FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSIKSZEREDA - CĂLĂRAȘI

Csikszereda - Dunărea Călărași 1-2 » Gazdele cu ocaziile, trupa lui Pustai cu golurile! Clasamentul actualizat

Csikszereda - Dunărea Călărași // foto: captură DigiSport
Csikszereda - Dunărea Călărași // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 01:29 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 20:23

Dunărea Călărași a obținut prima sa victorie în acest play-off, la Miercurea Ciuc, 2-1 cu Csikszereda.

Trupa lui Cristi Pustai a spart gheața în play-off. La Miercurea Ciuc, gazdele au fost mai bune, dar oaspeții au plecat cu toate punctele.

Dunărea a deschis scorul în minutul 18, prin veteranul Cristi Bud, care a profitat de „cadoul” primit de la Kelemen. Bud a interceptat pasa adversarului și l-a lobat elegant pe portarul gazdelor.

Până la pauză, Csikszereda a ratat trei ocazii mari de gol, prin Schieb, Bauza și Meszaros. Bauza a fost blocat de Began, ceilalți doi au șutat imprecis. Ocaziile mari în dreptul gazdelor au continuat și după pauză, cu Meszaros și Jebari în rolul de „irositori”.

În cele din urmă, Csikszereda a egalat în minutul 63, prin Claudiu Apro, care a șutat din lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri de poartă! Began, excelent până atunci, a gafat, lăsând mingea să îi treacă printre picioare.

Csikszereda a ratat penalty, Dunărea a înscris!

Csikszereda a continuat să atace periculos, iar în minutul 70 Bara a obținut un penalty, după ce a fost doborât în careu de Began. Totuși, portarul oaspeților s-a revanșat și a scos șutul lui Bauza de la punctul cu var.

Csikszereda - Dunărea Călărași 1-2 » Gazdele cu ocaziile, trupa lui Pustai cu golurile! Clasamentul actualizat

La 8 minute distanță, Dunărea a dat lovitura. După o centrare din partea dreaptă, Djuric a deviat pe spate, iar Bogdan Șandru a reluat din prima, din 4 metri!

Clasament play-off Liga 2: Dunărea, pe loc de baraj

Trupa din Miercurea Ciuc rămâne fără victorie în play-off și are 33 de puncte, în timp ce Dunărea se află pe prima poziție de baraj (4), cu 38 de puncte.

Csikszereda - Dunărea Călărași 1-2

  • min. 78: GOL DUNĂREA! După o centrare din partea dreaptă, Djuric a deviat pe spate, iar Șandru a reluat din prima, din 4 metri!
  • min. 70: PENALTY RATAT CSIKSZEREDA! Juan Bauza șutează de la punctul cu var, dar Began apără! Același Began este cel care a comis faulutul care a dus la penalty, după ce l-a doborât pe Bara. 
  • min. 63: GOL CSIKSZEREDA! Apro egalează cu un șut din lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri de poartă! Mingea a trecut printre picioarele lui Began, portarul oaspeților.
  • min. 56: Dublă-ocazie Csikszereda! Began l-a blocat foarte bine pe Meszaros în prima fază, iar balonul a ajuns la Jebari, care a șutat peste poartă!
  • min. 44: Meszaros trimite în plasa laterală din doar 5 metri, după o incursiune excelentă a lui Schieb în banda stângă.
  • min. 43: Csikszereda, din nou aproape de egalare! Lopez luftează încercând să respinga o centrare, Bauza interceptează mingea și trimite spre poartă, dar Began apără!
  • min. 28: Ratare mare a gazdelor! Schieb preia în careu, dar șutează pe lângă poartă din 7 metri!
  • min. 18: GOL DUNĂREA! Cristi Bud deschide scorul după o gafă uriașă a lui Kelemen, care a pasat direct la atacantul echipei din Călărași. Bud, singur cu Gyenge, l-a lobat elegant pe portarul gazdelor.
  • min 2: Cârstocea șutează puțin pe lângă poartă, după o acțiune în viteză a fotbaliștilor de la Dunărea.

Csikszereda - Dunărea Călărași, echipe de start:

Csikszereda: Gyenge - Takacs, Kelemen, Apro, Bor - Csuros (cpt.), Soufiane - Bujdoso, Bauza, Schieb - Meszaros
Antrenor: Valentin Suciu

Dunărea Calarasi: Began - Wiktorski, Varela, Șandru (cpt.) - Rus, Djuric, Pușcaș, Cârstocea, Sălceanu - C. Bud, Saifeddine
Antrenor: Cristi Pustai 

Stadion: Municipal, Miercurea Ciuc 
Arbitru: Szabolcs Kovacs / A1: Ovidiu Timar, A2: Ioan Corb

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Costel Enache, discurs dur după înfrângerea cu Ripensia: „Nu putem mai sus cu grupul ăsta. Mi-e jenă”

Fanii Petrolului, revoltați după un nou meci fără victorie pe „Ilie Oană”: „Păcat că i-ați încurcat pe Buzău, se salvau de la retrogadare”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează