FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

A fost protagonist în scandalul sezonului, iar acum a fost delegat la FCSB - Farul

FCSB - Farul, foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - Farul, foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 12:13 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 12:28

Szabolcs Kovacs e arbitrul VAR la meciul dintre FCSB și Farul, care le poate aduce titlul roș-albaștrilor. El face parte din brigada condusă de Marian Barbu.

  • FCSB - Farul are loc sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Fratele lui Istvan Kovacs va fi din nou arbitru VAR la un meci al celor de la FCSB, după scandalul imens iscat la începutul sezonului. Atunci, Szabolcs a fost acuzat direct de Gigi Becali că e împotriva FCSB, după ce i-a atras atenția lui George Găman că Pantea a făcut henț în careu cu UTA, la victoria arădenilor cu 2-1.

Dezvăluire de impact în studio-ul GSP: „Cu Gâlcă am avut cea mai proastă relație dintre toți antrenorii”
FCSB
Dezvăluire de impact în studio-ul GSP: „Cu Gâlcă am avut cea mai proastă relație dintre toți antrenorii”

Imaginile de la faza respectivă nu au fost elucidate, unghiurile de filmare nu au oferit concluzie clară privind decizia arbitrilor.

Szabolcs Kovacs, arbitru VAR la FCSB - Farul

Alături de Kovacs Jr., în camera VAR a fost delegat și Vasile Marinescu. Cei doi asistenți ai „centralului” Marian Barbu sunt Ferencz Tunyogi și Stelian Slabu.

FCSB poate deveni campioană matematic sâmbătă, dacă nu pierde cu Farul. Roș-albaștrii au 11 puncte avans față de marinari, cu 4 etape rămase. Farul e singura echipă care o mai poate prinde, teoretic, pe FCSB.

Gigi Becali, iureș la adresa fraților Kovacs, în august 2023

„„Ăla de la VAR (n.r. -Szabolcs Kovacs) a țipat că cică e penalty! Îl întreb pe Istvan Kovacs: mai are nepoți să mă țină așa cât timp o să fiu în fotbal? De când sunt în fotbal numai belele am avut cu el.

Astea sunt informațiile mele, că Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui «Nelu Mureșan» (nu e clar dacă Becali se referă la Iuliu Mureșan, fostul președinte al ardelenilor, sau la Nelu Varga, patronul din prezent al lui CFR). Trebuie văzut, integritatea, să vedem cu câți bani l-a luat!

Cât e metrul pătrat, 1800? Să vedem cu cât ți l-a dat ție! Integritate! Să fie ungurii toți la mine, sa-i pună pe toți arbitrii unguri. Ungurii au ceva cu mine! Nu se poate așa!”, a declarat atunci Gigi Becali.

VIDEO. FCSB - FARUL » Dacă va face cel puțin egal, FCSB este noua campioană din Superligă! Primul titlu după 9 ani de pauză

Citește și:

Florinel Coman a aflat verdictul » Cât stă vedeta FCSB pe bară: „Poate merge la Marijana”
FCSB
Florinel Coman a aflat verdictul » Cât stă vedeta FCSB pe bară: „Poate merge la Marijana”
Au început discuțiile pentru transferul lui Ștefănescu: „Sub prețul ăsta nu negociem!”
MERCATO
Au început discuțiile pentru transferul lui Ștefănescu: „Sub prețul ăsta nu negociem!”

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
bacy
bacy  •  26 Aprilie 2024, 14:24

Degeaba țipă unii, toți microbiștii știu de legătura ”penală” între frații dinamită și grecul oacheș cu intrare la uefa ! Mafia uefa e indestructibilă ! P.S. Dacă nu pățesc nimic în Europa ce să pățească acasă !

ionica007
ionica007  •  26 Aprilie 2024, 13:16

Va fi inca o ''fratie'' machedoneasca...:) Puscariasul are titlul asigurat, bate Farul, cu sau fara ajutor...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează