FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

VIDEO+FOTO Și pe el l-am pierdut! Supertalentul lui Real Madrid a renunțat la tricoul României, după două meciuri

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 13:21 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 13:48

Mijlocașul Raul Andrei Perțea (14 ani), căpitanul lui Real U15, a renunțat la naționala României. Vedetă la juniorii madrilenilor, Perțea, născut la Toledo, va juca pentru Spania.

Tânărul fotbalist e de 9 ani în academia lui Real Madrid și a semnat recent prelungirea, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători ai madrilenilor. Iar acum a decis să renunțe la naționala României, preferând Spania.

E mai GRAV decât primele estimări! » Medicii urgentează operația lui Nicolae Păun, după accidentarea din ultimul meci: „L-am pierdut tot anul”
ACCIDENTARE
E mai GRAV decât primele estimări! » Medicii urgentează operația lui Nicolae Păun, după accidentarea din ultimul meci: „L-am pierdut tot anul”

Raul Andrei Perțea a ales naționala Spaniei

+27 FOTO

„Convocarea la naționala Spaniei e o imensă onoare. Vă mulțumesc pentru încredere”, a fost mesajul postat de Raul, pe Instagram, în spaniolă, în tricoul ibericilor.

El va putea debuta la naționala Spaniei în turneul „Supa Cupa Pinatar”, un turneu amical care are loc în Murcia. Adversarii Spaniei U15 vor fi Hong Kong (23 aprilie) și Scoția (25).

Căpitan la Real Madrid U15, Perțea primise în 2023 convocarea la naționala sub 15 ani a României.

Perțea a bifat două prezențe sub „tricolor”. A jucat în partidele de verificare cu Moldova U15, din 7 și 9 octombrie 2023, 1-1 și 6-1. A bifat câte 60 de minute în cele două jocuri, marcând un gol în victoria „tricolorilor”.

Așa cum s-a fotografiat în tricoul Spaniei, Perțea s-a pozat anul trecut și în echipamentul „tricolor” și spunea: „Sunt fericit să încep această nouă provocare”.

Raul Andrei Perțea a semnat prelungirea cu Real Madrid

Juniorul român e reprezentat de firma de impresariat Doze, condusă de nimeni altul decât Marcelo, legenda lui Real Madrid.

„După 9 ani acasă, am decis să rămân. Bucuros să îmi prelungesc contractul cu Real Madrid”, a transmis Raul pe contul personal de Instagram.

„Tânărul nostru talentat, Raul Andrei, tocmai și-a prelungit contractul cu Real Madrid. Dintre toți jucătorii din generația lui, el se află de cel mai mult timp la Real Madrid. Felicitări, crack! (n.r. - cuvânt folosit de spanioli când se referă la un jucător de mare calitate)”, a transmis și DOZE pe Instagram.

Deși are doar 14 ani, Perțea a atras deja atenția marilor sponsori din fotbal. El e sponsorizat de Adidas, firma germană care are contract și cu Real Madrid.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

E oficial! Primul campionat care s-a asigurat că va avea 5 echipe în Liga Campionilor în noul format
UEFA
E oficial! Primul campionat care s-a asigurat că va avea 5 echipe în Liga Campionilor în noul format
Fotbalistul a intrat în biroul lui Carlo Ancelotti și l-a făcut să cedeze: „Don Carlo a început să plângă: «Te rog, nu pleca»”
Real Madrid
Fotbalistul a intrat în biroul lui Carlo Ancelotti și l-a făcut să cedeze: „Don Carlo a început să plângă: «Te rog, nu pleca»”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (15)
adyqip
adyqip  •  19 Aprilie 2024, 19:02

pai si-a dat seama repede ce este pe la noi .... cel putin la U15 sunt chemati aceeasi copii dupa tabara de vara de anul trecut, nu conteaza deloc performantele in cadrul echipelor de club din competitiile interne (liga elitelor, cupa elitelor) ... se promoveaza doar pe interese

iri_
iri_  •  19 Aprilie 2024, 16:58
Postat de godot pe 19 Aprilie 2024, 14:53

Cei din etnia (...) au o dezvoltare mai accelerată a pubertății și îi domină la 13-14 ani pe cei de vârsta lor pentru că sunt mai puternici fizic. Apoi se dezvoltă ceilalți colegi, nu mai au avantajul fizic, și se pierd.

Revine la noi cand isi da seama ca e un mare fâs si nu are nici o sansa la nationala iberica...

Adi1919
Adi1919  •  19 Aprilie 2024, 15:39

Ce sa facă la noi??? Nouă ne trebuie doar maneliști,tiltokeri...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează