INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MILAN - NAPOLI 0-0

Milan - Napoli 0-0 // Carlo Ancelotti, eliminat pe San Siro: ”Mi-a scăpat acel cuvințel care începe cu C și se termină cu O” + A fost egalat Batistuta

Articol de - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 11:18

Antrenorul lui Napoli, Carlo Ancelotti, revenit după un deceniu pe arena milaneză, a fost primit cu aplauze de fanii rossoneri. Dar s-a enervat la final, când arbitrul i-a eliminat greșit un jucător.

Carlo Ancelotti, 59 de ani, s-a întors sâmbătă pentru prima oară după zece ani pe San Siro, stadionul vieții sale, cucerind în total 15 trofee ca jucător (7) și antrenor (8) la Milan. Iar fanii de pe San Siro îl iubesc la fel de mult.

Chiar dacă venea cu Napoli, l-au aplaudat în picioare, și ultrașii au desfășurat la Curva Sud un banner pe care scria "Ani de neuitat care au marcat o eră. Carletto e pentru totdeauna legenda rossonera".

Pentru Ancelotti, jocul nu a fost atât de bun pe cât s-ar fi așteptat. Un 0-0 care o face fericită doar pe Juventus.

Și, la sfârșit, în prelungiri, Carlo și-a pierdut cumpătul văzând că arbitrul Doveri îi dă al doilea cartonaș galben lui Fabián Ruiz la "un henț inexistent, pentru că mingea lovise coapsa, nu mâna".

De nervi, antrenorul a înjurat, fiind trimis și el la vestiare.

Susține că nu l-a insultat pe "central".

"Arbitrul a gafat, asta e părerea mea. Și mie mi-a scăpat un cuvințel, dar nu era pentru el. Ce cuvânt? Cel care începe cu C și se termină cu O, având trei spații libere la mijloc (nr. cazzo - penis)", a declarat Ancelotti. "Nu mai lipsește acum decât o mică suspendare".

"Quagliare11a" a egalat recordul lui Batistuta

La 35 de ani, Fabio Quagliarella trăiește un an inimaginabil. Atacantul Sampdoriei, 25 de selecții pentru squadra azzurra, a înscris și sâmbătă în partida cu Udinese, 4-0.

O "dublă" din penalty care îl ajută să egaleze recordul lui Gabriel Batistuta: 11 meciuri la rând de Serie cu cel puțin un gol marcat.

În sezonul 1994-1995, Batigol avea în total 26 de reușite în tricoul Fiorentinei. Quagliarella are 15 deocamdată în acest campionat. Stagiunea trecută, a adunat 19 goluri, recordul carierei sale.

serie a

Citești și:

Contra a vorbit cu Gattuso despre fotbalul românesc » Selecționerul a dezvăluit ce-l surprinde pe antrenorul de la AC Milan

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
felinarul.rosu
felinarul.rosu  •  27 Ianuarie 2019, 12:38

Nostim, CarlO. Ce cuvânt începe cu C și se termină cu O?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează