FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, sabotat de un rival de la CFR: „I-a zis lui MM că Bouhenna e cel mai bun fundaș”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 07:06 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 11:17

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit cum a ajuns să îl transfere pe Rachid Bouhenna (29 de ani).

Stoperul algerian, pe care Becali l-a numit „bezmetic”, a ajuns la FCSB în vară, din postura de jucător liber de contract. El jucase ultima dată la CFR.

Mititelu face anunțul așteptat de toți fanii lui FCU Craiova: „Săptămâna viitoare mă văd cu el!”
FCU Craiova - Farul 1-2
Mititelu face anunțul așteptat de toți fanii lui FCU Craiova: „Săptămâna viitoare mă văd cu el!”

Becali a dezvăluit că MM Stoica i l-a propus pe Bouhenna după ce s-a sfătuit cu Mario Camora, căpitanul de la CFR și fostul coleg al lui Rachid.

Becali a dezvăluit cum a ajuns Bouhenna la FCSB

„Pe Bouhenna nici nu știu de unde l-am scos. Habar nu aveam cine este, a zis MM: «Hai să-l luăm». Eu nici nu știam cine e Bouhenna, îl confundam cu unul de la UTA, Erico. Eu am întrebat: «Dar Petrescu era prost? De ce l-a dat afară?». 

A zis MM că a vorbit cu fundașul stânga de la CFR, cu Camora, și i-a zis că lui Petrescu nu îi plăcea Bouhenna că pasa prea mult în apărare, nu juca cu minge lungă. Cum adică, bă? Auzi minciuni. I-a zis Camora că e cel mai bun fundaș central alături de care a jucat. Am văzut cât de bun e …”, a declarat Becali la Pro Arena.

Becali: „Mai avem nevoie de un fundaș central”

Becali a anunțat după egalul cu Anderlecht, 2-2, că mai are nevoie de un fundaș central, deoarece va scăpa de Haruț și Bouhenna. 

„Apărarea 100% mai are nevoie de întăriri. Revine Cristea, dar mai avem nevoie de un fundaș central. Haruț va pleca, la fel și Bouhenna”, a declarat Becali la Pro Arena.

Citește și alte știri din Liga 1:

Dublă-lovitură pentru FCU Craiova: au pierdut punctele, dar și un titular: „S-a accidentat”

Moment de fair-play din partea lui Gică Hagi: „Azi am luat prea mult! Felicitări Craiovei!” + fotbalistul remarcat de „Rege”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  31 Octombrie 2022, 10:18
Postat de vasileroaita pe 29 Octombrie 2022, 13:52

E cel mai bun fundaș stânga din țară, măi gloaba!

Radunovic? Sau te referi strict la romani? In acest caz, putem spune ca nu are concurenta, de aceea ar fi el cel mai bun.

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  31 Octombrie 2022, 10:15
Postat de sictir pe 29 Octombrie 2022, 11:36

E adevarat, ba! Idolul tau, fariseul Becali, nu minte.

Daca Becali e idolul meu, t*** De acord?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hcm27
Hcm27  •  30 Octombrie 2022, 07:55
Postat de mihai041 pe 29 Octombrie 2022, 23:12

Rapid s-a înființat pe 11 Iunie 1923, metre. Dar comuniștii, fiindcă pe 11 Iunie era o mare sărbătoare a lor, au mutat pe 25 Iunie data înființări echipei. Rapid nu e nou. Are 100 de ani de istorie. A falimentat doar vechea societate care îl administra. A fost cumpărată marca de către noua societate care administrează acum destinele echipei de fotbal. S-a întâmplat și la noi ca și la alte echipe de fotbal din Europa. Tu susții o echipă fără istorie, identitate sau palmares. Nu aveți marca, nu aveți nimic. Turuiți pe aici că fcfcsbsa este steaua, când de fapt steaua joacă la liga b. Sunteți o rușine de echipă. Echipa cu cele mai mari umilințe în Europa.

Căt despre Europa,ce sa mai vorbim,din moment ce voi și înfintati și reînfînțati nu prea știți pe unde se află.In afara de acel an 2006 cind v-am demonstrat încă o dată ce înseamnă această Europa,dar ați avut un parcurs decent,nu prea i-ați văzut "culoarea".Așa că abține-te păna la anul,cănd abia aștept sa va văd parcursul în aceasta Europă.Crezi că treceți de vreun tur preliminar?Eu nu prea cred,însă stai sa vedem dacă ajungeți acolo că este lung drumul și până la playoff,dar pănă-n Europa

Vezi toate comentariile (16)
Comentează