FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Tony, mesaj puternic înainte de duelul cu Rednic: „Eu am mâncat iarba ca jucător. Trebuie să avem cohones!”

Tony, alături de Sergiu Buș
Tony, alături de Sergiu Buș

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 13:21 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 13:28

Politehnica Iași joacă duminică de la ora 18:15, acasă, cu UTA, în etapa a 7-a a play-out-ului Superligii. Meciul are o importanță maximă pentru gazde, care mai au un singur punct avans față de retrogradarea directă.

În atare condiții, moldovenii nu iau în calcul decât victoria. Pentru a atinge obiectivul, antrenorul ieșenilor, Anthony „Tony” Da Silva, a încercat să-și mobilizeze jucătorii și printr-un mesaj public, transmis azi, într-o conferință de presă.

Dezvăluire de impact în studio-ul GSP: „Cu Gâlcă am avut cea mai proastă relație dintre toți antrenorii”
FCSB
Dezvăluire de impact în studio-ul GSP: „Cu Gâlcă am avut cea mai proastă relație dintre toți antrenorii”

„Suntem într-un moment decisiv, fiecare meci e decisiv. Trebuie să vedem bărbăția jucătorilor. Trebuie să avem cohones! Vreau să joace cu plăcere, cu responsabilitate față de club, față de oraș, față de cariera lor. Dacă băieții joacă cu inima, cu unitate, cu spiritul care a fost cu Craiova, cu Dinamo, cu Voluntari, nu mi-e frică de nimeni.

Dacă mergem cu nasul pe sus, sau la costume, cum a fost la Cluj, toată lumea ne bate. Noi depindem numai de noi. Trebuie să luptăm pentru fiecare minge, pentru fiecare metru” a spus Tony la conferința de presă.

Tony: „Am mâncat iarbă!”

Portughezul le-a cerut jucătorilor să ia exemplul lui: „Viața nu-i ușoară. Eu am luptat în fiecare zi, la fiecare antrenament, să ajung cineva, să-mi ajut familia. Și jucătorii au oportunitatea asta. Trebuie să facem familiile, soții, copii, părinți, bunici, familia Poli Iași, mândri de noi. Suntem învingători sau lași?

Eu n-am fost niciodată laș! Voi lupta până la sfârșit. Am mâncat teren, iarbă, ca jucător, așa sunt și ca antrenor. Dacă aș putea să dau o picătură de sânge la fiecare jucător al meu, asta aș face! Dacă aș putea să intru zece minute, să arăt la băieți care e atitudinea, aș face-o. Regulamentul nu-mi permite însă să intru pe teren ca jucător”.

Apel la fani

Tony a încercat să îmbuneze fanii, foarte supărați după evoluția slabă de miercuri, de la Cluj, când Poli nu a avut șut pe poartă. „Suntem foarte dezamăgiți și supărați că n-am putut da bucurie suporterilor cu U Cluj. Cred că meritau mai mult după sprijinul pe care ni l-au dat cu Voluntari. Și noi suntem supărați, și fanii sunt supărați, îi înțeleg.

Eu sunt foarte frontal, le-am spus jucătorilor direct că-s foarte supărat. Nu neapărat din cauza rezultatului, ci a atitudinii. Cu Voluntari am câștigat și datorită publicului. Sper ca la meciul cu UTA să vină să ne susțină și până la final” a spus antrenorul.

Sergiu Buș și rușinea de la Cluj

Prezent la conferință, atacantul Sergiu Buș a spus că jucătorii ieșeni sunt determinați să șteargă impresia proastă lăsată la Cluj: „Ne așteaptă un meci foarte greu. E bine că-s fruntași în play-out, pe care vor încerca să-l câștige. Noi putem evolua foarte bine cu echipele de la mijlocul clasamentului în sus.

La Cluj a fost un duș rece, a venit reversul medaliei după meciurile bune pe care le-am făcut. Nu am avut reacție după meciurile bune din ultima perioadă. Bine că a venit dușul acum și nu mai târziu. Sunt sigur că vom avea atitudine duminică și vom face un meci bun. Atitudinea face diferența și în fotbal, și în viață. Trebuie să spălăm rușinea de la Cluj și să câștigăm acasă”.

Citește și:

Gigi Becali și-a făcut planul. Cum vrea să arate podiumul: „Pe ei îi vreau pe locul doi”
FCSB
Gigi Becali și-a făcut planul. Cum vrea să arate podiumul: „Pe ei îi vreau pe locul doi”
Cârțu a vorbit cu vedeta Craiovei și dezvăluie: „Era deprimat. A fost tratat greșit după accidentare”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Cârțu a vorbit cu vedeta Craiovei și dezvăluie: „Era deprimat. A fost tratat greșit după accidentare”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează