INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Noul proprietar face curățenie generală în vară » Doar 3 jucători sunt siguri de rămânerea la Manchester United

Sir Jim Ratcliffe a investit  344 de milioane de euro în acțiunile (peste un sfert) luate la Manchester United / Foto: Imago
Sir Jim Ratcliffe a investit 344 de milioane de euro în acțiunile (peste un sfert) luate la Manchester United / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 11:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 11:23

Sir Jim Ratcliffe (71 de ani) a anunțat că toți elevii lui Erik ten Hag sunt transferabili la finalul stagiunii, inclusiv Marcus Rashford și Bruno Fernandes. Nu vor rămâne decât Kobbie Mainoo, Alejandro Garnacho și Rasmus Hojlund, potrivit dezvăluirilor din Daily Telepraph. Noile reguli ale fair-play-ului financiar obligă la aceste măsuri.

Manchester United se apropie de sfârșitul unui nou sezon dezamăgitor, în care nici măcar un eventual succes în finala FA Cup cu rivala City, pe 25 mai, nu poate schimba impresia generală. Locul al șaselea ocupat după 34 de etape nu îi va oferi decât accesul în Europa League, indiferent de rezultatul meciului de pe Wembley.

Adversara României de la Euro ar putea pierde o piesă importantă » Operația l-ar ține pe bară până sezonul viitor
GRUPE
Adversara României de la Euro ar putea pierde o piesă importantă » Operația l-ar ține pe bară până sezonul viitor

Ratarea calificării în grupa Ligii Campionilor va conduce la măsuri drastice pe care le va lua noul acționar Sir Jim Ratcliffe. Potrivit Daily Telegraph, doar trei jucători, toți tineri, vor fi păstrați în lotul lui Erik ten Hag!

„Diavoli Roșii” sunt de vânzare

Este vorba despre mijlocașul Kobbie Mainoo (19 ani), extrema Alejandro Garnacho (19 ani) și atacantul Rasmus Hojlund (21 de ani). Ei sunt considerați indispensabili pentru viitorul „Diavolilor Roșii".

Regulile fair-play-ului financiar și decizia adoptată aseară de cluburile din Premier League de a pune un plafon cheltuielilor, situat la de cinci ori suma obținută din veniturile ultimei clasate, obligă la o imensă curățenie în lot, de care nu vor scăpa nici măcar vedetele Marcus Rashford și Bruno Fernandes, care încă dețin o cotă bună de piață.

Se vor promova tinerele talente

„Se prefigurează o revoluție pentru a schimba dinamica negativă pe care s-a înscris clubul după plecarea lui Sir Alex Ferguson. Absența milioanelor (multe) asigurare de prezența în Ligă în noul format cu o grupă de 36 de echipe va contribui la această reformă, indiferent dacă se va înlocui sau nu managerul.

Se va acorda un interes mai mare creșeterii, dar și promovării tinerilor din Academie și reducerii cheltuielilor cu salariile jucătorilor", a explicat sursa citată.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Acum s-a aflat! Un cititor pe buze redă discuția dintre Salah și Klopp de la marginea terenului » Amenințarea egipteanului
LIVERPOOL
Acum s-a aflat! Un cititor pe buze redă discuția dintre Salah și Klopp de la marginea terenului » Amenințarea egipteanului
Barcelona - Valencia, meci cu de toate » Răsturnări de scor, trei gafe uriașe și primul hat-trick pentru Lewandowski
BARCELONA - VALENCIA 4-2
Barcelona - Valencia, meci cu de toate » Răsturnări de scor, trei gafe uriașe și primul hat-trick pentru Lewandowski

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează