INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Lovitură dură pentru Bayern » Nici Ralf Rangnick nu vine antrenor

Ralf Rangnick i-a întors spatele lui Bayern / Foto: Imago
Ralf Rangnick i-a întors spatele lui Bayern / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 11:40 / Actualizat joi, 02 mai 2024 12:44

Ralf Rangnick i-a informat pe șefii lui Bayern că rămâne selecționerul Austriei, cu care are contract până-n 2026.

Miercuri, Ralf Rangnick se afla la un pas de Bayern. Negociase cu șefii bavarezilor, mai rămăsese doar ca aceștia să se pună de acord cu Federația austriacă, unde tehnicianul german e sub contract până în 2026.

Dan Șucu a decis cine va fi noul director sportiv de la Rapid » Daniel Niculae pleacă! + detalii incredibile din interior: „Picătura finală!”
Rapid
Dan Șucu a decis cine va fi noul director sportiv de la Rapid » Daniel Niculae pleacă! + detalii incredibile din interior: „Picătura finală!”

Ralf Rangnick s-a sucit în nici 24 de ore

Însă în nici 24 de ore, situația s-a schimbat cu 180 de grade. Și Rangnick nu mai vine la Bayern! A decis să rămână selecționerul naționalei Austriei și să-și ducă la bun sfârșit angajamentul.

Joi dimineață, într-un comunicat de presă, Rangnick precizează: „Sunt din toată inima selecționerul Austriei. Îmi place foarte mult munca pe care o fac și sunt hotărât să continui cu succes calea pe care am ales-o”.

Ralf Rangnick: „Nu este o decizie împotriva lui Bayern”

Și mai departe: „Aș dori să subliniez în mod expres că aceasta nu este o decizie împotriva lui FC Bayern, ci o decizie pentru echipa mea și obiectivele noastre comune. Concentrarea noastră totală este pe Campionatele Europene. Vom face tot ce putem pentru a ajunge cât mai departe posibil!”.

Potrivit tabloidului Bild, Rangnick i-a sunat personal pe șefii lui Bayern, miercuri seară, pentru a le comunica hotărârea luată și a le explica motivele care l-au determinat să-i refuze. Jurnaliștii germani au aflat că el nu se simte pregătit pentru o schimbare majoră în carieră.

Ralf Rangnick nu vrea să meargă pe două fronturi

Mai ales că aceasta ar fi presupus ca, în paralel cu preparativele și participarea la Euro 2024, cu naționala Austriei, să planifice și sezonul viitor cu Bayern (program, cantonament, transferuri): „Lucru de neimaginat pentru el”.

Ralf Rangnick este deja al treilea antrenor care o refuză pe Bayern în ultimele săptămâni. Favoritul munchenezilor era Xabi Alonso, însă fostul lor jucător a decis să rămână și sezonul viitor pe banca lui Bayer Leverkusen, cu care tocmai a câștigat titlul.

Următorul pe lista bavarezilor e Roberto De Zerbi

Următorul pe listă, Julian Nagelsmann, a preferat să continue la naționala Germaniei. În cazul său ar fi fost vorba de o revenire pe banca multiplei campioane a Germaniei, după ce a fost demis în martie anul trecut și înlocuit cu Thomas Tuchel.

Tuchel pleacă și el, la vară, decizia fiind luată încă din februarie! Iar acum, favorit să-i ia locul pe bancă e Roberto De Zerbi, antrenorul lui Brighton.

VIDEO. Carlo Ancelotti, după Bayern - Real 2-2

Mai puteți citi:

Pleacă sau rămâne? Decizia luată de șefii lui Liverpool în legătură cu Salah, după conflictul cu Jurgen Klopp

Nouă ipoteză despre cauza morții lui Diego Maradona » Ce au descoperit procurorii din Argentina

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  02 Mai 2024, 14:22

Dupa ce Nagelsmann a fost dat afara pe nedrept ca si Tuchel care urmeaza sa fie "mancat" poate de aceeasi gasca de jucatori,iata ca mai exista antrenori care gandesc .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează