FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANIVERSARE

Suporterii echipei cu două titluri de campioană au izbucnit de ziua clubului: „Rușine! A doua cea mai mare gafă din istorie”

Singurii care au aniversat momentul au fost suporterii lui FC Argeș / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord
Singurii care au aniversat momentul au fost suporterii lui FC Argeș / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 14:54 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 18:26

Conducerea retrogradatei FC Argeș e arătată cu degetul de suporteri fiindcă n-a organizat niciun eveniment cu ocazia împlinirii a 70 de ani de existență, moment care ar fi trebuit aniversat pe 6 august. Oamenilor din club li se reproșează că și-au diminuat drastic interesul față de echipă, după ce alb-violeții au căzut în „B”.

Începutul mediocru de sezon, cu un egal neconcludent în fața celor de la Viitorul Târgu Jiu, 0-0, nu e singurul motiv de nemulțumire reclamat de fanii dublei campioane a României. De câteva zile, aceștia acuză conducerea că a tratat cu indiferență un moment „rotund” din istoria clubului, aniversarea a 70 de ani de existență.

În spațiul online, clubul a marcat momentul doar prin două postări: un videoclip de 55 de secunde și o trimitere către o retrospectivă mai veche publicată pe site-ul oficial, alături de un mesaj sec, de actualitate: „FC Argeș sărbătorește astăzi, 6 august, împlinirea a 70 de ani de existență, cu bune și cu rele! Cu titluri de campioană, dar și cu retrogradări neașteptate”. 

Tot în preajma zilei respective, clubul a lansat un nou set de tricouri, menite să serbeze momentul.

Fanii alb-violeți își pot îmbogăți colectia⬜🟪 ➡https://argesfc.ro/fc-arges-lanseaza-tricoul-aniversar/

Publicată de Fotbal Club Arges Pitesti pe Duminică, 6 august 2023

„70 de ani și voi sărbătoriți cu un clip de 55 secunde?”

Imediat, pe pagina oficială de Facebook, suporterii au „tăbărât” pe conducere:

„70 de ani și voi sărbătoriți cu un clip de 55 secunde?! Rușine să vă fie!”, „A doua cea mai mare gafă din istoria clubului. Șapte decenii de FC Arges și voi nu organizați nimic? De când merg la meciuri, nu am simțit dezgust mai mare” sau „Pe lângă faptul că nu ați organizat nimic la aniversarea a 70 de ani, nu ați depus niciun efort ca primul meci să se joace acasă. Pe partea de media și comunicare cu suporterii, am revenit la vechiurile obiceiuri”,  au fost doar câteva dintre comentariile ostile apărute în ultimele zile.

„După tot circul din sezonul trecut, încă o pată neagră în istoria clubului. Amatorismul și incompetența continuă!”, a scris altcineva. 

Pe lângă valul de reproșuri din spațiul online, suporterii au protestat și printr-un mesaj dur scirs pe zidurile din oraș: „Blestemați vor fi cei care au uitat / Ziua sfântă în care clubul s-a înființat”.

Suporterii echipei cu două titluri de campioană au izbucnit de ziua clubului: „Rușine! A doua cea mai mare gafă din istorie”
Mesajul-protest al fanilor piteșteni / Sursă foto: Facebook

Momentul aniversar a fost cinstit doar de o „mână” de suporteri din Peluza Nord. Aceștia s-au strâns pe stadion duminică, unde au aprins mai multe materiale pirotehnice la ceas de seară. În aceeași zi, fanii „vulturilor violeți” organizaseră o serie de evenimente, inclusiv un turneu intern de mini-fotbal, la care a luat parte și fostul antrenor Bogdan Vintilă.

GSP.ro a solicitat un punct de vedere conducerii clubului piteștean pe marginea acestui subiect, însă, până la ora publicării articolului, oficialii n-au răspuns întrebărilor ziarului.

Citește și alte știri din Liga 2:

Federația face KO ultimul plan al CSA Steaua! Răspunsul oferit Gazetei spulberă speranțele de promovare ale „militarilor”

Anghel Iordănescu a lăsat diplomația deoparte » Mesaj direct la țintă: „Talpan și comandantul CSA să ne spună pe șleau, să nu ne mai aiurească!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
.Castravete.
.Castravete.  •  10 August 2023, 00:53

Dinamo Pitesti.Am spus tot:satelit comunist al echipei Securitatii, ambitii de melteni tupeisti.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  10 August 2023, 00:51

La ce poti sa te astepti de la actualii conducatori?

dobrin
dobrin  •  09 August 2023, 19:35
Postat de Averroes pe 09 August 2023, 17:27

e un troll obosit, obsedat doar de Steaua, precum restul prostanilor de aici

Uite aici: www.fcsb.ro se află într-o procedură de mentenanță, pentru a fi pus în acord cu prevederile contractului de punere la dispoziție a Stadionului STEAUA nr. A6196/31.07.2023. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close