GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

DY Nutrition și Dorian Yates, prezență game-changing la Arnold Sports Festival UK 2024

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2024 14:24 / Actualizat marti, 26 martie 2024 14:24

Legendarul sportiv Dorian Yates, 6x Mr. Olympia, alături de echipa DY Nutrition Global SA au promovat brandul de suplimente nutritive DY Nutrition, în cadrul ediției din acest an a expoziției Arnold Sports Festival UK, desfășurată în perioada 15-17 martie, în Birmingham, UK.

Arnold Sports Festival UK este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lume în domeniul sportului și fitnessului și timp de 3 zile a găzduit 70 000 de vizitatori, peste 200 de expozanți și peste 5 000 de atleți profesioniști și amatori. Peste 20 de sporturi au fost promovate în cadrul festivalului și au avut loc mai multe competiții precum Strongman (Arnold Strongman Classic), Culturism (IFBB PRO), Powerlifting (Federația IPF), Crossfit Arnold Fitness Games sau MMA.

Considerat unul dintre cei mai populari bodybuilderi din istoria sportului, Dorian Yates este un vector formidabil de imagine la nivel internațional, generând și de data aceasta o expunere semnificativă în beneficiul companiei. În cadrul festivalului, pasionații de fitness au avut ocazia de a interacționa direct cu Dorian, la standul DY Nutrition, și au stat la cozi interminabile pentru a participa la sesiunile de semnare de autografe. De asemenea, participanții au avut ocazia de a-l asculta pe scenă și de a primii sfaturi valoroase despre mindset și antrenamente.

La stand, au testat produse din gama de suplimente sportive DY Nutrition, prin intermediul activărilor organizate de echipă. Momentele cheie ale prezenței lui Dorian și a echipei DY Nutrition, în cadrul Arnold Sports Festival UK pot fi urmărite pe pagina DY Nutrition.

Evenimentul a fost o oportunitate unică pentru pasionații de fitness și culturism de a se conecta cu unele dintre cele mai mari legende din industrie precum Dorian Yates, Arnold Schwarzenegger, Ronnie Coleman sau Kevin Levrone și de a descoperi secretele din spatele succesului lor în carieră.

DY Nutrition și Dorian Yates, prezență game-changing la Arnold Sports Festival UK 2024

”Eu, Gal și echipa DY Nutrition ne-am bucurat de fiecare moment petrecut în orașul meu natal Birmingham, la Arnold Sports Festival UK 2024. Este întotdeauna o plăcere să expunem la Arnold, care are o istorie bogată în industrie, și deja așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție.Desigur, faptul că evenimentul s-a desfășurat în Birmingham, Marea Britanie, face totul și mai special pentru mine personal, deoarece acolo s-a întâmplat magia acum peste 30 de ani! Evenimentul a fost fenomenal, având posibilitatea de a prezenta produsele DY Nutrition și de a întâlni fani din întreaga lume și de a asculta poveștile lor și experiențele lor. Ne vedem la următoarea ediție!”– Dorian Yates, 6x Mr. Olympia și fondator DY Nutrition

Participarea la Arnold Sports Festival UK a fost o ocazie importantă pentru echipa DY Nutrition să aducă în prim plan nu doar produsele premium din portofoliu, bazate pe experiența de peste 40 de ani în domeniu a lui Dorian, dar și angajamentul ferm al companiei în ceea ce privește inovația și excelența în industria suplimentelor nutritive. Un pas major pentru îndeplinirea planurile ambițioase ale companiei precum dezvoltarea a peste 130 de produse noi, extinderea pe piețe noi și redefinirea standardelor de calitate și siguranță în industria suplimentelor alimentare, îl reprezintă parteneriatul strategic cu Vitema Pharmaceuticals, una dintre cele mai moderne fabrici certificate GMP din sud-estul Europei, unde DY Nutrition are capacitatea de a produce suplimente alimentare la standarde farmaceutice.

Prezența noastră la Arnold Sports Festival UK a fost o experiență incredibilă. Ne-am bucurat de entuziasmul cu care fanii l-au primit pe Dorian Yates, respectul imens pe care l-au arătat pentru munca sa și dedicarea și răbdarea cu care au stat la cozi interminabile. A fost o onoare să fim prezenți la un eveniment atât de prestigios și suntem încântați de modul în care am fost primiți de către comunitatea largă de sportivi și iubitori de fitness și de interesul acordat produselor din gama de suplimente sportive DY Nutrition.” a declarat Mircea Teacă, CEO DY Nutrition Global SA

Despre DY Nutrition Global SA

DY Nutrition Global SA este o companie care produce și comercializează suplimente nutritive, fondată de legendarul culturist britanic Dorian Yates, câștigător de șase ori consecutiv al titlului Mr. Olympia, și este una dintre cele mai importante companii de suplimente nutritive din România. După mărimea livrărilor, compania se situează în top 5 cele mai performante branduri românești de suplimente nutritive.

Produsele DY Nutrition Global SA sunt accesibile deja pe șase continente, inclusiv pe piețe mature din Europa, America de Nord și Asia de Sud-Est, toți distribuitorii fiind licențiați direct de companie. Misiunea principală este de a oferi publicului larg produse esențiale nu doar pentru obținerea unor performanțe sportive excepționale, ci și a unui stil sănătos de alimentație și viață. DY Nutrition Global SA produce o gamă largă de multivitamine și minerale, alături de produse destinate sănătății articulațiilor, a sistemului imunitar și stării generale de bine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează