FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Jucătorul de 1 milion de euro din Superliga dorit de Craiova, gata să meargă în Liga 3! Cu cine negociază

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 13:40 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 15:08

Petrolul nu s-a salvat încă de la retrogradare, dar jucătorii sunt cu gândul la plecare. Jair (29 de ani), cel mai bine cotat jucător al ploieștenilor, negociază cu un club din străinătate.

Contractul mijlocașului brazilian cu Petrolul expiră la finalul acestui sezon, iar acesta este tentant pentru mai multe echipe din străinătate. El ar putea ajunge însă în liga a treia din Arabia Saudită, potrivit sportpesurse.ro.

„N-au apărat interesele Rapidului” » Dan Șucu nu-l iartă pe Daniel Niculae și face un anunț de impact: „Invoci Rapidismul?! O nouă organigramă!”
RAPID
„N-au apărat interesele Rapidului” » Dan Șucu nu-l iartă pe Daniel Niculae și face un anunț de impact: „Invoci Rapidismul?! O nouă organigramă!”

Jair o lasă pe Petrolul și pleacă în liga a treia din Arabia Saudită

Jair, cel mai valoros jucător de la Petrolul, cotat de Transfermarkt la 1 milion de euro, are pe masă oferta de prelungire a contractului cu ploieștenii. Chiar și în acest context, salariul este net inferior ofertei pe care jucătorul ar avea-o din Arabia Saudită, chiar dacă este vorba de o echipă din al treilea eșalon, nou-promovată!

Al-Ula este clubul care este dispus să-i ofere un salariu generos lui Jair pentru a-l convinge să semneze, iar brazilianul ar fi extrem de tentat să accepte oferta, notează sursa citată. La acel club, Jair ar juca alături de Christian Irobiso (30 de ani), cu care este coleg și în prezent la Petrolul.

Irobiso este împrumutat de ploieșteni până la finalul acestui sezon și se va întoarce la Al-Ula.

Acest interes vine în contextul în care Petrolul nu este încă salvată de la retrogradare și ar putea avea parte de surprize neplăcute dacă nu va câștiga puncte în ultimele două meciuri din play-out-ul Superligii.

Trupa lui Laszlo Balint este pe locul 11, al doilea ce asigură salvarea directă, cu 26 de puncte. Are doar 3 puncte față de Voluntari, ocupanta primului loc de baraj.

La Petrolul, Jair a înscris de 10 ori în 71 de meciuri, remarcându-se în special pentru tehnica pe care o posedă.

Jair a fost dorit de Universitatea Craiova la sfârșitul lunii martie

Mijlocașul ploieștenilor a fost pe „radarul” Universității Craiova în acest sezon, mai exact la finalul lunii martie.

Universitatea Craiova îl avea pe listă pe mijlocașul Petrolului, Jair, încă din 2022. În iarna acelui an, patronul Mihai Rotaru le-a făcut o ofertă de 100.000 de euro ploieștenilor, însă aceștia doreau 300.000 de euro și transferul nu s-a mai făcut. Omul de afaceri a revenit apoi, vara trecută, cu o altă propunere. Fără succes.

Între timp, brazilianul a intrat în ultimele luni de contract cu Petrolul, iar Rotaru a negociat direct cu jucătorul și cu impresarul acestuia, tot fără succes.

Petrolul l-a adus gratis, de la HJK Helsinki

Jucător care poate acoperi mai multe posturi, mijlocaș defensiv, central și ofensiv. El a fost adus în Superliga de Petrolul, în vara lui 2022, liber de contract, de la HJK Helsinki.

Cu HJK a câștigat două titluri de campion al Finlandei (2021, 2022), iar în tricoul lui Ilves Tampere a triumfat în Cupa Finlandei (2019).

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu, despre lotul CFR-ului

Citește și alte știri:

„Eu am supraviețuit. Colegii mei, nu!” » Bourceanu, Rusescu și Barbu, dezbatere aprinsă la GSP Live: „Dă-mi 50 de exemple, tu câte mai vrei să-ți dau?!” / „N-ai nicio șansă, nu înțelegi?!”
DEZBATERE
„Eu am supraviețuit. Colegii mei, nu!” » Bourceanu, Rusescu și Barbu, dezbatere aprinsă la GSP Live: „Dă-mi 50 de exemple, tu câte mai vrei să-ți dau?!” / „N-ai nicio șansă, nu înțelegi?!”
Fostul antrenor de la FCSB și Dinamo, dat afară după 6 meciuri » Rezultate catastrofale
DEMITERE
Fostul antrenor de la FCSB și Dinamo, dat afară după 6 meciuri » Rezultate catastrofale

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close