FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Pintilii își vede elevul direct titular la Euro 2024: „Fără să fiu subiectiv!”

Mihai Pintilii (dreapta)
Mihai Pintilii (dreapta)

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 21:05 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 21:07

Mihai Pintilii crede că Florinel Coman, elevul lui de la FCSB, poate fi titular în echipa României de la Euro 2024.

Coman este golgeterul Superligii. A marcat 17 goluri și o poartă pe FCSB spre titlu. Florinel va face parte cu siguranță din lotul României de la Euro 2024. Mihai Pintilii plusează și îl vede chiar titular.

Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”
FCSB
Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

Mihai Pintilii îl vede pe Florinel Coman titular la națională

„Eu îl văd (titular) pentru că are o calitate incredibilă și poate să facă și faza defensivă, exact ce-i place și lui Edi. Poate să fie, acolo mai este Mihăilă care s-ar bate cu el. Eu, personal, fără să fiu subiectiv, îl văd peste Mihăilă și aș începe cu el și la forma de acum. 

Până la urmă, la echipa națională, trebuie să bagi jucătorii care sunt în formă. La echipa națională, dacă nu ești în formă, nu poți să faci performanță”, a spus Mihai Pintilii, potrivit sport.ro.

Unitatea echipei a fost principala calitate a FCSB-ului din acest sezon. A fost o unitate, s-au unit jucătorii, asta le-a lipsit tot timpul. În celelalte sezoane, juca fiecare pentru el. Nu se vedea, dar simțeai jucătorul care vrea să dea gol și să iasă el în evidență. În sezonul ăsta nu am mai văzut chestia asta. Am făcut un grup bun. Prin unitate mă refer la tot, magazioner, bucătar, oamenii de la birouri, oamenii de la teren, jucătorii, toți, am fost ca o familie
- Mihai Pintilii

Florinel Coman pleacă de la FCSB

Florinel Coman va pleca de la FCSB în vară. Cea mai probabilă destinație este Al Duhail, din Qatar. Gigi Becali va primi în schimbul golgeterului suma de 5 milioane deeuro, clauza de reziliere. Coman a confirmat plecarea și după ultimul meci, victoria 1-0 cu CFR Cluj. Chiar el marcase golul decisiv, din lovitură liberă.

„Mă simt bine că fac parte din acest grup, jucătorii sunt alături de mine, mă ajută, îmi dau libertatea de care am nevoie. Nu cred că voi rămâne, îmi doresc să fac pasul, dar prima dată am ca obiectiv să iau campionatul, apoi să plec”, a transmis Florinel.

VIDEO. GSP l-a întrebat pe Florinel Coman: „Se naște o nouă generație de suporteri FCSB?” » Răspunsul vedetei roș-albaștrilor: „Sunt fericit că vin să se uite la noi”

Citește și alte știri din Superligă:

Mihai Stoica n-a mai rezistat, înainte de FCSB - Rapid: „Îmi schimb numele de pe FB”
FCSB - RAPID
Mihai Stoica n-a mai rezistat, înainte de FCSB - Rapid: „Îmi schimb numele de pe FB”
„Homawoo nu se simte bine” » Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece fundașul lui Dinamo, după accidentarea gravă provocată lui Luca Mihai
DINAMO
„Homawoo nu se simte bine” » Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece fundașul lui Dinamo, după accidentarea gravă provocată lui Luca Mihai

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  19 Aprilie 2024, 21:54

Coman nu joaca absolut nimic la echipa nationala sau in cupele europene, nu face faza defensiva si nu merita NICIODATA sa fie titular in fata lui Mihaila sau Dragus care sunt net superiori si joaca in campionate mai bune si au mai multe realizari pentru Romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează