FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri neștiute despre metodele INCREDIBILE ale „Rockefellerilor” de la Dinamo: „Jucătorii erau urmăriți peste tot! Știau fiecare mișcare a noastră”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 16:14

DINAMO // Invitat în această săptămână la emisiunea GSP Live, Adrian Ropotan (33 de ani), fost jucător al roș-albilor, a vorbit despre presiunile inimaginabile pe care le exercitau foștii acționari ai echipei din „Ștefan cel Mare”. 

„Ei știau fiecare mișcare a noastră, inclusiv când ieșeam la supermarket. În acea vreme, jucătorii erau altfel urmăriți. Știau tot, absolut tot ce făceam! 

M-am înțeles bine cu toți, m-am înțeles bine și cu Borcea, și cu Săvulescu. Cea mai bună relație am avut-o cu domnul Badea. După episodul cu «Steaua e numai una», a fost cel care ne-a chemat la birou. Ca un părinte, a încercat să ne explice tot.

Spre surprinderea mea, reușește să-mi transmită «la mulți ani» în fiecare an. Doar domnul Badea și domnul Mircea Copaci (n.r. - fost director de marketing al clubului) sunt singurii de la Dinamo care îmi mai transmit urări de ziua mea”, a spus Ropotan, la GSP Live.  

SE VEDEAU "ROCKEFELLERII" ȚĂRII

Pe data de 4 iulie 2005 s-a consemnat nașterea societății pe acțiuni a lui Dinamo, ce încorpora o echipă întreagă de oameni de fotbal și de afaceri. Majoritatea au fost și înainte în club sau apropiați de „câini”.

Badea, Borcea, Giovanni Becali, Nețoiu, Turcu, Cohn, Săvulescu, Walter, ex-Bușcă, și Bagher și-au împărțit pachetul mare de acțiuni și l-au cooptat și pe Cornel Dinu, cu un pachet minoritar.

„Suntem Rockefellerii României”, anunța superior Giovanni, în timp ce "Procuroru'” Dinu a fost mai aproape de realitate: „Iar veți avea carnaval!”. Detalii pe larg despre epoca acestora, AICI!

12 trofeetrofee s-au câștigat în perioada 2000-2012, 4 campionate, 6 Cupe ale României și două Supercupe, adică 28 la sută din totalul cupelor care există în palmaresul de 71 de ani al grupării

Vezi și: 

DINAMO // Blestemul „spartanilor” » Acționarii dinamoviști care se voiau „Rockefellerii” României au trecut sau trec prin momente critice

VIDEO EXCLUSIV Adrian Ropotan, despre urmările incredibile ale episodului „Steaua e numai una”: „Pulhac a pățit-o! L-au fugărit pe stradă” + momentul l-a urmărit și în Rusia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  28 Septembrie 2019, 17:04

I a terminat ardeleanca pe toti asa cu. A distrus si economia nationala dar stati linistiti von demagogii liberalism la putere si intrat in depresie economica ! Recesiunea e parfum !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează