INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Noi explicații pentru prăbușirea lui Dennis Man: „A fost un șoc pentru el, nici acum nu și-a revenit”

Dennis Man / Sursă foto: Imago Images
Dennis Man / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 13:52 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 13:53

Agentul Victor Becali dezvăluie că Dennis Man (23 de ani) continuă să fie afectat după ce a retrogradat cu Parma în Serie B. Ocolit de antrenori, internaționalul a mai primit o lovitură zilele trecute: mutare sa la Lazio a picat în ultimul moment.

În loc să fie liderul „cruciaților”, Dennis Man prinde din ce în ce mai rar echipa la Parma, chiar și după venirea antrenorului Giuseppe Iachini. Apropiații fotbalistului susțin că Man suferă și acum din cauza faptului că nu mai evoluează în Serie A, ci „lustruiește” banca la o echipă de mijlocul clasamentului din Serie B.

Victor Becali: „A fost un șoc pentru Man că a ajuns în Serie B”

„Dennis Man a fost la un pas (n.r - de un transfer la Lazio). Au avut mai mulți jucători pe listă. Dacă nu se concretiza cu portughezul (n.r - Jovane Eduardo Borges Cabral, jucător din Capul Verde), ar fi fost el. El trebuie să aibă răbdare până în vară și să facă tot ce depinde de el și sunt convins că la vară se va găsi o soluție și pentru el. 

Are o cotă de piață foarte bună. Este un jucător valoros. A fost un șoc pentru el când a ajuns în Serie B și nici acum nu și-a revenit. Acum el a început să joace, intră în planurile antrenorului și sunt convins că în vară se va găsi o soluție și pentru el”, a declarat Victor Becali, la Sport Total FM. 

13e poziția ocupată de Parma în Serie B

Dennis Man, la răscruce de drumuri

Dennis Man s-a devalorizat în Serie B, unde joacă mai puțin ca în sezonul trecut. În 25 de meciuri la Parma, Man a reușit 4 goluri și un assist. Dennis a fost doar de 8 ori titular în acest sezon de Serie B la Parma. 

Cota lui Man a luat-o în jos din cauza evoluțiilor sub așteptări. Dacă în martie 2021 era cotat la 11 milioane de euro pe transfermarkt, acum valorează 8 milioane.

Mai mult, fostului atacant de la FCSB i s-a fixat în această iarnă și prețul pentru care poate fi cumpărat. Patronul Kyle Krause și-a redus pretențiile și nu l-a mai considerat pe Man netransferabil. Suma cerută a fost, scrie presa locală, de 10 milioane de euro, cu trei milioane mai mică decât maximul obținut de roș-albaștri (cu tot cu bonusuri).

VIDEO: De ce nu se impune Dennis Man în Serie B: „Nu are dimensiunea muncii”

Citește și alte știri de actualitate:

„Singurul care-l interesează e Mihăilă!” » Atacantul român a reușit să impresioneze o legendă a fotbalului italian

Secretul succesului lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev: „Asta a contat” » Ce zice de fanii care-l contestă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
lake1001
lake1001  •  06 Februarie 2022, 17:40
Postat de fcsbesteaua pe 06 Februarie 2022, 16:09

Ala poate sa joace si-n liga 4,oricum e mult mai bine decat un fraier ca tine si reatul,care nu puteti dormi noaptea din cauza lui Man! Ce specie de fraieri!?!

Pisica, pisica .....

1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  06 Februarie 2022, 17:12

Soc ptr Man a fost ca a cautat 2 saptamani aparatul de ozonificare rectala si pungulitele minune introduse la DrumLeordeni2003 de Regheblat si nu le-a gasit. A dat insa de fotbalisti adevărați.

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  06 Februarie 2022, 17:06

Clanul berbecilor trebuia sa-i„transfere”si arbitrii lui GG si sufocanta masinarie de propaganda!Fara„accesoriile”alea...a ramas in ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează