FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // GALERIE FOTO Harlem Gnohere, afectat de pauză luată! Atacantul s-a întors cu multe kilograme în plus la antrenamente

Articol de - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 11:20

Harlem Gnohere a ratat un transfer în Egipt, iar atacantul francez de 31 de ani s-a alăturat lotului celor de la FCSB, aflat în cantonamentul din Spania. 

Apariția lui Gnohere pe terenul de antrenament a lăsat la vedere surplusul de kilograme pe care l-a acumulat și în perioada de pauză competițională, continuată în timp ce trecerea lui în Egipt nu s-a concretizat, iar atacantul nu s-a pregătit alături de echipă în stagiul din Spania.  

În momentul de față, francezul e cu mult peste greutatea lui optimă și are kilograme în plus și față de finalul anului 2019, când a evoluat aproape meci de meci și chiar a fost unul dintre cei mai importanți marcatori. 

+11 FOTO

În ultimele 7 meciuri de campionat de anul trecut, Gnohere a marcat de 5 ori, o singură dată din penalty. În total, francezul are 13 meciuri și 6 goluri. 

2.000.000 de euroeste cota lui Harlem Gnohere pe transfermarkt

Harlem Gnohere fentează cantonamentele 

Harlem Gnohere a scăpat de o săptămână de pregătire și a prins doar două zile de antrenament. Atacantul păcălește staff-ul de doi ani: nu se antrenează nici vara, nici iarna. E convins că Becali o să apeleze până la urmă tot la el pentru meciurile oficiale. (Detalii AICI

Citește și:

FCSB și-a pierdut maratonistul! Accidentarea lui Ovidiu Popescu dă peste cap toată strategia lui Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
magic4ever
magic4ever  •  22 Ianuarie 2020, 12:45

Il baga la rugby pentru o perioada:)

lixandru88
lixandru88  •  22 Ianuarie 2020, 12:32
Postat de kratosdoom pe 22 Ianuarie 2020, 12:19

complet fals,este bine ca nu a plecat si o sa ne faca campion. noi avem nevoie de golurile lui ghnoere. de unde stii ca nu o sa ii fie prelungit contractul? de aia echipa ta de suflet este in pragul falimentului pentru ca are suporteri prosti ca tine. deci avem un jucator care da enorm de multe goluri pentru noi si tu te bucuri ca nu a plecat. wtf? ai *** se vede ca esti de la vitan barzesti.

Enorm de multe goluri? 6 goluri tot sezonul trecut? si alea prin blaturi, cu poarta goala. Ba 1 din penalty. Esti penibil Randume! Gnohere e iesit din forma de mult! Nu mai e jucatorul de acum 2-3 ani sau din perioada Dinamo. Dar cel mai important e faptul ca FC FCSB nu a incasat bani!!! Din ce plateste Gigi salariile? :))) Il vinde pe Man la Sevilla? Uite, joaca acum CFR cu Sevilla. Aveti sansa sa ii abordati si sa li-l dati pe Man. Problema e: a auzit Sevilla de Man? Ca Prodanca are credibilitate subunitara (intre 0 si 1, pt tine, prostea). Il dati pe Coman? Cui? :))) #faliment

albalbastru72
albalbastru72  •  22 Ianuarie 2020, 13:15

Ursul brun,ce aveti ma cu el,acum e la hibernare,ce antrenamente...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează