INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Legendarul fundaș al Realului îl sfătuiește pe Kane să nu refuze mutarea pe „Santiago Bernabeu”: „Este un club special, care știe să câștige”

Harry Kane, atacant Tottenham Hotspur. 
Foto: Imago
Harry Kane, atacant Tottenham Hotspur. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 09:08 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 09:50

Fostul mare fundaș al lui Real Madrid, Sergio Ramos (37 de ani), îl sfătuiește pe Harry Kane (29 de ani), atacantul lui Tottenham, să nu refuze oferta venită din partea grupării spaniole. 

Odată cu plecarea lui Karim Benzema în Arabia Saudită, la Al Ittihad, Real Madrid a rămas fără un vârf de mare valoare în lot. Iar Ramos a spus că Harry Kane nu ar trebui să ignore un eventual transfer pe „Santiago Bernabeu”. 

Mihai Stoica, despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”
FCSB
Mihai Stoica, despre transferul pentru care insistă Gigi Becali: „E un alt tip de jucător. Te poți bate cu el în Europa”

Sergio Ramos îl sfătuiește pe Harry Kane să nu refuze Real Madrid: „Este un club special, care știe să câștige”

„Sfatul pe care i l-aș da oricărui jucător care este dorit de Real Madrid este să nu refuze oferta de a juca la acest club, pentru că este unul special, care știe să câștige. 

Harry Kane are un fizic impresionant și, să marchezi atât de multe goluri într-un campionat precum Premier League, unde accentul se pune pe partea fizică, este ceva incredibil. 

El se remarcă și prin tehnica pe care o are și despre care nu multă lume vorbește. Harry Kane este un mare marcator, dar, în același timp, este și un mare jucător”, a declarat Sergio Ramos, potrivit Marca. 

Crescut de Tottenham, Harry Kane joacă din 2013 la prima echipă a londonezilor, după ce, anterior, fusese împrumutat la formații precum Leyton Orient, Millwall, Norwich City și Leicester City. 

Kane este al doilea marcator din istoria Premier League, cu 213 goluri. Mai are de marcat 47 până la a-l egala pe Alan Shearer, care a înscris 260 de goluri în prima ligă engleză. 

Citește și: 

Alertă la Manchester City, cu 4 zile înaintea finalei Ligii » Un titular nu a participat la antrenamentul de marți și este incert pentru meciul de la Istanbul

Fotbalistul care a ales Canada în dauna României a retrogradat în al treilea eșalon al Germaniei » Spulberat la baraj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează