FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Jucătorii de la FCSB, luați la rost: „E vorba și de atitudine” » Unde suferă echipa roș-albastră

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 10:44 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 11:44

Ionuț Rada (38 de ani) a fost prezent la GSP LIVE și a analizat situația de la formația roș-albastră, explicând de ce unii dintre jucători au probleme.

Fostul fundaș al echipe roș-albastre a spus că jucătorii de la FCSB trebuie să muncească mai mult și le care să își schimbe atitudinea în momentele în care pierd mingea.

VIDEO Ionuț Rada a analizat situația de la FCSB

„FCSB are o altă abordare, cel puțin din punctul de vedere al atitudinii. Și jucătorii rămași se maturizează, văd altfel lucrurile. E clar că e o schimbare de atitudine. Man, Coman, Tănase, numele importante de la FCSB, au înțeles că ei trebuie să își schimbe atitudinea pentru a vedea o schimbare în jurul lor. Una e să joci la un club din provincie, alta e să joci la FCSB, unde e presiunea mai mare, e presiunea patronului. 

Mai trebuie mult. Mai e de lucrat în defensivă. Mai e de muncă și la mijloc, acolo unde Olaru și Moruțan, doi jucători tehnici, nu se exprimă la potențialul lor. Poate au nevoie să se adapteze,  să muncească mai mult. E vorba și de atitudine, ce trebuie să faci când pierzi o minge sau când nu îți iese jocul. Aici se pot îmbunătăți foarte mult jucătorii de la FCSB ”, a declarat Ionuț Rada la GSP LIVE.

FOTO. Imagini tari de la FCSB - Viitorul

+24 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV FCSB și Gigi Becali au dat lovitura după „trădarea” din Liga 1: „Acum e titular de drept”

I-a pierit complet cheful de fotbal! Adrian Petre, cel mai slab de la FCSB la testele fizice

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
rosualbastru1947
rosualbastru1947  •  10 Septembrie 2020, 12:25

Olaru are mai multa incredere, datorita lui atat nationala mica cat si FCSB au castigat meciurile. Baiatul acesta chiar joaca la valoarea lui. Despre Morutan cred ca trebuie sa-si schimbe mentalitatea, joaca cu multa teama, nu pune osul la bataie sau cand il pune o face aiurea, ia galben imediat, parca are traume, probabil nu se concentreaza indeajuns. Apararea asta este, nu poti sa le ceri mai mult. Ce sa-i ceri lui Cristea, tehnica nu are deloc intra la minge ca un bezmeticu, Miron la fel. Ei nu au abc-ul fotbalului. Sare mingea din ei ca la pinball. Cativa jucatori noi adusi in locul lor si problema este rezolvata. In timp echipa asta o sa arate din ce in ce mai bine, asta daca nu se apuca sa vanda Gigi din jucatori.

rosualbastru1947
rosualbastru1947  •  10 Septembrie 2020, 12:15

Luati la rost de cine? De Rada. Pai cine a fost Io nut Rada...... Coman a facut un meci excelent cu Austria. Apoi Man si Olaru excelenti in ambele meciuri ale nationalei mici. Echipa sub comanda lui Petre si Neubert are vigoare, recupereaza rapid balonul, stau su in terenul advers. Vorbeste sa se afle in treaba. La FCSB nu jucatorii sunt problema ci iesirile in decor ale lui Gigi, desi vad ca s-a cam potolit. Sa vedem cat il tine. Jucatorii nu se mai accidenteaza asa de usor, Neubert este un profesionist desavarsit, echipa o sa creasca in forta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează