INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - BRENTFORD 1-1

Fanii lui Arsenal cer rejucarea meciului cu Brentford » Motivele invocate de suporterii „tunarilor”

Fanii lui Arsenal cer ca meciul încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă după-amiază, contra lui Brentford, să se rejoace. 
Foto: Imago
Fanii lui Arsenal cer ca meciul încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă după-amiază, contra lui Brentford, să se rejoace. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 13:51 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 13:51

Fanii lui Arsenal cer ca meciul încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă după-amiază, contra lui Brentford, să se rejoace. 

Suporterii grupării de pe Emirates Stadium invocă greșelile făcute de „centralul” întâlnirii, Peter Bankes, precum și cele ale arbitrilor din camera VAR, la golul egalizator, marcat de Ivan Toney (26 de ani), atacantul „albinelor”, în urma unei lovituri libere.  

Jucător de la FC Botoșani, gest golănesc în meciul cu UTA Arad: și-a scuipat un adversar în față! Arbitrul n-a sancționat infracțiunea comisă în apropierea lui
UTA ARAD - FC BOTOȘANI 3-1
Jucător de la FC Botoșani, gest golănesc în meciul cu UTA Arad: și-a scuipat un adversar în față! Arbitrul n-a sancționat infracțiunea comisă în apropierea lui

Fanii lui Arsenal cer rejucarea meciului cu Brentford, din Premier League

Imaginile arătate pe reluările video indică faptul că Ethan Pinnock, unul dintre fundașii centrali ai lui Brentford, pare că stă intenționat în poziție în afară de joc. Stoperul jamaican nu influențează faza, dar fanii „tunarilor” sunt de părere că acesta l-a blocat pe Gabriel Magalhaes, stoperul lui Arsenal, din a ataca balonul. 

Ulterior, fanii formației din nordul Londrei au invocat faptul că Christian Norgaard, mijlocașul central danez al lui Brentford, s-a aflat în offside de două ori: prima dată atunci când centrarea a ajuns în careul lui Arsenal și pentru a doua oară atunci când acesta a recentrat balonul. 

„Arsenal trebuie să facă o cerere la Premier League, pentru ca meciul cu Brentford să se rejoace”, „Offside evident la golul lui Brentford, dar bineînțeles că orice decizie împotriva lui Arsenal este una valabilă”, „Arsenal trebuie să ceară reprezentanților Premier League o anchetă în legătură cu arbitrii care erau în camera VAR. Au fost două offside-uri evidente la golul lui Brentford, iar aceștia au ales să nu sancționeze niciunul”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor „tunarilor” în mediul online, potrivit Sport Bible. 

Mikel Arteta, supărat după Arsenal - Brentford 1-1: „Cred că jucătorul lor era în afara jocului atunci când a recentrat mingea”

Mikel Arteta (40 de ani), antrenorul celor de la Arsenal, a comentat de asemenea deciziile controversate de arbitraj. 

„Am revăzut faza golului și a fost offside. Arbitrii nu ne-au explicat de ce nu a fost anulat, însă ne vom adresa celor de la Premier League, pentru a obține clarificări”, a declarat Mikel Arteta, la finalul partidei. 

VIDEO. Rezumat: Arsenal - Brentford 1-1

Citește și: 

Manchester United, măsură de urgență după criticile din trecut ale lui Cristiano Ronaldo!

Tottenham, înfrângere usturătoare pe terenul lui Leicester City, în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
naxxar
naxxar  •  12 Februarie 2023, 19:32

Am zis de la început: VAR nu e decât o scuză bună folosită de șefii fotbalului. Cât timp în spatele marii tehnologii se află tot arbitrii cei de toate zilele, erorile vor persista. Indiferent câte reluări, stop-cadre sau dungi imaginare se vor arăta.

parpalache
parpalache  •  12 Februarie 2023, 17:51

S-a dezumflat și bașica VAR!Daca la englezi-vezi Doamne, gentlemans-se intâmpla d-astea,la ce sa ne așteptam in cooperativa lui Becali,unde sunt delegați la VAR...tot arbitrii lui Deaconu?!

paolo11
paolo11  •  12 Februarie 2023, 16:44

Nu mai publici articole cu femei în chiloți?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează