FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a făcut marele anunț: „Ne-am ținut de cuvânt!”

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că noua campioană a România va juca în Ghencea la debutul în noul sezon.
Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că noua campioană a România va juca în Ghencea la debutul în noul sezon.

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 09:24 / Actualizat joi, 02 mai 2024 09:24

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că noua campioană a România va juca în Ghencea la debutul în noul sezon.

Noua campioană a României, FCSB, va începe sezonul 2024 - 2025 pe arena din Ghencea. Ceea ce dezvăluise marți Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, principala facțiune a susținătorilor FCSB, a confirmat miercuri seară Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație.

Pițurcă îi strică planurile lui Becali » Avertismentul lansat la EURO GSP pentru fotbalistul dorit de FCSB: „Tras pe linie moartă după 3 meciuri!”
FCSB
Pițurcă îi strică planurile lui Becali » Avertismentul lansat la EURO GSP pentru fotbalistul dorit de FCSB: „Tras pe linie moartă după 3 meciuri!”

Mihai Stoica: „Avem Ghencea, atât”

„Nu ai cum să doreşti să joci în altă parte, nu vor fi meciuri sub 6.000, ca să jucăm pe Arc. Ne-am ţinut de cuvânt, nu am forţat să jucăm în Ghencea niciodată, ci doar când Arena Naţională nu ne poate primi.

Asta e situaţia. Când Arena Naţională e disponibilă, jucăm. Avem Ghencea, atât”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. Mustață susținea că FCSB și CSA Steaua au semnat deja contractul de închiriere a stadionului din Ghencea pentru meciurile din preliminariile cupelor europene.

Gheorghe Mustață: „Contractul e semnat”

„Îți dai seama ce înseamnă să mergem 30.000 de oameni pe Ghencea anul ăsta, când vom juca în preliminarii? Stadionul full! Acolo vom juca, normal. Contractul e semnat, până în septembrie acolo jucăm. Acum suntem campioni, putem spune tot, nu e problemă.

Chiar dacă se supără MM și cine se supără, asta este, n-am ce face. Nu trebuia să spun, dar n-are ce să mai... Contractul e semnat, contractul cu CSA e semnat, să jucăm acolo”, a afirmat Mustață în cadrul unui dialog online cu jurnalistul Gabi Safta.

Surse GSP din cadrul clubului Armatei susțin însă că FCSB s-a interesat de închirierea arenei Steaua, dar nu a făcut încă demersurile necesare în acest sens, contractul nefiind încă parafat.

Motivul pentru care FCSB se mută de pe Arena Națională? Municipalitatea a închiriat cel mai mare stadion al țării pentru mai multe concerte majore, două Coldplay, unul Ed Sheeran, alte două care urmează a fi anunțate.

Când sunt programate meciurile FCSB din preliminariile Ligii Campionilor

În Ghencea, FCSB va debuta cu meciurile din preliminariile Champions League. Cele din primul tur preliminar vor avea loc pe 9 și 10 iulie, iar partidele retur o săptămână mai târziu. Tragerea la sorți pentru a stabili „dublele” din prima rundă de calificări va avea loc pe 18 iunie.

În caz că va trece mai departe, FCSB va disputa meciurile din turul 2 preliminar al Champions League pe 23/24, respectiv 30/31 iulie. Partidele din turul 3 sunt programate pe 6/7, respectiv 13 august, iar meciurile din play-off, ultimul obstacol înaintea grupelor, pe 20/21, respectiv 27/28 august.

În cazul în care va pierde, va trece în turul 2 de calificare în Conference League. Meciurile din preliminariile Europa League și Conference League vor avea loc în aceleași săptămâni, dar în ziua de joi.

VIDEO. Louis Munteanu sfătuit de Pițurcă să nu se ducă la FCSB: „După trei etape e tras pe linie moartă! 75 la sută așa se va întâmpla, nu e pe viziunea lui Becali”

Ați mai putea citi:

„Am ÎNCEPUT negocierile!” » MM Stoica dă detalii de la masa tratativelor: „Garantez asta!”

Conducătorul lui Dinamo CONFIRMĂ „răscoala” românilor în vestiar: „Apoi să facă reproșuri!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
adrian.csa
adrian.csa  •  02 Mai 2024, 10:01

hai ca iesiti repede din cupe , veniti in ghencea toti taranii faceti poze si va duceti inapoi la stana

popescu.dzn
popescu.dzn  •  02 Mai 2024, 09:37

Sa nu uitam ca am câștigat în Ghencea cu CFR și CSU. Au fost 6 puncte, fără gol primit si cu ele suntem deja campioni. O sa fie o placere sa jucam în Ghencea si uite ca revenirea a însemnat primul campionat după o lunga perioada.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează