FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

NOTE GSP No Coman, no party! Ce notă a luat Târnovanu după ce a „îngropat” visele FCSB de a fi campioană din această etapă

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 00:22 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 00:59

FCSB a irosit oportunitatea de a fi campioană încă din această rundă, doar 2-2 cu Sepsi la Sfântu Gheorghe. Ieșirea lui Coman, prematură, s-a dovedit a fi decisivă pentru ceea ce a urmat.

După o primă repriză aflată sub control, în care părea că-și va impune lejer jocul și va obține 3 puncte fără bătăi de cap, FCSB a clacat și a permis adversarei să reintre în joc. Oaspeții au părut că așteaptă trofeul de campioană să vină de bună voie în vitrina lui Gigi Becali, fără ca ei să facă prea mult efort.

Notele GSP pentru Sepsi - FCSB 2-2

Apărare slabă a viitoarei campioane, în frunte cu portarul titular, Târnovanu, nota 3, care a fost veriga slabă a formației. Bernd Storck (nota 7) a dovedit că este antrenor, la FCSB încă se caută un A1...

Olaru (nota 5) s-a pierdut pe teren, nici Băluță (nota 6) n-a mai avut pic de sclipire, au renăscut Alimi (nota 7) și jucătorii covăsnenilor.

Note Sepsi:

- Niczuly (nota 5) * Multe erori în prima parte, a mai reglat din mers. - Aganovic (nota 6) * A început ca fundaș dreapta, a jucat în partea secundă extremă stânga, venind de câteva ori în poziție centrală, pentru șut. Același jucător inepuizabil.

- D. Ciobotariu (nota 6) * Început greoi, însă a urcat alături de echipă. - Kecskes (nota 4) * Slab, plus că s-a accidentat în partea secundă a primei reprize, de aceea a și fost schimbat la pauză. - Fl. Ștefan (nota 7) * Combativ și recompensat cu golul egalizator.

- R. Varga (nota 7) * Măcar a dat gol. A avut două situații, la una n-a ratat ținta. A ieșit destul de repede. - Alimi (nota 7) * Bun, bun! Creativ și a tăiat elanul adversarilor. - Renta (nota 4) * Rece.

- K. Varga (nota 5) * Cam la număr în ofensivă. Muncitor. - Debeljuh (nota 6) * S-a bătut cu apărarea adversă. - M. Ștefănescu (nota 5) * Inexistent în prima repriză, a fost ajutor pentru echipă în partea a doua.

Antrenor Bernd Storck (nota 7) * Se vede că e antrenor, ce naiba! I-a surescitat pe ai lui, care au intrat ca vai de capul lor în meci

Au mai jucat:

- Oroian (nota 6) * A intrat în locul lui Renta în minutul 46. Cu un plus în partea secundă.

- Ninaj (nota 6) * A intrat în locul lui Kecskes în minutul 46. A adus un plus.

- C. Matei (nota 6) * A intrat în locul lui Kevin Varga în minutul 59. Un plus la revenirea pe gazon.

- Kallaku (nota 6) * A intrat în locul lui Roland Varga în minutul 59.

- Dumitrescu (nota 6) * A intrat în locul lui Aganovic în minutul 73

Note FCSB:

- Târnovanu (nota 3) * Are eșecul cu Sepsi pe conștiință! Greșeală la golul 2 al lui Sepsi, de aceea nu poate fi FCSB deja campioană.

- V. Crețu (nota 5) * Slab.

- Ngezana (nota 5) * Slab.

- Dawa (nota 5) * Slab.

- Radunovic (nota 5) * Sub prestațiile obișnuite.

- Lixandru (nota 5) * Mediocru.

- Șut (nota 6) * În nota obișnuită.

- Olaru (nota 5) * În afara pasei de la golul lui Coman s-a pierdut prin iarbă.

- Oct. Popescu (nota 5) * Slăbuț. A avut o situație uriașă în primele secunde de joc, a tratat-o superficial.

- Băluță (nota 6) * Foarte bun ca servant, slab la finalizare. - Fl. Coman (nota 7) * Jucătorul #1 al campionatului a venit, a dat gol și-a ieșit! Scurt și la obiect, a fost letal la singura fază avută, apoi a căzut într-un duel cu un adversar și... Antrenor Elias Charalambous (nota 6) * Așa e când nu depinzi doar de alegerile tale!

Au mai jucat:

- Miculescu (nota 7) * A intrat în locul lui Coman în minutul 19, a înscris după un sfert de oră de joc, reluare de vârf, așa cum și-ar dori să-l vadă fanii la finalizare.

- Radaslavescu (nota 4) * A intrat în locul lui Oct. Popescu în minutul 67.

- Alhassan * A intrat în locul lui Lixandru în minutul 80.

Arbitru: Andrei Moroiță (Ploiești) - 7. Asistenți: Mircea Grigoriu (București) - 7, Ovidiu Artene (Vaslui) - 7.

VIDEO. SEPSI - FCSB 2-2. Imagini cu jucătorii roș-albaștri cântând alături de fanii veniți la Sfântu Gheorghe să îi susțină

Citește și:

Ștefan Târnovanu și-a pus cenușă în cap după gafa cu Sepsi: „Mi-am bătut joc de două puncte” » Ce a spus despre plecarea de la FCSB
Sepsi - FCSB 2-2
Ștefan Târnovanu și-a pus cenușă în cap după gafa cu Sepsi: „Mi-am bătut joc de două puncte” » Ce a spus despre plecarea de la FCSB
Gigi Becali s-a enervat pe un titular de la FCSB: „Înseamnă că nu vede bine”
FCSB
Gigi Becali s-a enervat pe un titular de la FCSB: „Înseamnă că nu vede bine”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
satyricon
satyricon  •  25 Aprilie 2024, 01:34

De unde va racolează ca ziariști? "antrenorul Bernd Stork i-a surescitat pe ai lui"! Serios? Poate ai vrut sa spui "resuscitat" ! De notele date nu mai vorbim, ca sunt varză.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close