INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

E GATA! Higuaín pleacă de la AC Milan! A acceptat oferta unui colos din Premier League

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 11:46

Milan a scăpat de Gonzalo Higuain, piatra de moară ce-i atârna de gât în acest sezon. Nici nu mai trebuie să achite 9 milioane pentru a-l păstra până la vară. Pipita a acceptat oferta venită de la Chelsea și va pleca de pe San Siro.

Anunțul a fost făcut de Marca, iar atacantul de 31 de ani ar urma să-și reîntâlnească antrenorul cu care s-a înțeles bine la Napoli, stabilind noul record de goluri într-un campionat din Serie A (37).

Directorul tehnic Leonardo prevestise: "Higuaín trebuie să pedaleze și să-și asume responsabilități, golul cu Spal nu ajunge!".

Costă 40 de milioane

Și le-a asumat și a întins-o. Argentinianul îi va costa pe patronul Roman Abramovici 40 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri. Sumă pe care rossonerii ar fi trebuit s-o achite lui Juventus dacă l-ar fi cumpărat definitiv la vară și nu voiau.

Pipita, care câștiga la Milan 9 milioane de euro anual, îl va înlocui pe Alvaro Morata, neconvocat ieri de managerul Sarri la turul semifinalelor Cupei Ligii cu Tottenham (0-1). Dar spaniolul nu va face rocada cu "Golzalo", așa cum pronostica presa italiană luna trecută, ci probabil că va reveni în Spania, la FC Sevilla. 

8 goluriși 3 pase decisive a avut Higuaín în 20 de meciuri jucate la Milan. În total în Serie A, Pipita a reușit 117 goluri în 192 de partide, mai bine decât la Real, 107 goluri în 190 de jocuri

201.000.000 €cheltuise până la argentinian Chelsea pentru achiziții în acest sezon. Londonezii au mai achitat 64 de milioane pe Pulisici, lăsat împrumut până în vară la Dortmund

 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  09 Ianuarie 2019, 13:43

Fraieri cei de la Chelsea...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează