FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Radu Banciu, mesaj-manifest anti CFR Cluj: „Colosal! Vă deranjează că nu vă pune mingea pe var suficient?”

CFR Cluj acuză arbitrajele lui Ovidiu Hațegan, dar primește o replică pe măsură. Sursă foto: Facebook
CFR Cluj acuză arbitrajele lui Ovidiu Hațegan, dar primește o replică pe măsură. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2021 15:13 / Actualizat sambata, 01 mai 2021 15:34

Jurnalistul Radu Banciu (51 de ani) a lansat un mesaj extrem de dur la adresa celor de la CFR Cluj, la scurt timp după ce campioana en-titre a solicitat ca Ovidiu Hațegan să nu mai fie delegat la meciurile alb-vișiniilor

Conducerea CFR-ului a verificat toate meciurile în care Hațegan s-a aflat la centru și i-a trimis Comisiei concluziile: Ovidiu n-ar fi luat nici o decizie pro Cluj în ultimul an și jumătate. „A avut de interpretat 17 faze foarte importante și de fiecare dată a hotărât anti-CFR”, susțin vișiniii. Replica a venit din partea lui Radu Banciu.

Radu Banciu, mesaj dur pentru CFR Cluj: „Vă deranjează că nu vă pune mingea pe var suficient?”

„Colosal comunicatul celor de la CFR Cluj la adresa omului nostru, doctorul «Hoţugan», care i-a furat pe CFR Cluj în toate situaţiile carierei lui. Care erori? Ăsta e arbitru de nivel mondial. Anii trecuţi, când câştiga CFR numai din penalty-uri gratuite… n-aţi dat comunicat. A bătut Culio până şi-a făcut bătături pe pantofi, 155 de penalty-uri. Plus Deac nu ştiu câte penalty-uri. 

CFR Cluj avea cele mai multe penalty-uri după Real Madrid şi Juventus. Aţi dat vreun comunicat atunci? Nu-mi amintesc. «Hoţugan» e cel mai mare arbitru din toate timpurile, arbitrează toate marile încleştări mondiale. Vă deranjează că nu vă pune mingea pe var suficient? Dar toţi acei ani când aţi avut numai penalty-uri de nu mai ştiam noi… toţi îmi reproşau că fură CFR, ştiind că sunt transilvănean. Pe vremea lui nea Dănuţ (n.a. – Dan Petrescu), nu aveaţi două meciuri consecutiv fără 11 metri. Vă e frică să spuneţi că v-a furat, spuneţi că poate n-a fost inspirat «Hoţugan». 

Dar noi am fost singurii din România care l-a făcut praf pe «Hoţugan», singura televiziune. I-am dat în cap acestui arbitru de când există el. Şi acum daţi comunicat că nu reuşiţi să câştigaţi campionatul ca în fiecare an. Aduceţi-l înapoi pe Dan Petrescu. Aţi văzut pe Milan, Real Madrid, Juventus dând comunicate că au sute de penalty-uri? Nu!”, a spus Banciu, conform Look Sport.

Radu Banciu, mesaj-manifest anti CFR Cluj: „Colosal! Vă deranjează că nu vă pune mingea pe var suficient?”
Radu Banciu a avut un discurs tăios la adresa CFR-ului

CFR protestează oficial împotriva lui Ovidiu Hațegan

CFR nu contenește în disputa cu Ovidiu Hațegan, campioana continuă să-l conteste pe cel mai bine cotat arbitru român, de teamă că arădeanul ar putea să mai fie delegat la jocurile ei din finalul acestui sezon.

Informația oferită de GSP în exclusivitate a fost confirmată de comunicatul oficial postat de CFR Cluj, în care a prezentat motivele pentru care clubul ardelean a trimis un memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor, prin care se cere ca Ovidiu Hațegan să nu mai fie delegat la meciurile vișiniilor. - Detalii pe larg, AICI!

VIDEO Marius Bilașco, declarații după victoria cu Botoșani: „Pregătim un videoclip cu greșelile de arbitraj”

Citește și alte știri de actualitate: 

Luna mai, decisivă pentru Dinamo! Planul malefic al lui Pablo Cortacero

Dinamo primește o veste importantă de Paște: „câinilor” li se pregătește o mare surpriză dacă scapă de retrogradare

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (106)
2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  02 Mai 2021, 10:08

N-am văzut nici un comunicat despre isvan din cloooj care a făcut praf pe FCSB=STEAUA,în meciul direct,nu văd nici un comunicat despre cum îi fură acelasi isvan pe FCSB,când si pe unde-i prinde.ci.fi.ri-ul este campioana atbitrilor,după ce a promovat cu un blat imens din serie cu Jiul Petroșani. Poate că totuși de ACEST PASTE Dumnezeu va face dreptate și va bate Steaua pe franari,trecandu-i pe locul doi.AMIN...

icostin66
icostin66  •  01 Mai 2021, 17:30

Nu prea comentez, ma distrez doar citind comentariile intre diferitele factiuni ale suporterilor. Nu m-am putut abtine vazand cum acest individ abject, care lucreaza la o televiziune concurenta si are o emisiune pe care nu o urmaresc nici cei din familia sa, a ajuns sa ocupe prima pagina a Gazetei. Se incearca ce? CFR-ul nu poate fi atins de asemenea articole sau emisiuni, sunt mult peste zoaiele in care se balaceste acest individ. Ar fi credibil daca avea aceeasi atitudine si atunci cand puscariasul din Pipera l-a jignit pe Kovacs, amenintand in stanga si in dreapta. Nu a facut-o... De ce?! Abia acum s-a trezit, cand CFR-ul a facut ce trebuiau sa faca toate echipele din tara asta impotriva jafului din arbitrajul romanesc?! Fiindca ce se intampla cu arbitrajul doar in categoria asta se poate incadra: jaf! P.S. Personal, consider ca actiunea franarilor este perfect justificata. Toate cele bune!

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  01 Mai 2021, 17:30

cfr cluj a atins culmea josniciei. Nu stiu cum i-o fi arbitrat Hategan in aslte meciuri dar judecand dupa meciul impotriva Craiovei, aproape sigur i-a arbitrat corect. Faza cu pretinsul penalti la Chipciu este emblematica. Chipciu face hent, apoi faulteaza ca apoi sa simuleze o lovire, cerseste penalti, iedi se maimutareste per tusa... La acea faza Hategan a favoriuzat clujul, ar fi trebuit sa le dea rosu iedului si lui chipciu. Practic s-au isterizat ca ei topt simuleaza cersinmd penaltiuri si arbitrii nu le mai fac cadouri ca in alti ani, cadouri tot mai primesac dar mai rar iar asta ii isterizeaza.

Vezi toate comentariile (106)
Comentează