FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali înțeles de ce se bagă la echipă, la FCSB: „E jucăria lui. Și la cluburile mari se face la fel, dar acolo se pune batista pe țambal”

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 11:32 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 12:32

Marin Barbu, 65 de ani, fosta extremă a Stelei nu-l critică pe Gigi Becali pentru imixtiunea sa la formația pe care o finanțează, explicând și de ce. „Magiun” este de acord și cu transferul lui Florinel Coman în Qatar.

Marin Barbu, 65 de ani, trăiește de o bună perioadă de timp la Sfântu Gheorghe, cu întreaga familie, mai ales că soția lui este din acea zonă. Fost fotbalist al Stelei, crescut la juniorii grupării din Ghencea, cel poreclit "Magiun" a fost foarte tehnic în viața lui de fotbalist.

În prezent observator LPF, după ce a fost ani buni șeful scouting-ului de la Sepsi OSK, Marin Barbu nu avea cum să rateze ultimul Sepsi - FCSB (2-2), miercuri noapte, la Sfântu Gheorghe.

A confirmat negocierile cu patronul: „Ambele părți vrem să continuăm”
FCSB - SEPSI
A confirmat negocierile cu patronul: „Ambele părți vrem să continuăm”

Marin Barbu despre rolul lui Gigi Becali la FCSB: „E treaba lui, e jucăria lui, dar nu cred că face el tactica și antrenamentele"

Chiar dacă a fost critic de multe ori cu Gigi Becali și cu jucătorii roș-albaștrilor, Marin Barbu este de părere că FCSB merită titlul de campioană al ediției 2023/2024. De care o mai desparte doar un singur punct.

„Gigi Becali nu face antrenamente cu ei, cu jucătorii! Și, referitor la faptul că se spune că se bagă la echipă, asta fac și ăia mari, din străinătate, de la grupările mari, doar că o fac așa, mai cu batista pe țambal. Și nu știe toată lumea ce-au vorbit în culise.

(Ați putea lucra cu un patron ca Gigi Becali?) Dacă mi-ar fi foame, aș lucra! Dacă nu mi-ar fi foame, n-aș lucra. Uite, l-am avut patron pe Gheorghe Ștefan la Ceahlăul, care era mână de fier în club și-l mai întrebam: "Măi șefule, ia zi, este bine cum fac?". Iar el îmi replica: "Măi Marine, e treaba ta, tu știi, că apoi nu te mai pot trage la răspundere dacă îmi dau eu părerea!". Și avea dreptate.

Gigi dacă se bagă la antrenamente, e treaba lui, e jucăria lui, dar nu cred că face el tactica, antrenamentele, nu discută el cu jucătorii, el le dă lovelele (n.red banii). A avut momente când a avut inspirație, când n-a avut inspirație. Eu zic că cei doi antrenori (n.red Elias Charalambous și Mihai Pintilii) își fac treaba", a reacționat Marin Barbu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Îmi place Ștefănescu, al nostru, de la Sepsi, dintre fotbaliștii primei divizii. Dacă n-ar mai da atât de mult din gură, ar fi și mai bun! Îmi seamănă ca stil, dar e loc și de mai bine ca să urce în valoare. Are loc la orice echipă din fotbalul românesc. Dacă e băiat cuminte și-și vede de treabă, poate să ajungă și în străinătate
Marin Barbu

Comparație Florinel Coman - Dennis Man

Florinel Coman, 26 de ani, este considerat numărul 1 în campionatul intern. La finalul sezonului, urmează să semneze cu Al Duhail (Qatar), club ce va achita clauza de reziliere, 5 milioane de euro, iar jucătorului i-ar asigura un salariu stagional de 2 milioane de euro.

"Băiatul știe ce are de făcut, s-a dus pentru bani. Crezi că la finalul carierei îl mai întreabă unii unde a jucat sau ce-a făcut? Important e să aibă bani. A fost vreo doi ani în care a stagnat. Dacă era la fel de serios atunci, ca acum, ar fi putut face pasul către un campionat de top din Occident.

E treaba lui, să dea Dumnezeu să-i meargă bine, altfel arabii te pun imediat pe tren dacă nu dai randament, nu contează banii dați pe tine.

Dacă pleca de tânăr, poate că ar fi putut pleca într-un campionat de top. Uită-te la Dennis Man că a avut nevoie de trei ani ca să intre în ritmul ligii secunde din Italia, stai să-l vedem ce va face în Serie A!", a mai declarat "Magiun" Barbu.

Problema cu jucătorul român este când pleacă afară, e modest la capacitatea de efort. De aceea nu se adaptează
Marin Barbu

19goluri și 11 assist-uri a reușit Florinel Coman în 37 de meciuri în actualul sezon

Citește și alte știri:

Florinel Coman a aflat verdictul » Cât stă vedeta FCSB pe bară: „Poate merge la Marijana”

Cum se schimbă calculele la titlu, după Universitatea Craiova - CFR Cluj » FCSB poate sărbători titlul sâmbătă: de ce are nevoie

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
1945sv0509
1945sv0509  •  26 Aprilie 2024, 20:28

Acest apostol al ciobanului confunda supermamaliga cu campionate adevarate.

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  26 Aprilie 2024, 15:45

Cit de naiv sa fii sa crezi ca la echipele mari se baga cineva sa facă echipa? Cine sa ii zică lui Guardiola sau lui Klopp baga l pe x sau y? Ce magiun stricat a mâncat ășta ?

bacy
bacy  •  26 Aprilie 2024, 14:27

Știți care-i diferența între cioban și ceilalți patroni ? Acesta recunoaște ! P.S. Cât de naiv să fii să crezi că echipa Rapidului din meciul cu Farul a fost făcută de antrenor ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează