FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Cârțu a vorbit cu vedeta Craiovei și dezvăluie: „Era deprimat. A fost tratat greșit după accidentare”

Sorin Cârțu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Sorin Cârțu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 11:56 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 19:33

Sorin Cârțu (68 de ani), fostul președinte de la Universitatea Craiova, a dezvăluit ce a discutat cu Vladimir Screciu, mijlocașul titular al echipei, care e însă accidentat.

Sezonul lui Screciu e încheiat. El a suferit o leziune la un tendon, însă a fost tratat pentru leziune musculară, a dezvăluit Sorin Cârțu.

Dezvăluire de impact în studio-ul GSP: „Cu Gâlcă am avut cea mai proastă relație dintre toți antrenorii”
FCSB
Dezvăluire de impact în studio-ul GSP: „Cu Gâlcă am avut cea mai proastă relație dintre toți antrenorii”

Sorin Cârțu: „Screciu avea ceva și a fost tratat de altceva”

„Cu Mitriţă am vorbit aseară. Mi-a arătat o porţiune deasupra labei piciorului, un tendon la care are nişte probleme. Nu avea o siguranţă că va juca sau nu. Cred că rămâne incert şi pentru meciul cu Rapid.

Aseară am vorbit şi cu Screciu şi m-a îngrijorat ce i se întâmplă copilului ăstuia. Mai are de stat. Îl tratezi de ceva şi el are altceva. I s-a interpretat greşit leziunea.

El are o leziune pe un tendon, nu musculară. El are probleme cu tendonul. Era tratat de ceva şi avea altceva. Nu ştiu ce şanse să aibă pentru Euro. Mi-a părut rău de el când i-am văzut faţa şi era deprimat, aşa”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit fanatik.

Sorin Cârțu: „Noi reactivăm adversarii”

Cârțu a fost extrem de dezamăgit după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-1, suferită de olteni pe „Ion Oblemenco”

„Obiectivul nostru este locul doi, este clar. L-am anunţat de mai mult timp. Puteam să îl consolidăm şi am dat cu picioarul unor situaţii foarte bune şi, în special, în meciuri de acasă, de pe teren propriu.

Nu doar la meciul cu CFR Cluj, ci şi cu Farul. Pe Farul i-am băgat în joc. Noi reactivăm adversarii. Aşa am făcut cu Farul, aşa şi cu CFR. Le-am dat apă vie după înfrângerea dură cu Farul. Noi suntem mama bună care îi ajută pe toţi”, a mai declarat Sorin Cârțu, potrivit sursei citate.

Clasamentul din play-off-ul Superligii

Citește și:

Gigi Becali înțeles de ce se bagă la echipă, la FCSB: „E jucăria lui. Și la cluburile mari se face la fel, dar acolo se pune batista pe țambal”
FCSB
Gigi Becali înțeles de ce se bagă la echipă, la FCSB: „E jucăria lui. Și la cluburile mari se face la fel, dar acolo se pune batista pe țambal”
De ce a rămas Cristi Săpunaru rezervă la Farul - Rapid: „Acesta e motivul”
RAPID
De ce a rămas Cristi Săpunaru rezervă la Farul - Rapid: „Acesta e motivul”

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
dandana
dandana  •  29 Aprilie 2024, 08:50
Postat de craiovamaxima pe 26 Aprilie 2024, 15:14

La cum s-au aparat baietii la golul primit au fost si mama si tata bun pentru CFR...

Și bunicacred ca putea. Uneori cred ca și eu puteam care nu fac efort. Dar este doar în capul meu, și o las așa. Ce ma deranjează pe mine este atitudinea. Eu bănuiesc o implicare a lui Rotaru la jucători, și când nu vrea sa câștige nu câștigă. Hai frate cum joci cu Sepsi foarte bine, și cu CFR Cluj te dai la o parte. Eu deja m-am plictisit de Bairam, Markovici, Ivan și uneori și de bancu. De ceva timp Bancu nu mai este implicat, trebuie lăsat sa plece ca nu mai joacă cum o făcea. În mijloc nu-l avem decât pe Crețu de doamne ajută. Trebuie schimbată din temelie Craiova, dar la un patron care este un parazit și cu el Craiova nu va da niciodată înainte, pana la jucători care nu se implică. Deja au plecat prea mulți antrenori și jucători de ligi inferioare încă sunt la Craiova. Nici Guardiola nu ia campionatul cu ce jucători fără caracter are Craiova. Dacă Bancu a devenit plictisit, mai stăm doar în Mitriță și asta nu este bine deloc. Iar rotaru nu mai trebuie sa impună jucători lui în echipă, Craiova nu va creste cu Ivan, Bairam și Markovici. Va rămâne pentru totdeauna o echipă de mijloc, nu pot sa mai evolueze mai departe. Este maximul la ei. Și vad pe toți că-l laudă pe Bairam ca a dat 7 goluri, bai asta trebuia sa dea 20 nu 7 ca dea asta este în atac. Markovici la fel, îl avem sa ce? Sa avem un om în minus. Iar pe Kolici l-au stricat și datorită lui Markovici, a vrut rotaru să-l facă mare. Mare este la cât mănâncă acest băiat!

brera30
brera30  •  26 Aprilie 2024, 20:31
Postat de bacy pe 26 Aprilie 2024, 14:31

Nea Miăiță, nu ai bre bani de doctor, te-ai dus la vraci ?

Screciu, este in Finlanda.la o clinica. Nu la vraci in Serbia.

gicapuia
gicapuia  •  26 Aprilie 2024, 17:13

Se spune ca cel mai bun doctor in provincie este trenul spre Bucuresti!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează