INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Presa din Turcia dă de pământ cu Moruțan și Cicâldău: „Trimiteți-i înapoi!”

Moruțan și Cicâldău// Foto-Imago
Moruțan și Cicâldău// Foto-Imago

Articol de - Publicat duminica, 06 februarie 2022 15:58 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 15:58

Olimpiu Moruțan (22 de ani) și Alexandru Cicâldău (24 de ani) sunt iar criticați și scoși vinovați pentru sezonul dezastruos al lui Galatasaray. „Proiectul tinerilor a eșuat! Jucătorii mari fac echipele mari”, acuză Milliyet.

Românii de la Galatasaray au ajuns ținta preferată când vine vorba de a găsi vinovați pentru situația catastrofală a echipei. Patru eșecuri la rând în Super Liga Turciei și locul 15 în clasament, foarte aproape de zona retrogradării! Jurnalistul Sansal Buyuka, de la Milliyet, a realizat o analiză, developând motivele pentru prăbușirea fără precedent a „Cim-Bom-Bom”.

Noi explicații pentru prăbușirea lui Dennis Man: „A fost un șoc pentru el, nici acum nu și-a revenit”
PARMA
Noi explicații pentru prăbușirea lui Dennis Man: „A fost un șoc pentru el, nici acum nu și-a revenit”

Împrumutații, mai buni

Performanțele lor sunt comparate cu cele ale unor jucători împrumutați de Galatasaray la alte echipe din Turcia. „Moruțan, pentru care Galatasaray a plătit 3,5 milioane de euro, nu joacă în mod constant. Yunus Akgun a fost împrumutat la Adana Demirspor și a reușit 7 goluri și 6 pase decisive. 

Cicâldău, pentru care Galatasaray a plătit 6,5 milioane, și Emre Akbaba, împrumutat la Alanya, joacă pe aceeași poziție. Cicâldău a mai înscris din penalty, dar nimeni nu l-a văzut să facă diferența într-un meci. Emre Akbaka are 10 goluri și 3 assisturi”.

Cine l-a numit „mercenar” pe Stanciu în Cehia?! Un fost jucător, care a înscris pe „23 august” împotriva României!
STRANIERI
Cine l-a numit „mercenar” pe Stanciu în Cehia?! Un fost jucător, care a înscris pe „23 august” împotriva României!

„Prezentul, neglijat!”

Concluzia e că strategia a fost greșită: „Galatasaray a încercat să-și construiască viitorul cu ajutorul jucătorilor tineri. Dar prezentul? Este clar că proiectul cu tinerii nu a funcționat. Jucătorii mari fac echipele mari, Sneijder, Felipe Melo, Fernando, Selcuk Inan. 

Tinerii pot construi ziua de mâine, dar marii jucătorii au grijă de prezent. Galatasaray are nevoie de jucători experimentați! Dacă aș fi în conducerea clubului Galatasaray, i-aș trimite înapoi pe Cicâldău și Moruțan și aș evita plata celor 10 milioane de euro”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Jucătorul care a împărțit vestiarul și cu Mbappe, și cu Haaland a dat verdictul: „El e mai bun”

Primul derby milanez, prima victorie, campionat relansat! Giroud, MVP-ul „rossonerilor” în Derby della Madonnina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
snooker
snooker  •  06 Februarie 2022, 19:40
Postat de lake1001 pe 06 Februarie 2022, 17:37

E vorba doar de Muruţan . Cicăldău e idol la Galata. Datorită lui Galata e in primăvara europeană !

:)))))))))))))))

ge0x
ge0x  •  06 Februarie 2022, 18:25

Pai parca Sumudica ii lauda pe turci ca sunt full de bani, ca mama ce conditii, ce jucatori cumpara ei. Dar de unde, din parti. Eu stiu ca ,cu Sneijder,cu van Persie ii bateau toti prin Europa. Si pe Galatasaray si pe Fenerbahce. si acum cu Morutan si Cicaldau s au calificat. Pai Becali dadea 2,3 milioane acum 4 ani pe un Tanase, Nedelcu, Coman si nu se vaieta ca nu mai ia nimic pe ei. Si marii bogati turci se vaieta in fiecare saptamana ca au dat 3,4 milioane pe Morutan. Saraci au ajuns si turcii astia. Nu ii lauda lumea ca la fiecare victorie le baga federatia turca instant 600.000 de euro in conturi? Galatasaray din 15 victorii scoteau banii pe Morutan si Cicaldau. Am vazut ce joaca Galatasaray si Morutan si Cicaldau chiar s au miscat bine cand au jucat. Dar daca sunt criticati meci de meci de parca ar juca doar ei doi, chiar nu or sa mai joace.

robotucigas
robotucigas  •  06 Februarie 2022, 18:00
Postat de sibelius pe 06 Februarie 2022, 16:52

Cu cele 10 milioane date pe Pic si Poc luau un jucator util.

*** ca luau unul bun. Pe Tănase de la fcsb cred. Treziți-vă! Dacă România vinde la 10 milioane, înseamnă că luau tot petarde. Iar cei doi sunt buni cei dacă faci echipa pe ei. Dacă aștepți numai de la ei, ce dracu sa facă băieți. Dar tu vorbești sa nu adormi. Romanii nu au șansa pentru ca nu sunt doriți. Ce este în România, cei cu bani ii ia și ii strică. Asta este viața, cei puternici te vor face prin orice metoda mai slab

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează