FOTBAL  »  Superliga  »  POKER

Scenă ireală cu patroni din Liga 1 în prim-plan: "A scos un pistol și a tras! Noi am fugit pe scări"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 10:22

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a povestit o scenă incredibilă la care a participat alături de Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacăului, și Gheorghe Ștefan "Pinalti", fostul patron al Ceahlăului Piatra Neamț. 

Cei trei jucau poker în momentul în care Sechelariu, de bucurie că avea royală, a scos un pistol cu gaze și a tras în sus, spre spaima celorlalți doi. 

"Eram la Dumitru Sechelariu. Mai era acolo Pinalti. Jucam poker, cu glume, șprițuri. Și la un moment dat, Dumitru a prins royală. De bucurie, a scos un pistol cu gaze și a tras în sus. Normal că noi am fugit pe scări.

El țipa după noi: «am royală, am royală!» Bine, mă, ai royală! Toată lumea a fugit pe scări. Nu a fost niciodată vreun joc pe jucători. Nu e adevărat nici că Gigi și-a pierdut mașina la un joc de poker", a povestit Porumboiu la TV Dolce Sport.

Dumitru Sechelariu a fost unul dintre cei mai controversați patroni postrevoluționari și patronul echipei FCM Bacău timp de 21 de ani, timp în care formaţia moldoveană a avut cele mai bune rezultate din istorie. Acesta a murit în februarie 2013.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
drack009
drack009  •  09 Iulie 2017, 11:24

Ăștia nu au fost niciodată patroni de fotbal. Cămătari, evazioniștii, blatiști, țepuitori, creditori, da au fost. Patroni niciodată

red77
red77  •  09 Iulie 2017, 11:13

acum ne povestiti cum o adunatura de interlopi jucau poker. asteptam cu interes povestiri sportive despre jafuri batai cu corduneni duduieni sau alte specii

nasolul_de_pipera
nasolul_de_pipera  •  09 Iulie 2017, 11:05
Postat de valentinn10 pe 09 Iulie 2017, 10:48

Daca nu e cu GIGI nu se baga nimeni, normal, e doar CEL MAI MARE PATRON AL TUTUROR TIMPURILOR . FORTA STEAUA ...

Respectiv, CEL MAI MARE CREDINCIOS (și cu FRICĂ DE D-ZEU) PATRON de pe globul pământesc !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează