FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Legenda Stelei deplânge situația lui Dinamo și remarcă un detaliu important: „S-a stricat campionatul”

Dinamo - Voluntari, play-out, runda 7 foto: Ionuț Iordache
Dinamo - Voluntari, play-out, runda 7 foto: Ionuț Iordache

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 13:03 / Actualizat joi, 02 mai 2024 13:20

Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei din partea secundă a anilor '80, a mărturisit că ar regreta retrogradarea rivalei sale de-o viață, Dinamo București, exprimându-și propria opinie vizavi de erorile „câinilor” în acest campionat.

FCSB a luat campionatul, urmează să celebreze titlul în etapa de pe 11 mai, acasă, cu CFR Cluj. Dinamo joacă în ultimele două etape pentru supraviețuire, deplasare cu U Cluj, pe teren propriu cu UTA, echipa antrenată de Zeljko Kopic fiind acum pe loc retrogradabil.

Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica: „Nu poate să vină la noi. Nu o să vină niciodată!”
FCSB
Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica: „Nu poate să vină la noi. Nu o să vină niciodată!”

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, fostul mare mijlocaș al Stelei, Tudorel Stoica, 69 de ani, a avut un discurs tăios la adresa campionatului câștigat de echipa lui Gigi Becali. În schimb, fostul căpitan al viteziștilor deplânge situația în care Dinamo.

Tudorel Stoica despre erorile lui Dinamo: „Un antrenor român era mai nimerit. Jucătorii care vin din afară sunt puțini de valoare"

Legenda Stelei deplânge situația lui Dinamo și remarcă un detaliu important: „S-a stricat campionatul”
Tudorel Stoica

„Chiar îmi pare rău pentru Dinamo. Rămâne un nume important pentru fotbalul românesc, ca și Steaua, ca și alte echipe din țară. Nu este o formație fără identitate, cum sunt unele.

Ceea ce se întâmplă de mai multă vreme la Dinamo este rezultatul faptului că se bagă mulți nepricepuți la fotbal. Marile greșeli de la Dinamo: a adus un antrenor care n-are nicio treabă cu fotbalul românesc și a transferat jucători străini fără valoare, pe salarii mari.

Un antrenor român era mai nimerit, ar fi știut cum trebuie abordate niște meciuri, ar fi putut mobiliza altfel echipa. Jucătorii care vin din afară sunt foarte puțini de valoare. S-a stricat campionatul din această cauză! Sunt mulți ce nu pot ridica valoarea echipelor și campionatului.

Greu se mai poate salva ceva la Dinamo. Dacă ar ajunge la baraj, are șanse mari să continue în Liga 1. Dar și mai rușinos este că poate retrograda direct", a declarat Stoica, fostul lider al Stelei anilor '80.

14trofee a cucerit Tudorel Stoica alături de Steaua, CCE, Supercupa Europei, 7 campionate și 5 Cupe ale României

16jucători străini sunt în prezent sub contract cu Dinamo: slovenul Golubovic, moldovenii Railean și Neagu, croații Pavicic și Ilic, nord-macedoneanul Velkovski, Edgar Ie (Guineea Bissau), togolezul Homawoo, malgașul Abdallah, brazilianul Moura, portughezul Gregorio, kosovarul Selmani, francezii Gnahore și Bena, spaniolul Iglesias și bulgarul Milanov

Marin Barbu, omul care a umilit Dinamo, speră în salvarea echipei: „Acolo, au greșit, totuși”. Cum îi „atingea” pe Semeghin și pe Bălan

Citește și alte știri:

EXCLUSIV FOTO Se întâmplă în Liga 1 » Nu-l știe nimeni ca fotbalist, dar i-a „furat” gloria unui fost campion din Liga 1: „A dat autografe în locul meu!”

EXCLUSIV Gigi Becali înțeles de ce se bagă la echipă, la FCSB: „E jucăria lui. Și la cluburile mari se face la fel, dar acolo se pune batista pe țambal”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (24)
cocolino17
cocolino17  •  03 Mai 2024, 15:11
Postat de buze.dulci pe 03 Mai 2024, 10:25

*** stelist tolerat indecent de gsp.ro! Sa va fie rusine! .... fcsb CANCERUL fotbalului romanesc!

nu cred ca fcsb e cancerul da Beecali sigur e cancerul fotbalului romanesc

cocolino17
cocolino17  •  03 Mai 2024, 13:38
Postat de ultrasStiinta pe 02 Mai 2024, 17:59

Deține cu chirie numele. Dar numai dacă e în prima liga. De la anul nu mai deține nici sigla. Stadion oricum nu are.sefiul e în Vitan-barzesti… deci e i clona… și încă vopsită bine…

pai anul trecut Dinamo in liga a 2-a a avut alta sigla? alt nume? cam aberezi

buze.dulci
buze.dulci  •  03 Mai 2024, 10:25
Postat de istet10 pe 02 Mai 2024, 23:23

Mai bine cu aia. Retrogradare rapida.

*** stelist tolerat indecent de gsp.ro! Sa va fie rusine! .... fcsb CANCERUL fotbalului romanesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează