FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Primul antrenor care a anunțat că vine să-l ajute pe Dică la FCSB: "Nu mă voi băga peste el"

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2017 11:32

Gigi Becali a anunțat astăzi că s-a înțeles cu Nicolae Dică pentru numirea de antrenor, însă tehnicianul care a promovat cu SCM Pitești în liga secundă nu are licența PRO.

Cel mai probabil pe banca roș-albaștrilor va apărea și Țiți Dumitriu, care are licența necesară. Antrenorul de 71 de ani în prezent e coordonatorul centrului de copii și juniori de la FCSB și recunoaște că n-ar refuza o eventuală ofertă a lui Gigi Becali.

"Dacă va fi nevoie eu voi accepta să-l ajut pe Dică. Dacă va fi să fiu numit principal în acte, eu îl voi lăsa pe Dică să facă tot ce vrea. Eu aș fi doar soluția pentru rezolvarea problemei lui cu licența Pro. Nu aș putea să intervin eu peste el. E un tip capabil", a declarat Țiți Dumitriu pentru GSP.ro.

Nicolae Dică și Țiți Dumitriu au mai lucrat împreună și-n sezonul 2014-2015: "Eu am mai lucrat cu Dică. E un antrenor care face lucruri frumoase. Colabora foarte bine cu Mirel, făceau niște antrenamente de primă ligă, discutau. E un antrenor care a demonstrat odată cu promovarea în Liga a 2-a.

E un antrenor format, care a avut șansa să fie la Steaua și înainte și ca jucător, dar și ca secund. Să știți că se implica foarte mult. Numirea lui Dică e cea mai bună alegere pentru Steaua".

"Cred că în acest moment lotul Stelei e cel mai bun din țară. După ce vor aduce câțiva jucători pentru a umple câteva goluri cred că vor fi și mai puternici" Țiți Dumitriu

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
florinso
florinso  •  15 Mai 2017, 14:40

Titi face ce poate, e stelist 100%. Normal daca are licenta si daca e regulamentul asa cum e , ce e asa rau sa si mai rotunjeasca veniturile, prost ar fi sa n o faca.

106452019897999
Eduard Girnita  •  15 Mai 2017, 14:56

Tatae Titi, mai bine te-ai juca cu nepotii d-tale prin parc decat sa te inhami la o astfel de povara.Nu de alta dar risti niste injuraturi de pomana.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Mai 2017, 13:47

Asta e domne duetul de succes la...”dansez cu Gigi” !!! Eu îi dau două luni ! Sunt prea generos ?????!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close