GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Visezi o casă sau o mașină nouă? Acum le poți avea 2 în 1! Vlad Cazino revine cu o nouă campanie formiVlabilă în februarie

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2022 15:18 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 15:18

Câștigă o super rulotă în valoare de 80.000 de euro și alte premii în februarie - martie, la Vlad Cazino! Bucură-te de jocurile preferate și fiecare 30 RON mizați înseamnă o șansă la premii de top!  

Încă de la lansarea din 2018, Vlad Cazino a promis că va face tot posibilul să ofere clienților cea mai bună experiență în materie de jocuri de noroc online, iar acum, la 4 ani distanță, putem spune că acest brand fresh, cu specific românesc s-a ținut de cuvânt. 

Printre cele mai elocvente dovezi se numără parteneriatele cu celebrul festival Electronic Dance Music UNTOLD, ambasadorii de brand Cătălin Bordea și Cosmin Nedelcu „Micutzu” - doi dintre cei mai apreciați actori din zona de stand-up comedy și campaniile promoționale cu premii inedite.

Dacă în 2021 cei de la Vlad Cazino au venit cu premii în lingouri de aur, o mulțime de gadgeturi șmecherifice sau chiar motociclete Harley Davidson, ei bine, prima campanie de lungă durată din 2022 vine cu sute de premii acordate în cadrul a 8 extrageri săptămânale și un premiu unic senzațional - un autovehicul McLouis Nevis 281,Model 2022, în valoare de 80.000 de euro, o adevărată Casă pe 4 roți. 

Campania „O casă pe 4 roți și alte premii șmecherifice” de la Vlad Cazino se derulează în perioada 1 februarie - 29 martie și însumează nu mai puțin de 8 extrageri săptămânale plus Marea Extragere Finală la care se va acorda marele premiu. Toate cele 8 extrageri săptămânale vor avea loc în zilele de marți din perioada campaniei.

Patru din cele opt extrageri se numesc „normale” și au următoarea structură de premiere: Locul 1 primește 2.500 bani bonus cu condiții rulaj, locurile 2-5 primesc 1.000 RON bani bonus cu condiții rulaj, locurile 6-100 primesc 300 RON bani bonus cu condiții rulaj, locurile 101-199 câte 100 de rotiri la slotul Gemix 2 (pe 0.50 RON), iar locurile 200-250 câte un voucher de 20 RON pentru jocurile de bingo online.

Celelalte 4 extrageri se numesc „duble”, datorită faptului că numărul de premii oferite este dublu, așa că vor fi un total de 500 de premii în loc de 250 (70.000 RON în bani bonus față de 35.000 RON, 20.000 de rotiri în loc de 10.000 și 200 de vouchere la bingo).  

Extragerea finală va avea loc în decurs de 3 zile de la încheierea promoției și va fi cea în cadrul căreia se va acorda marele premiu - RV McLouis Nevis 281, Model 2022, Automatik, Solar,Winter în valoare de 80.000 euro. Câștigătorul va fi contactat de organizatori în maxim 72 de ore de la extragere.

Pentru a avea șanse la premii este suficient să te înscrii și să te bucuri de jocurile preferate cu mize reale

Pe lângă faptul că vine cu premii senzaționale, campaniile organizate de Vlad Cazino vin și cu avantajul că nu presupun niciun efort deosebit din partea clienților.

Pentru a avea șanse la premii, trebuie doar să te înscrii (o singură dată) în campanie și apoi să te bucuri de jocurile preferate la Vlad Cazino cu mize reale, urmând ca fiecare 30 RON rulați la sloturi, mesele de ruletă, blackjack, baccarat din live cazino sau în camerele de bingo să-ți aducă în mod automat un tichet pentru extragerea aferentă săptămânii respective. 

Mai mult decât atât, fiecare tichet generat intră în joc și la extragerea finală, iar numărul de tichete pe care îl poți acumula este nelimitat. Iată, deci, o nouă campanie de top, așa cum ne-au obișnuit cei de la Vlad Cazino de-a lungul celor 4 ani de activitate.

Bucură-te de jocurile preferate într-un cadru 100% legal și nu uita să practici mereu un joc responsabil, aspect tratat cu maximă seriozitate de cei de la Vlad Cazino! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează