FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

MM Stoica, noi declarații despre faza cu Edjouma în prim-plan: „Eu îl știam altfel pe Armaș. Să te lamentezi așa...”

MM Stoica, managerul de la FCSB, a revenit cu noi declarații despre faza la care Malcom Edjouma l-a lovit cu piciorul pe Igor Armaș, la Voluntari - FCSB 1-2.
MM Stoica, managerul de la FCSB, a revenit cu noi declarații despre faza la care Malcom Edjouma l-a lovit cu piciorul pe Igor Armaș, la Voluntari - FCSB 1-2.

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 19:57 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 20:59

MM Stoica, managerul de la FCSB, a revenit cu noi declarații despre faza la care Malcom Edjouma l-a lovit cu piciorul pe Igor Armaș, la Voluntari - FCSB 1-2.

MM Stoica este de părere că Edjouma trebuia eliminat, după ce mijlocașul i-a lăsat oponentului urmele crampoanelor lângă ochiul stâng și pe umăr. Managerul de la FCSB a fost însă deranjat de atitudinea lui Armaș, care ar fi așteptat să primească scuze personal de la Edjouma. Francezul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare prin care își exprima regretul.

În atenția lui MM Stoica: VAR nu merge nici pe sânge
OPINIE
În atenția lui MM Stoica: VAR nu merge nici pe sânge

MM Stoica: „Eu îl știam altfel pe Armaș”

„Edjouma trebuia eliminat, indiscutabil. Nu l-a văzut, l-a lovit din greșeală. Și-a asumat riscul. Pe mine altceva m-a deranjat. Nu îmi vine să cred. Eu îl știam altfel pe Armaș, drept un luptător. Să te lamentezi așa, că nu a venit la tine... Păi, Edjouma era la controlul anti-doping, pe care tot ei l-au cerut. 

Să presupunem că îl elimina arbitrul pe Edjouma. Rămâneam în 10. Credeți că nu câștigam meciul? Îl câștigam, ne băgam la cutie. Aveam destulă maturitate pentru a nu pierde 3 puncte, conducând cu 2-0 în minutul 82. Armaș a jucat în continuare și va juca bine-mersi în etapa următoare, pentru că a fost doar zgâriat”, a declarat MM Stoica la Orange Sport, a doua zi după Voluntari - FCSB.

Igor Armaș, despre faultul brutal al lui Malcom Edjouma: „Nu pot să înțeleg”

„Mi-a mai trecut durerea de la față și de la cap, am niște julituri, nu s-a umflat nimic, dar mă doare umărul stâng, nu pot să-l ridic. Urmează să fac o radiografie, un RMN, să văd ce se întâmplă acolo, pentru că nu pot să mișc mâna.

N-am primit niciun mesaj de la FCSB, toată lumea a trecut pe lângă asta, probabil toți cred că e o situație normală, dar eu am simțit-o pe propria piele și vă spun că nu e așa. Am avut parte de multe faulturi și de multe ciocniri, dar așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată. Bine că am scăpat doar cu atât din acest fault iresponsabil și inconștient. Nu înțeleg cum poți să intri așa la un adversar!

Am înțeles că Edjouma și-a cerut scuze pe rețelele socializare. Normal era să-mi ceară scuze personal, chiar dacă nu mă încălzea cu nimic. Să vedem dacă voi putea juca în următorul meci, în funcție de ce iese la radiografie și RMN”, a declarat Igor Armaș pentru GSP.ro.

+19 FOTO

Ce a spus MM Stoica imediat după Voluntari - FCSB 1-2

Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive! Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat). 

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea 

- Mihai Stoica

VIDEO. Malcom Edjouma, fault extrem de dur la Igor Armaș

Citește și:

Mihai Rotaru, atac frontal la MM Stoica: „E lipsă de bun simț!”

Edjouma, mesaj la miezul nopții după faultul de K1 asupra lui Armaș: „Am făcut o greșeală”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (32)
malinr
malinr  •  14 Februarie 2023, 20:16
Postat de malinr pe 13 Februarie 2023, 22:19

***

Nu inteleg de ce nu-l moderati si pe El Ciobandante cand zice despre angajatii lui ca trebuie sa stea sluga la stapan.

mihai041
mihai041  •  13 Februarie 2023, 23:49
Postat de popescu.dzn pe 13 Februarie 2023, 21:31

Poti sa faci diferența între a plânge si a te plange?

Se referea la Olaru. Căpitanul plângăcios. Plângea ca o ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  13 Februarie 2023, 22:46
Postat de username_2 pe 13 Februarie 2023, 22:16

berbec

Eu I-asi numi catâr, căpos, ironic,arogant, indolent, mincinos si mai da si cu copita !! cateodata.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează