FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2021

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21. Darius Olaru, la a doua calificare la un turneu final: „Abia așteptăm să revenim la echipa națională și să pregătim Euro”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 20:31 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 23:09

Darius Olaru s-a calificat pentru a doua oară consecutiv la un turneu final cu echipa națională de tineret a României, după egalul cu Danemarca U21 (1-1), din preliminariile Euro 2021.

Naționala de tineret a reușit calificare la Euro 2021 după ce a remizat, scor 1-1, cu Danemarca U21, pe Stadionul „Ilie Oană”. Darius Olaru a fost integralist în partida disputată la Ploiești și la finalul partidei a vorbit despre ce înseamnă această performanță pentru cariera sa: „Este foarte importantă această calificare, deoarece este rodul muncii noastre. În timpul partidei, am aflat că ne este bun și un egal și am continuat să ținem de rezultat. Cred că dacă aveam nevoie de cele trei puncte, le obțineam.

Chiar dacă nu am prins foarte multe minute la Euro 2019, a fost cel mai frumos sentiment din cariera mea si cred eu că va fi la fel și la anul. Abia așteptăm să revenim la echipa națională și sa pregătim Euro. Presiunea a fost foarte mare la acest meci, dar pentru meciurile astea, cu miză, ne pregătim. Era mult mai frumos cu fani, dar este mai greu în această perioadă. Eram obișnuiți să cântăm alături de ei”.

VIDEO. Totul despre Irlanda de Nord - România:

Citește mai multe știri despre România U21:

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21. Danezii au deschis scorul după un penalty văzut doar de „centralul” georgian!

Denis Haruţ, internaţionalul de tineret fără impresar, dar cu ambiţii mari: „Vreau doar să îmbrac tricoul, să aud imnul, să lupt pe gazon și să câștig pentru România”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează