FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A impresionat în startul de sezon și anunță: „Meciul cu Farul va fi o răzbunare! Putem câștiga campionatul, acest sezon e diferit”

Joyskim Dawa e om de bază în acest sezon la FCSB. Foto: Cristi Preda (GSP)
Joyskim Dawa e om de bază în acest sezon la FCSB. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 16:57 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 16:57

Joyskim Dawa (27 de ani), fundașul central de bază al FCSB în acest sezon, speră să îşi ia revanşa în fața Farului, după meciul şi titlul pierdut în sezonul trecut de Superliga.

  • Farul - FCSB se joacă duminică, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Farul - FCSB va fi o reeditare a finalei campionatului din sezonul precedent. La Ovidiu, în penultima rundă a play-off-ului, roș-albaștrii conduceau cu 2-0 după primele 20 de minute, scor la care se clasau pe primul loc. Dobrogenii au revenit uluitor, s-au impus cu 3-2 și au câștigat titlul.

Prețul prieteniei Farul - FCSB: patru milioane și două titluri! Coman poate să anuleze păcăleala
fcsb
Prețul prieteniei Farul - FCSB: patru milioane și două titluri! Coman poate să anuleze păcăleala

Joyskim Dawa: „Meciul cu Farul va fi o răzbunare”

Meciul cu Farul va fi o răzbunare, dar acum e un nou sezon, totul se schimbă, obiectivul nostru e să câștigăm meci după meci și nu e doar Farul, trebuie să batem toate echipele pentru a încerca să fim campioni

Cred că în acest sezon putem câștiga campionatul, chiar și anul trecut puteam, dar am pierdut prea multe puncte ușoare împotriva echipelor mici, dar în acest sezon e diferit”, a declarat Joyskim Dawa într-un interviu pentru Orange Sport.

Joyskim Dawa, despre...

...eliminarea FCSB-ului cu Nordsjaelland: „Cred că e vorba despre valoarea campionatului, nu despre echipă. Când am jucat împotriva danezilor, au fost mult mai buni decât noi pentru că ei au mai multe meciuri dificile în campionatul lor, asta e diferența. Nu e vorba de talent, există mult talent aici, mai mult decât acolo”.

...cum se simte la FCSB: „Acum încerc să mă concentrez mai mult pe poziția mea din apărare, dar golul va veni cu siguranță, pentru că în fiecare sezon am înscris cel puțin 3 goluri. Poate va mai dura puțin. Mă simt minunat, sunt bucuros să fiu aici, sunt recunoscător, sunt binecuvântat, toată lumea e ok cu mine, colegii, antrenorii, fanii, sunt fericit că sunt aici. Mă înțelegeam bine cu Malcom Edjouma, amândoi vorbeam aceeași limbă, veneam de la aceeași echipă, de la FC Botoșani, dar toți de aici sunt prietenii mei”.

...cel mai periculos atacant din Superliga: „În termeni tehnici, poate Alibec (n.r.- transferat între timp în Qatar, la Muaither), dar nu sunt impresionat într-un mod special. Nici un atacant nu mă impresionează. Compagno e marcator, Coman driblează și oferă assisturi, Cordea, când era aici putea să facă singur diferența”.

Dawa e om de bază în acest sezon la FCSB și a făcut pereche în centrul apărării, pe rând, cu Haruț, Chiricheș și Ngezana. El a fost transferat de Gigi Becali anul trecut, de la FC Botoșani, cu 350.000 de euro.

Adrian Porumboiu: „Când va înțelege Coman că trebuie să joace la același nivel 90 minute...”

Citește și:

Vine „sperietoarea” oltenilor! Reghecampf le cere scuze suporterilor: „Venim după o perioadă grea”

Ex-dinamovistul „radiat” de 86.000 de euro cere desființarea noului plan de reorganizare

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  15 Septembrie 2023, 18:54
Postat de RapidB pe 15 Septembrie 2023, 18:35

Iar au băieții de la patru consoane un meci amical greu.

O sa fie condusi dar Gigi va face 3 schimbari magistrale si vor castiga meciul.

RapidB
RapidB  •  15 Septembrie 2023, 18:35

Iar au băieții de la patru consoane un meci amical greu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează