FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Fotbalistul din Liga 1 luat la ochi de Viorel Moldovan: „Se vede că nu știe! Nu am mai văzut asemenea carențe”

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 07:46 / Actualizat marti, 23 mai 2023 09:18

Viorel Moldovan este dezamăgit de prestațiile lui Joyskim Dawa (27 de ani), stoperul lui FCSB. Totul a culminat cu evoluția camerunezului în finala de titlu pierdută lamentabil pe terenul Farului, 2-3. 

După Farul – FCSB 3-2, fostul internațional a comentat jocul fundașului central camerunez și l-a criticat pentru modul în care stă în teren. 

Viorel Moldovan îl critică pe Joyskim Dawa 

„În axul central, l-ai scos pe Tamm pentru că avea cartonaş galben, dar mai bine îl scoteai pe Dawa, care oferă cornerul la golul lui Băluţă. Din cauza lui...

Nu am mai văzut asemenea carenţe la un fundaş central! Tot timpul iese din zona lui, intră peste zona mijlocaşilor și îşi pierde reperele. Iese foarte mult din axul central, este foarte uşor de momit, de aspirat de acolo. Și sunt de speculat breşele lăsate în defensivă.

În plus, are atacuri decisive total nejustificate. Se vede că nu ştie. La jocul în zonă, predă atacantul advers altora, dacă intră în zona mediană! Vorbeşte, comunică. Îl acompaniezi şi-l abandonezi”, a spus Viorel Moldovan la OrangeSport.

Joonas Tamm pleacă, Dawa rămâne

Deși a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în acest sezon, fundașul Joonas Tamm (31 de ani) va pleca la finalul sezonului. Adus de MM Stoica, Tamm nu se numără printre preferații lui Gigi Becali. El își va termina contractul în iunie, iar patronul roș-albaștrilor îl va lăsa să plece gratis.

FCSB trebuie să îşi aducă doi fundaşi centrali sezonul viitor, altfel nu are cum. Și greșeala lui Cristea... Dă pasă la adversar, e pasiv... Parcă era legat de picioare. E incredibil cât de ușor e depășită apărarea FCSB

– Viorel Moldovan la PrimaSport

VIDEO Elias Charalambous, după ce a ratat titlul cu FCSB: „Le cer iertare suporterilor”

Citește și: 

„Bă tăntălăule!” » A jignit titularul FCSB și i-a pus sare pe rană lui Becali: „Să tot dai peste adversari ca el”

Panduru le propune CFR-ului și lui Gigi Becali un titular al Farului: „Cred că și l-ar permite. Eu l-aș lua imediat!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
Dobermannul
Dobermannul  •  23 Mai 2023, 13:12
Postat de 1948 pe 23 Mai 2023, 11:22

pt ca restul echipelor e o adunatura de amatori. In marile ligi ale europei,fecesebeanca ar retrograda. Aici, intr unul dintre cele mai slabe campionate ale europei,a obtinut locul 2.

Deci e buna in Romania. Exact asta spun si eu.

1948
1948  •  23 Mai 2023, 11:22
Postat de Dobermannul pe 23 Mai 2023, 09:32

"E incredibil cât de ușor e depășită apărarea FCSB" zice analistul Moldovan. Nu-l contrazic ca omul e profesionist. Si totusi nu ne explica cum apararea asta "depasita incredibil de usor" a asigurat locul doi in Superliga.

pt ca restul echipelor e o adunatura de amatori. In marile ligi ale europei,fecesebeanca ar retrograda. Aici, intr unul dintre cele mai slabe campionate ale europei,a obtinut locul 2.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  23 Mai 2023, 11:11
Postat de dinamo_forever_77 pe 23 Mai 2023, 10:40

Plec de la idea ca Moldovan stie mai mult fotbal ca mine. Dar, sa spui ca din aceasta cauza a pierdut fcsb-ul, ca a provocat acest tanar un CORNERRRRR, mi se pare de noaptea mintii. Sa nu uitam cate meciuri a castigat acest baiat, de unul singur pentru fcsb. Cate goluri a marcat in acest retur. Sa afirmi ca nu stie diferite "tehnici", ajung sa cred ca faptul ca ai jucat fotbal, nu-ti certifica si capacitatea de a analiza anumiti factori. Parerea mea.....

Pai până la corner marele Coman a intrat să dibleze între doi jucători adverși și doar a pierdut mingea...Dar Coman este altceva ...!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close