FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA 4-0

Adrian Ilie e sigur: „Sunt doi jucători care trebuie să fie mereu titulari”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 12:03 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 12:40

Adrian Ilie a analizat prestația României cu Andorra (4-0) și a scos în evidență doi jucători.

Fostul atacant a lăudat modul în care „tricolorii” u jucat pe Arena Națională și a scos în evidență doi jucători: Nicolae Stanciu și Ianis Hagi. Cei doi au fost cei mai buni în România - Andorra, iar Adi Ilie spune că aceștia nu trebuie să lipsească din echipa de start

Gigi Becali îl atacă pe Edi Iordănescu: „E mincinos!” » Cere unui jucător să renunțe la națională: „De ce să te batjocorească?”
ROMÂNIA - ANDORRA 4-0
Gigi Becali îl atacă pe Edi Iordănescu: „E mincinos!” » Cere unui jucător să renunțe la națională: „De ce să te batjocorească?”

Adrian Ilie: „Ianis Hagi și Nicolae Stanciu trebuie să joace permanent”

„Mi-a plăcut atitduniea jucătorilor. Au împins jocul în fiecare minut. Asta ne-a lipsit în Belarus. Chiar și în minutul 80 atacam. Am impresia că doi jucători trebuie să joace permanent: Ianis Hagi și Nicolae Stanciu. 

Pentru că acești doi jucători, în orice moment, pot să deblocheze meciul cu o execuție. Sunt singurii care pot face asta. Ei doi deblochează meciul. Au mereu încredere în ei. Iar Ianis, ca al doilea vârf, se simte cel mai bine.

Echipa din meciul cu Andorra trebuia să joace și în Belarus. Cu Stanciu și Hagi ar trebui să joace în spatele atacantului. Să fie cât mai aproape de poartă. Bine, poate nu cu Elveția, dar sigur în restul meciurilor”, a declarat Adrian Ilie la Fanatik.

S-a jucat bine, am fost mai deciși în fața porții. A fost o victorie meritată, ne bucurăm. Mă simt bine oriunde, nu e un secret. Sunt un jucător polivalent, pot juca toate pozițiile de la mijloc în sus. Ce să zic? O seară fericită, o victorie pe care trebuia să o obținem. Am primit patru goluri în toată campania. E un lucru bun. Sper să fim fericiți și la final. Sper să ieșim mai bine și din ultimele înfruntări și să mergem la EURO. 

- Ianis Hagi

Era foarte important pentru noi să obținem cele trei puncte. Nu conta cum, dar am făcut-o într-un mod categoric. Am dominat meciul, așa cum ne așteptam. Știm unde vrem să ajungem, știm ce avem de făcut. Așteptăm să vină luna noiembrie și meciurile decisive. Vor fi două partide grele. Nu știu dacă avem noroc. Putem spune că Elveția e norocoasă pentru că am făcut noi egal cu Belarus? Nu mai sunt echipe mici. Nu am putut marca în Belarus, deși am jucat bine, iar Israel a făcut 6 puncte după goluri în prelungiri. Noi suntem un grup foarte puternic, suntem foarte concentrați.

- Nicolae Stanciu

Se califică România la Euro 2024?

Da
Nu

VIDEO Edi Iordănescu, mesaj puternic: „O să-i apăr pe acești băieți chiar și când nu o să mai fiu selecționer”

Citește și: 

Uluitor: cel mai valoros fotbalist din Superliga NU contează la națională!

Adrian Cristea surprinde în cazul lui Ianis Hagi: „Lumea îl percepe ca un jucător de atac, dar eu zic că altul ar fi postul lui”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (31)
MaxiP
MaxiP  •  17 Octombrie 2023, 01:10

Se pare ca nu putem face diferenta intre un meci cu Belarus si unul cu Andorra. Sigur ca vor parea zmei cu Andorra, desi nici Belarus nu e vreo mare echipa, totusi raman mult mai dificili dpdv defensiv, nu are nicio legatura sa compari fata de meciul cu Andorra. Stanciu a jucat si cu Belarus, titular, concluzia era cu totul alta.

gigimarga2
gigimarga2  •  16 Octombrie 2023, 20:18

Având in vedere ca alții mai buni nu avem ( rezultatele vorbesc) sunt de acord cu Ilie

Hcm27
Hcm27  •  16 Octombrie 2023, 18:15
Postat de vazicdegeaBA pe 16 Octombrie 2023, 17:20

esti un prost ! pe sotia ta o scoate un jucator din liga 3 la suc si dupa ii da cu VAR.

Doamne, mare ti-e gradina și multi prosti sunt în ea!Eu sunt musulman și am 7 sotii, *** ******?Eu zic ca pe a ta, ca e cea mai apropiata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează