FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Linia de fund e moartă! Cu Tamm și Dawa, praf!” » Bănel Nicoliță acuză o altă decizie de neînțeles: „De ce nu joacă la FCSB, nu-i place fața lui?”

Tamm, în roșu, alături de coechipierul Iulian Cristea
Tamm, în roșu, alături de coechipierul Iulian Cristea

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 14:41 / Actualizat marti, 07 martie 2023 16:14

Eșecul celor de la FCSB cu UTA, 1-3, l-a lămurit pe Bănel Nicoliță, care crede că la echipa roș-albastră se iau decizii tactice catastrofale, iar jucătorii buni nu sunt puși în valoare. 

  • UTA a învins-o pe FCSB la Arad, 3-1, în primul meci al roș-albaștrilor după demisia antrenorului principal din ultima vreme, Leo Strizu. 
  • Jocul s-a schimbat complet în a doua parte, după o schimbare curioasă dictată de Gigi Becali la pauză: Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Andrei Cordea. 
  • Bănel Nicoliță, fostul mijlocaș în vârstă de 38 de ani, crede și că faptul că Iulian Cristea nu primește șanse în centrul apărării este o mare vulnerabilitate pentru FCSB. 
Soția româncă a moștenitorului Ferrari a făcut furori la prima cursă de Formula 1! Cum au surprins-o fotoreporterii in Bahrain
FERRARI
Soția româncă a moștenitorului Ferrari a făcut furori la prima cursă de Formula 1! Cum au surprins-o fotoreporterii in Bahrain

Bănel Nicoliță: „Edjouma și Cordea nu trebuiau scoși! Acolo s-a pierdut meciul”

„Am spus de atâtea ori. Când îl muți pe Tavi Popescu în centru, nu are calitatea. El e bun în lateral, unde poate scoate om din joc, unde creează panică, nu în partea centrală. În ultimul timp, Edjouma a dat toate golurile de la FCSB, cum să-l scoți la pauză? 

Așa și Cordea, a trecut și el printr-o perioadă grea, nu ai cum să scoți un jucător care poate să-ți schimbe tot jocul într-o secundă! Mă refer și la Edjouma, și la Cordea… Și Coman a avut o perioadă bună, cât a putut și el, dar în doi-trei jucători… Nu știm ce s-a întâmplat la pauză cu Edjouma. Poate s-a accidentat. Părerea mea e că acolo a pierdut FCSB meciul. În momentul când l-ai scos pe omul de la mijloc care mai ținea de minge, mai băga o alunecare

Din punctul meu de vedere, linia de fund… Moartă! Cu Tamm și Dawa, praf! Clar! Mă întrebați pe mine de ce nu joacă Cristea? Sunt alții care se pricep… Vine după o accidentare, îți joacă bine cu CFR Cluj, după aia vine un corner și o scoți… Atunci e o problemă. Eu nu o înțeleg, și eu am jucat… Înseamnă că ai ceva personal cu Iulian Cristea. A greșit undeva, Nu-ți place fața lui și nu-l bagi.

E posibil ca lui Gigi Becali să nu-i placă de Cristea. Un jucător care vine după o accidentare, îți joacă perfect. A doua etapă nu-ți face o greșeală individuală, e un corner unde portarul iese greșit și dai vina doar pe el? E clar că în momentul ăla ai ceva cu el personal. Așa cred eu”, a explicat Bănel Nicoliță la Fanatik

Imixtiunea lui Becali la FCSB s-a transformat în paranoia

GSP scrie astăzi că, în ultima vreme, Gigi Becali, patronul FCSB, a început să aibă idei revoluționare despre schimbarea posturilor unor jucători, dar și despre strategia de joc în anumite momente. În plus, n-ar fi fost pe deplin încântat de succesul din Gruia, cu CFR Cluj, din două motive: s-a câștigat fără Dawa în teren și n-a decis el schimbările.

Intervenția brutală a patronului a adus un eșec, care a împiedicat-o pe FCSB să profite de pașii greșiți făcuți de Farul și Rapid. 

Nu doar că nu e prima dată când Gigi Becali practic își sabotează propriul club, la fel s-a întâmplat și la derby-ul cu Farul, de pe Arena Națională, când chiar el a recunoscut că schimbările pe care le comandase fuseseră un fiasco, dar imixtiunea lui a devenit atât de mare încât în ultima perioadă s-au întâmplat anumite situații absolut uluitoare. Unele care n-au apărut în spațiul public și care chiar par greu de imaginat. Citește-le pe toate aici. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

Decizie de ultim moment: când se joacă FCSB - Sepsi și Hermannstadt - FCU Craiova, duelurile decisive pentru ultimul loc de play-off

Dezvăluiri din vestiarul FCSB: „Știţi ce fac jucătorii la şedinţa tehnică?”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (12)
Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  15 Martie 2023, 00:58
Postat de flick2020 pe 07 Martie 2023, 17:06

Nu prostovane, nu de grija FCSB se scot articolele astea. Pentru voi sunt, va ridica mingea la fileu pentru rating. Fara FCSB voi nu existati...***.

Prostia suporterilor agricoli stelisto-gigisto-guiencisti este proverbială! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  13 Martie 2023, 10:31
Postat de flick2020 pe 07 Martie 2023, 17:06

Nu prostovane, nu de grija FCSB se scot articolele astea. Pentru voi sunt, va ridica mingea la fileu pentru rating. Fara FCSB voi nu existati...***.

Flick de ce ești prost!? Știi, sau doar bănuiești?

John_Doe
John_Doe  •  07 Martie 2023, 23:13
Postat de valentindragobete pe 07 Martie 2023, 19:01

Sorine, tu ai dreptate doar in supărarea ta, altfel la intrarea pe teren joacă 11 la 11 și pentru asta s-au pregătit! În formula asta trebuia să câștige pentru că în 11 la 9 in 99,9 cazuri din 100, echipa in 11 câștigă, ai înțeles ce vreu să-ți spun? Sper ... Altfel au pierdut ca-au fost mai slabi, utistii au câștigat pe merit, bravo lor !

Greșești! Cartonașele fac parte din joc. Dacă arbitrul nu intervine, UTA bate și Barcelona din vremea lui Messi. Stelistii jucau cu frică, s-a văzut. În plus, jocul a fost lăsat liber doar pentru aradeni, pe stelisti i-a penalizat din nimic.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează