FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA

VIDEO Olaru le bate obrazul suporterilor: „Asta e mentalitatea noastră, criticăm cu orice ocazie” + Ce spune selecționerul despre critici

Darius Olaru
Darius Olaru

Articol de , - Publicat vineri, 10 iunie 2022 13:02 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 13:23

Edi Iordănescu (43 de ani) și Darius Olaru (24 de ani) au vorbit la conferința de presă premergătoare meciului România - Finlanda, din Liga Națiunilor.

  • România - Finlanda se joacă sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, pe stadionul din Giulești (liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1)

Cei doi s-au arătat dezamăgiți de criticile primite în spațiul public de echipa națională după înfrângerile cu Muntenegru , 0-2, și Bosnia, 0-1.

Edi Iordănescu și Darius Olaru, conferință de presă înainte de România - Finlanda: „Spun asta cu tărie: întâlnim cea mai completă echipă din grupă!”
ROMÂNIA - FINLANDA
Edi Iordănescu și Darius Olaru, conferință de presă înainte de România - Finlanda: „Spun asta cu tărie: întâlnim cea mai completă echipă din grupă!”

Darius Olaru: „Asta este mentalitatea noastră”

„Ar fi mai bine ca noi să nu citim toate lucrurile din presă. Citind chestiile astea, știind că lumea are așteptări de la noi, punem presiune și poate la meci nu ne ies lucrurile cum vrem.

Am intrat pe comentariile de la echipa națională fără să vreau și am văzut foarte multe comentarii negative. Decât să scriu comentarii negative, mai degrabă nu mi-aș da cu părerea. Dar asta este mentalitatea noastră. Ce putem face decât să criticăm cu fiecare ocazie?”, a spus Darius Olaru în cadrul conferinței de presă. 

Edi Iordănescu: „Nu sunt de acord cu jignirile, dar nu mă descalifică pe mine”

Ulterior, selecționerul Edi Iordănescu a vorbit despe subiectul comentariilor negative și despre cum acestea afectează încrederea jucătorilor naționalei României.

Nu pot să le iau telefoanele jucătorilor, să nu intre pe internet, să nu citească. Le recomand să rămână concentrați și încrezători. E o provocare majoră, încrederea suferea dinainte de aceste două jocuri. Acum e și mai afectată. Eu nu-mi fac un obiectiv din a citi comentariile. 

Nu sunt de acord cu jignirile, dar nu mă descalifică pe mine, așa că nu-mi fac foarte mult probleme din cauza asta. Dacă asta este soluția, atunci dăm înainte, ce pot să spun? Sunt lucruri pe care nu le pot controla.

-Edi Iordănescu, selecționer România

Totul despre România - Finlanda:

Citește și alte știri despre echipa națională:

Edi Iordănescu, acuzat că l-a dărâmat mental pe Olaru: „Tu cauți să reconstruiești. Ce faci, îl scoți din lot?”

Vicepreședintele Comisiei Tehnice i-a „disecat” pe finlandezi: „Să nu dea gol primii, că greu îi mai desfaci” + „Avem impresia că toți sunt desculți, numai noi încălțați”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (39)
rocky5
rocky5  •  11 Iunie 2022, 20:57

Tentativa asta de fotbalist umflat de presă critică spectatorii pentru ca îndrăznesc să le spună adevărul!

petre47
petre47  •  11 Iunie 2022, 11:13

Iata de ce "merge" nationala asa de bine: baieti dastepti, pe care ii demoralizeaza critica. Astia inca nu pricep ca romanilor a inceput sa li se faca greata de cum joaca si de ce rezultate au. Dupa fiecare meci (infrangere) ne spun: gata, de la urmatorul meci vom face si vom drege. Si tot asa pana cand se incheie competitia, pe care, ca de obicei in ultimii 10-15 ani, au ratat-o. Bai, Olaru. Du-te pe teren si da si tu un gol, ca sa nu te mai critice lumea.

petre47
petre47  •  11 Iunie 2022, 11:11

Iata de ce "merge" nationala asa de bine: baieti dastepti, pe care ii demoralizeaza critica. Astia inca nu pricep ca romanilor a inceput sa li se faca greata de cum joaca si de ce rezultate au. Dupa fiecare meci (infrangere) ne spun: gata, de la urmatorul meci vom face si vom drege. Si tot asa pana cand se incheie competitia, pe care, ca de obicei in ultimii 10-15 ani, au ratat-o.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează