FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 2-1

Ultrașii lui Dinamo i-au cerut demisia lui Cosmin Contra și fac zob conducerea: „Negoiță, tu i-ai angajat pe acești rupți de foame?”

Suporterii lui Dinamo au ajuns la capăul răbdării după o nouă înfrângere suferită de echipa favorită +18   FOTO
Suporterii lui Dinamo au ajuns la capăul răbdării după o nouă înfrângere suferită de echipa favorită

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 08:30 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 09:20

Suporterii lui Dinamo au ajuns la capăul răbdării după o nouă înfrângere suferită de echipa favorită, 1-2 în deplasarea de la Viitorul. 

Una dintre facțiunile vechi ale galeriei dinamoviste a trecut la fapte. Pe rețelele de socializare, aceștia i-au solicitat demisia tehnicianului Cosmin Contra și au pus tunurile pe conducerea spaniolă, deși inițial Cortacero et comp. s-au bucurat de susținerea fanilor.

„Contra, ai demnitate si dă-ți demisia! Nu mai gira cu imaginea ta pentru acești impostori spanioli. Sparge buboiul! PS: «Imediatul” de acum patru zile nu s-a întamplat nici acum. «Mâine, poimâine, vineri, săptămâna viitoare, peste două săptămâni, cont greșit, iar cont greșit, covid, imediat».

Așa arată niște profesioniști și potenți financiar? Băietii au greșit curtea la furat, ca într-o comedie proastă. Negoiță, nu cumva i-ai angajat pe acesti mototoliți si rupți de foame ca să ne arăți că se poate și mai rău?”, a fost mesajul postat de gruparea Ultras Tei. 

Ultrașii lui Dinamo i-au cerut demisia lui Cosmin Contra și fac zob conducerea: „Negoiță, tu i-ai angajat pe acești rupți de foame?”

Contra: „Am fost păcălit, dar eu nu renunț la greu!”

Întrebat după eșecul cu Viitorul dacă ia în calcul o eventuală demisie, Cosmin Contra a fost clar: „Întrebați-l pe acționarul echipei sau pe cei care conduc Dinamo. Eu nu sunt genul care să renunțe la greu! Ar fi fost foarte ușor. M-am simțit și eu păcălit din multe puncte de vedere, dar rămân. Am încredere în munca pe care o depun, am încredere în jucători că putem redresa corabia”.

6 înfrângeriîn 8 partide are Cosmin Contra pe banca lui Dinamo, pe durata acestui sezon

VIDEO Dănuț Lupu, declarații incendiare în direct: „Dinamo va intra în insolvență. Nu cred că are cine să mai salveze clubul”

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din Viitorul - Dinamo 2-1

+14 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIITORUL - DINAMO 2-1. Note GSP Cum se zice «dezastru» în spaniolă? Vedetele de carton ale „câinilor” s-au făcut de râs și la Ovidiu! Cine au fost cei mai slabi jucători

EXCLUSIV Dănuț Lupu, declarații incendiare în direct: „Dinamo va intra în insolvență. Nu cred că are cine să mai salveze clubul”

EXCLUSIV Constantin Anghelache, despre eroarea capitală făcută de spaniolii de la Dinamo: „Au ruinat prea repede echipa”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
2511172865573106
Catrina Dorian  •  09 Noiembrie 2020, 16:11

Eu zic sa avem rabdare cu Contra pentru ca sigur poate mai mult si ne poate duce chiar pe ultimul loc!Hai ca nu mai avem decat un pas mic!

cristi47.reload
cristi47.reload  •  09 Noiembrie 2020, 15:17

Ce divizie b puternica va fi la anul

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  09 Noiembrie 2020, 14:40

Sa plece si sa vina cine ? Nu antrenorul este problema. Ci acesti "INVESTIRORI" inchipuiti !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează