FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA

Sergiu Hanca a părăsit cantonamentul României și dă cărțile pe față: „De asta nu ne-am calificat la Euro”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 20:00 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 21:10

Sergiu Hanca (28 de ani), care azi a părăsit cantonamentul României, din cauza unei accidentări, a vorbit despre problemele din lotul „tricolorilor” și despre înfrângerile cu Islanda (1-2) și Norvegia (0-4).

  • România - Austria se joacă miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45, în etapa #4 din Liga Națiunilor. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

Mijlocașul de la Cracovia a dezvăluit că islandezii au jucat altfel decât se așteptau jucătorii români și de aceea au reușit să se impună în barajul pentru Euro 2020.

„Nu am jucat cu Islanda pentru că așa a fost alegerea selecționerului. Eu m-am accidentat la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Norvegia. Am executat un penalty și am simțit o contractură. Azi, la RMN, a reieșit că am o leziune.

Cu Islanda, în primele minute, am încercat să ne facem jocul, să facem presing. Noi ne așteptam ca ei să joace cu minge lungă și să pună accentul pe fazele fixe. Ei au încercat să joace pe contraatac și cu mingea pe jos. Dacă vă uitați la toate meciurile lor, vedeți că au jucat într-un mod anume, iar cu noi au jucat diferit. I-am studiat foarte bine. După 2-0 s-au apărat compact și ne-a fost greu. Dar trebuia să ne prezentăm mai bine în Islanda! Nu am făcut un meci bun, nu trebuie să ne scuzăm. Au fost condiții speciale, dar trebuie să ne prezentăm mai bine.

După aceea, cu Norvegia, mental ne-a fost greu. Ne doream mult să ne calificăm în finala play-off-ului. Mister a schimbat echipă, așa cum era normal. Dar Norvegia ne-a dominat și ne-a predat o lecție”, a declarat Sergiu Hanca la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

 Puțini dintre români au bazele fotbalului cu adevărat. Pe mine m-a surprins norvegianul Berge, care la 21 de ani joacă meci de meci în Premier League. Are alte cunoștințe față de mine
-Sergiu Hanca

România - Austria, echipe probabile

ROMÂNIA: Tătărușanu – Cr. Manea, Burcă, Toșca, Bancu – N.Stanciu, Al. Crețu, R.Marin – Deac. Alibec, Maxim
ANTRENOR: Mirel Rădoi 
REZERVE: Fl. Niță, Lazăr, M. Bălașa, Camora, Cicâldău, I. Hagi, Mitriță, Keșeru, G. Pușcaș, G. Iancu

AUSTRIA: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Trimmel, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner – Gregoritsch, X. Schlager
ANTRENOR: Franco Foda 
REZERVE: A. Schlager, Siebenhandl, Schaub, Schöpf, Ranftl, Grillitsch, Onisiwo, Kalajdzici, Holzhauser, Posch, Ullmann, Lindner

Stadion: "Ilie Oană" (Ploiești), Capacitate: 15.073
Arbitru: Daniel Stefański. Asistenți: Marcin Boniek, Dawid Igor Golis (toți Polonia)

 

VIDEO România - Austria. Toate detaliile înaintea meciului din Liga Națiunilor 

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Gazeta are raportul de joc » Ianis Hagi, ZERO în Norvegia! Cifrele îi dau dreptate lui Mirel Rădoi

Ionuț Chirilă, discurs-eveniment la GSP Live: „Suntem singura țară din lume unde la echipa națională se numesc antrenori care nici măcar nu au carnet” + ce le reproșează lui Contra și Burleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
sampaolo
sampaolo  •  14 Octombrie 2020, 09:20

A ajuns și bezmeticul de Hanca la națională. =))))

sexilianul
sexilianul  •  14 Octombrie 2020, 08:44

presa v-a facut ce sunteti,voi ati pus doar tatuajele,NETERMINATILOR.........

ijohn
ijohn  •  14 Octombrie 2020, 07:50
Postat de 1_0_1_0 pe 13 Octombrie 2020, 22:22

Nu-i vorba de juniorat. E vorba de îndestulare. Fotbalistului român îi sunt suficienți 10k€ pe lună, o mașină bengoasă, barba, tatuajul și mucii din freză. Plus o gagică siliconată. Nu vrea mai mult. Cei ajunși afară, ajung să sufere de automulțumire după 2 etape, sunt puși pe bancă și realizează că e bine și așa. La ce să se mai chinuie. Când i se termină contractul vine acasă, în mămăliga 1, din postura de vedetă, nu contează că cineva răsuflă ușurat că a scăpat de el. Cam asta e în capul multor practicanți de fotbal....

Ai dreptate cu indestularea, dar e vorba si de juniorat...o spune si baiatul asta...si ne da si exemple. Pun pariu ca si Mihaila va cunoaste 2-3 luni grupele de juniori pe la Parma, desi are vreo 70 meciuri in Divizia A.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close