cornel Dinu: "Îl invit să ne învețe cum se joacă șotronul" :)

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 23:04

Dinamo a trecut de Viitorul, scor 1-0. Florin Bratu a ținut să le mulțumească lui Hagi și Șumudică pentru cuvintele frumoase pe care le-au rostit despre el și i-a oferit o replică lui Cornel Dinu, care l-a acuzat că nu pregătește suficient de bine faza defensivă. 

 "Este un meci pe care l-am pregătit foarte bine, iar jucătorii l-au interpretat excelent. Am avut un debutant, Denis Ciobotariu, care a făcut un meci perfect. Am suferit, a fost un joc de sacrificiu. Aveam nevoie de această victorie. Cred că nu le-am dat foarte multe șanse celor de la Viitorul.

Îi mulțumesc lui Gică Hagi pentru cuvintele frumoase pe care le-a avut la adresa mea. Am nevoie de încurajări, sunt la început de drum. Mă bucur în același timp că am arătat că ne putem apăra. Probabil a contat și lipsa lui Hagi astăzi, dar au avut un secund cu experiență pe bancă.  Mister Dinu e simpatic, mă amuză de foarte multe ori. Șotronul nu știm să-l jucăm, îl invit la antrenamente să ne arate cum se joacă.

Vorbesc des cu Marius Șumudică. Îmi dă multe sfaturi utile, este un exemplu pentru mine. A câștigat tot în România. Îmi dă încredere și îi mulțumesc pe această cale", a declarat Bratu pentru Look TV.

Cornel Dinu le-a oferit dinamoviștilor o lecție precisă de pregătire a fazei defensive. Vezi detalii AICI.

"Le mulțumesc colegilor că m-au ajutat să pot intra din nou în echipă. Este devreme să ne gândim la play-off, dar noi trebuie să ajungem acolo. Nu avem voie să mai facem aceleași greșeli ca anul trecut. Mister ne-a spus la pauză în câteva clipe ce am făcut bine și ce am făcut rău, apoi ne-a lăsat să discutăm între noi" Daniel Popa 

"Nu sunt un tip emotiv, nu am avut probleme la debut. I-am mai bătut pe Viitorul și la juniori, când am câștigat finala Cupei și a Campionatului. Mulți au fost și astăzi pe teren. Noi am respectat planul tactic, am jucat ce a trebuit. Evident, a contat și lipsa domnului Hagi de pe banca lor"Denis Ciobotariu

Vezi și: Momente NEBUNE în Ștefan cel Mare! Fotbalul a fost umbrit de scandările fanilor și de bucuria lui Mahlangu :)

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
caminero
caminero  •  14 August 2018, 09:34
Postat de andrei1337 pe 14 August 2018, 02:34

Tu ai impresia că istoria lui Dinamo a început cu Danciulescu și Niculescu... Este ca și cum actual antrenor al lui Ajax s-ar lega de spusele lui Cruyff (și Procurorul este un dinamovist mai mare decât era Cruyff un "Ajax-ist", Cruyff jucând și pt Feyenoord.). Nu înțelegeți că anumite chestii nu se pot discuta??? Cum ar fi să spună Mourinho acum ceva despre Sir Alex Ferguson? Pai l-ar trimite pachet in Portugalia și nici nu ar mai antrena niciodată la un club mare, îți garantez eu. La noi se distruge tot ce e bun, asta e problema noastră. Nu știm să ne respectăm valorile, avem impresia că civilizația a început o data cu nașterea noastră. Voi ați văzut, mai, dinamovistilor de provincie antrenamentele lui Dinu? Cum își rupea picioarele și genunchii pt. a fi in forma pt Club? Ba, eu spre deosebire de voi stau la 3 minute de mers pe jos de "Groapă" și abonamentul nu îmi lipsește din casa de vreo 15 de ani de zile (că înainte mergeam cu bilet). Pai voi nu știți, ma, ce înseamnă DINAMO. Pt. voi Torje înseamnă Dinamo. Interesati-va de identitatea acestui club și de legendele lui, nici eu nu l-am prins pe Dinu jucând că sunt născut în '90, dar știu ce înseamnă acest om pentru Dinamo. Voi nu pricepeți, mă, că EL a jucat numai și numai pt acest Club? El și-a pus viața în slujba acestui club, respira și trăiește DINAMO!!!

1) Cruyff e mort de vreo doi anișori, nu are ce să mai spună. 2) Tu ai impresia că Ferguson se confundă cu istoria lui United? mai caută, puișor, încearcă de ex. cu Matt Busby. 3) Dinu o fi fost mare jucător, dar ca om și caracter tinde spre zero. Dacă tăcea filozof rămînea. 4) Citește cele 2 cărți scise de Dinu, să vezi cîte agramatisme are, te înfiori. că omul a zis, ca și acuma, că el e cel mai deștept, n-are nevoie de corectură, și a ieșit ce-a ieșit. 5) Vezi că Dinu n-a jucat doar pentru Dinamo. A debutat la Tîrgoviște, unde a și jucat vreo doi ani. 6) Acu că ți-a demonstrat punct cu punct cît ești de prostabil, marș și te culcă. Lasă Dinamo în pace, că nu-i de nasul tău.

slobozia1974
slobozia1974  •  14 August 2018, 09:11

Dinu a imbatranit urat. Toti sunt prosti, doar el e destept. Bine, el a avut atitudinea asta toata viata. Sa-ti fie copilul nasit de Nicu Gheara, sa fii alataturi de toti cei care au distrus Dinamo, iar acum sa-i critici pe cei care fac ceva, sa te dai curat, desi toti stiu cum i-ai sapat pe Dobrin si pe altii.....

samertx
samertx  •  13 August 2018, 23:48

Bravo, Denis! Debut încurajator, chiar perfect! Felicitări! Îți doresc multe jocuri ca cel de astăzi îmbrăcat în echipamentul echipei Dinamo . Ține-o așa, că-i calea cea bună. Succes în carieră!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează