FOTBAL  »  NATIONALA  »  BELARUS - ROMÂNIA

VIDEO Răzvan Marin, îngrijorat înaintea meciului cu Belarus: „Ne afectează într-un fel”

Răzvan Marin (27 de ani)
Răzvan Marin (27 de ani)

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 18:39 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 19:23

Răzvan Marin (27 de ani) spune că meciurile fără spectatori sunt mai greu de jucat, pentru că nu există motivație din tribune. Naționala României va disputa în condiții speciale meciurile cu Belarus și Andorra, extrem de importante pentru calificarea la Euro 2024. Cu Belarus se joacă la Budapesta, fără spectatori, iar cu Andorra, duminică, pe Arena Națională pot intra doar copiii sub 14 ani.

  • Belarus - România are loc pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • România - Andorra se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV
Talismanul lui Edi » România s-a schimbat cu el pe teren în mandatul lui Iordănescu + Drăgușin, start excelent în „tricolor”
ROMÂNIA
Talismanul lui Edi » România s-a schimbat cu el pe teren în mandatul lui Iordănescu + Drăgușin, start excelent în „tricolor”

Situația îi preocupă pe „tricolori". Răzvan Marin (27 de ani) a mai trecut printr-o astfel de experiență la națională și nu are amintiri plăcute.

„Îmi doresc ca faptul că jucăm fără spectatori cu Belarus şi doar cu copii în tribune cu Andorra să nu aibă un impact asupra noastră. 

Dar noi am mai trecut prin asta şi nu ne-a picat foarte bine, îmi aduc aminte de meciul cu Islanda de pe Ghencea când am jucat fără spectatori. 

Atunci aveam nevoie să câştigăm, dar fără spectatori parcă nu a mai venit motivaţia aia din tribune. Dar sper ca de data asta să ne ridicăm nivelul, să fim foarte motivaţi şi conştienţi de unde vrem să ajungem. 

Nu e acelaşi lucru când sunt doar copii în tribune, noi trebuie să ne capacităm maxim. E diferit şi ne afectează într-un fel treaba asta", a declarat mijlocașul lui Empoli, pentru FRF TV.

Răzvan Marin: „Uniți până la capăt”

„Tricolorii” nu concep să nu câștige șase puncte din „dubla” cu Belarus și Andorra, la fel cum au reușit și în martie. 

„Ne aşteaptă două meciuri importante pe care trebuie să le câştigăm. Dacă facem ceea ce am făcut şi până acum, mă refer la munca şi seriozitatea arătate pe teren, putem obţine rezultatele pe care ni le dorim. Sper ca şi după aceste două meciuri să rămânem la mâna noastră, iar apoi, în noiembrie, vom vedea ce va fi”, a afirmat Răzvan Marin.

Fotbalistul cu 48 de selecții susţine că principalul atu al eprezentativei României este unitatea de grup. 

„Am spus că trebuie să fim uniţi până la capăt şi să avem în minte un singur obiectiv, acela de la fi la EURO anul viitor. Până acum suntem în cărţi, ca să spun aşa. Avem un grup unit, am crescut majoritatea împreună, mulţi ne ştim de la U21, aşa că nu sunt probleme. Eu sunt în continuare optimist, principalul nostru atu este unitatea de grup, iar asta s-a văzut. Toţi am înţeles că fără unitate nu se poate realiza nimic”, a explicat Răzvan Marin.

Citește și alte articole:

„Vreau la echipa națională!” » Un fost lider al primei reprezentative face anunțul momentului: „Orice antrenor minte când spune că nu e interesat”

Basarab Panduru, nedumerit: „Ce cauți la națională dacă nu poți mai mult de atât? Ce explicații îmi dai?”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează