INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Thierry Henry știe vârful ideal pentru Manchester United: „Poate juca pe orice poziție din atac”

Thierry Henry (45 de ani), fostul mare jucător al celor de la Arsenal și FC Barcelona, crede că Harry Kane (29 de ani), atacantul lui Tottenham, s-ar potrivi mai bine la Manchester United decât Victor Osimhen (24 de ani), vârful lui Napoli.
Foto: Imago
Thierry Henry (45 de ani), fostul mare jucător al celor de la Arsenal și FC Barcelona, crede că Harry Kane (29 de ani), atacantul lui Tottenham, s-ar potrivi mai bine la Manchester United decât Victor Osimhen (24 de ani), vârful lui Napoli. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 11:36 / Actualizat joi, 16 martie 2023 11:36

Thierry Henry (45 de ani), fostul mare jucător al celor de la Arsenal și FC Barcelona, crede că Harry Kane (29 de ani), atacantul lui Tottenham, s-ar potrivi mai bine la Manchester United decât Victor Osimhen (24 de ani), vârful lui Napoli. 

Fostul internațional francez consideră că un atu al lui Harry Kane este faptul că deja cunoaște Premier League, spre deosebire de Victor Osimhen, care a jucat până acum în Germania, Belgia, Franța și Italia. 

Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!
FCSB - CSA STEAUA
Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!

Thierry Henry crede că Harry Kane s-ar potrivi mai bine decât Victor Osimhen la Manchester United: „Cunoaște Premier League”

„Dacă aș fi în locul celor de la Manchester United, l-aș alege pe Harry Kane în detrimentul lui Victor Osimhen. Asta nu înseamnă că Osimhen nu este un jucător bun. Cred că el se poate adapta în orice campionat. 

Dar, dacă aș fi în locul celor de la Manchester United, m-aș uita la faptul că Harry Kane nu trebuie să se adapteze la stilul din Premier League, deoarece el ar coborî, ar recupera baloane, și l-ar putea lăsa pe Marcus Rashford în situații singur cu portarul. 

203 goluria marcat Harry Kane în carieră în Premier League

Harry Kane poate juca pe orice poziție din atac”, a declarat Thierry Henry la CBS Sports Golazo, citat de football365.com. 

Thierry Henry: „Victor Osimhen ar putea juca la Chelsea, Manchester United sau PSG”

Thierry Henry mai crede că nigerianul din atacul lui Napoli ar putea ajunge, dacă va părăsi gruparea de lângă Vezuviu, la Chelsea sau PSG, formații care nu au un atacant veritabil în lot. Nu o exclude nici pe Manchester United. 

„Victor Osimhen ar putea juca la Chelsea sau Manchester United, dacă ne raportăm la Premier League. Și PSG s-ar putea orienta spre aducerea unui număr nouă, pentru că le trebuie un atacant. 

Astea sunt echipele care îmi vin minte că nu au un adevărat număr nouă în lot. PSG îl folosește pe acel post pe Kylian Mbappe, care știm că nu este un număr nouă de meserie. Acum, noi nu știm dacă el va rămâne la PSG sau nu”, a mai spus Thierry Henry, potrivit sursei citate. 

Citește și: 

Spalletti, contraatac tăios la Pep Guardiola: „Cum să spui așa ceva?!”

7 arestări! Ultrașii lui Napoli au vrut să se ducă peste nemții care au vandalizat orașul

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează