INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Radu Banciu l-a desființat pe Dan Petrescu: „Catastrofal! S-a dus ca un cerșetor la Kayseri, odios!”

Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat dur pe Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul român care s-a despărțit recent de Kayserispor (Turcia)
Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat dur pe Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul român care s-a despărțit recent de Kayserispor (Turcia)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 17:30 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 18:06

Jurnalistul Radu Banciu l-a criticat dur pe Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul român care s-a despărțit recent de Kayserispor (Turcia).

Banciu consideră că formația turcă l-a demis pe „Bursuc”. La revenirea în România, Petrescu a declarat că o problemă personală a dus la ruptură.

Radu Banciu, despre Dan Petrescu la Kayserispor: „Catastrofal!”

„Eu sunt unul care a intuit exact traseul lui. Am spus că nu va fi dat afară după un meci sau două. Am zis că va sta un pic. E un antrenor meticulos. Chiar dacă are o particularitate arhaică, fiind un profesor din anii '50, e totuși rigid, iar această rigiditate te poate salva când te duci într-un campionat din fundul lumii. 

De asemenea, am intuit că va fi dat afară până la urmă, pentru că nu este un tip creativ, valoros. Dacă aș fi jucat la pariuri, prindeam o cotă imensă. Este catastrofal pentru imaginea lui! Și Dan Petrescu își cunoaște valoarea. Un antrenor care se duce în Turcia s-o preia în timpul unui sezon, ca un cerșetor, pe Kayseri - o echipă care nu există în fotbalul mondial - fără să cunoști formația respectivă... spune despre tine foarte multe!

Degeaba tu te consideri extraordinar în România, unde nu stai de vorbă cu lumea. Un antrenor serios nu poate prelua o astfel de echipă precum Kayseri. E absolut odios!”, a afirmat Radu Banciu în emisiunea „Notele lui Banciu” de la Look Sport.

Dan Petrescu la Kayserispor

Radu Banciu l-a desființat pe Dan Petrescu: „Catastrofal! S-a dus ca un cerșetor la Kayseri, odios!”
  • 8 meciuri
  • 2 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri 
  • Golaveraj 6-9 
  • 1.13 puncte/meci

45 de zilea durat mandatul lui Dan Petrescu la Kayserispor

Dan Petrescu s-a întors în țară. Declarații despre experiența din Turcia + relația cu atacantul său preferat, Denis Alibec

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Boeing 767! În ziua în care Pelé s-a vaccinat, Cristiano Ronaldo i-a egalat recordul de goluri!

Ce moment pentru Ianis Hagi! Românul apare într-o reclamă alături de Leo Messi

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (52)
custeauamereu24
custeauamereu24  •  03 Martie 2021, 18:52

Chiar nu îl poate face nimeni pe asta sa tacă? Acest pseudojurnalist ataca și jignește pe toată lumea și încă e în presa bine mersi promovat de trusturi mari de presa. Jalnic și mizerabil în același timp. Nu ma interesează de Petrescu dar ce face acest personaj pe nume banciu, nu e ok.

maddad
maddad  •  03 Martie 2021, 18:27
Postat de tomjeff pe 03 Martie 2021, 18:08

sincer,dan petrescu are noroc ca in romania sunt echipe care efectiv nu au demnitate si onoare gen cfr unde poti injura si umilii jucatorii non stop. pai jucau aia de la cfr de zici ca dupa meci dan petrescu ii umilea in fatza grupului(si fix aia si facea daca greseau). numai in romania putea dan petrescu sa umileasca in halul ala o echipa de jucau aia de frica,zici ca venea sfarsitul lumii.in afara nu merge asta si nici in romania la majoritatea echipelor.dar el a avut noroc sa s-a dus fix la echipele alea unde se putea asa ceva.

Ai dreptate. E un zeeo barat, ca om si ca antrenor. Doar esecuri in strainatate. In Romania a castigat cu arbitrii si cu violenta in limbaj. La fel ca Belu si Bitang, care le umileau pe fete, le injurau si le băteau. Metodele nazist-staliniste dau rezultate, insa doar într-o tara de oameni umili, ca a noastră. Belu si Bitang nu au acceptat niciun cobtract in afara, csci făceau pușcărie cu metodele lor, iar fara acele maltratari nu obtineau nimic. Dix ca Dan Petrescu, acest frustrat fără minuma cultura, care la 50 de ani nu a invatat sa spuna "arbitru", ci pronunța "albitru".

kensan.gmm
kensan.gmm  •  03 Martie 2021, 19:54

Bravo Dl.Banciu , unul dintre singurii care mai spune lucrurilor pe nume intr-o lume plina de cenzura. Inclusiv pe site-urile astea de sport daca zici cuvinte cum e "gloaba"pe care eu personal il vad mai mult funny decat jignitor iti iei cenzura automat. Si se mai mira unii de ce Bitcoinul si spatiul decentralizat are atata succes.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează