INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - ARSENAL 1-0

FOTO „Ieși de pe stadionul nostru!” » Protest incendiar în Liga Campionilor: „Vă mulgeți suporterii ca pe vaci”

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 23:34 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 00:26

Fanii lui Bayern Munchen au creat o atmosferă incendiară în startul meciului cu Arsenal (1-0, 3-2 la general), din returul „sferturilor” Champions League. Și au protestat împotriva propriei conduceri, dar și la adresa UEFA.

Cele două echipe au intrat pe teren într-o atmosferă incendiară. În startul meciului, ultrașii lui Bayern, din peluză, au aprins zeci de torțe, oferind imagini spectaculoase.

FOTO. Atmosferă incendiară la Bayern Munchen - Arsenal: proteste vehemente ale nemților

+22 FOTO

După ce s-au stins torțele, fanii lui Bayern au început protestele. Atât împotriva deciziei șefilor, cât și împotriva UEFA.

Ultrașii sunt supărați din cauza prețului biletelor. Și i-au criticat pe șefi, în timp ce i-au ironizat și pe rivalii de la Arsenal.

„Între 70 și 150 de euro pentru un bilet. E vreo diferență față de cei de la Arsenal, care-și mulg fanii ca pe vaci?” a fost mesajul nemților, scris în engleză.

Apoi a venit și rândul celor de la UEFA să fie atacați, după ce forul european i-a suspendat pe fanii bavarezi pentru un meci în deplasare, după o serie de incidente petrecute la meciul de la Roma, cu Lazion, din „optimi”.

Nemții nu au fost pe stadion la meciul cu Arsenal, așa că acum s-au răzbunat: „Nici nouă nu ne place de tine! Excludeți UEFA. Ieși de pe stadionul nostru!”.

VIDEO. Ultrașii lui Bayern Munchen au făcut spectacol în peluză pentru returul cu Arsenal din Liga Campionilor

Citește și:

Investiție incredibilă făcută de Erling Haaland! Unde a putut să-și cumpere acțiuni golgheterul norvegian
INEDIT
Investiție incredibilă făcută de Erling Haaland! Unde a putut să-și cumpere acțiuni golgheterul norvegian
Cel mai în vârstă fotbalist din Bundesliga și-a anunțat retragerea » Cum arăta la debutul în campionatul Germaniei, în urmă cu 16 ani
Bundesliga
Cel mai în vârstă fotbalist din Bundesliga și-a anunțat retragerea » Cum arăta la debutul în campionatul Germaniei, în urmă cu 16 ani

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (20)
parintele.clapon.rahoviteanu
parintele.clapon.rahoviteanu  •  18 Aprilie 2024, 20:43
Postat de Ubi_Mortus pe 18 Aprilie 2024, 07:01

Spre deosebire de golanii de la noi, ei nu le arunca pe teren. Ai priceput, sau iti desenez, cap de sfecla?

Bai cap de creta nici la noi nu ar arunca in teren daca ar avea voie cu torte, si asta ar fi o condiție obligatorie!!...Dar la noi nu au voie cu nimic!! Si atunci cand strecoară clandestin aceste artificii si fumigene, normal ca prima reacție de protest este sa le arunce in teren, ca oricum sunt interzise, si efectul devastator trebuie sa fie maxim!!...Chestie de psihologia maselor si de percepție militieneasco-ceausista, aia de care nu ne debarasam in veci!!.... Capisci, cap de creta??

talpaiadului
talpaiadului  •  18 Aprilie 2024, 19:37
Postat de Functionarul9 pe 18 Aprilie 2024, 12:55

Cum adică au aprins torțe ... niste salbatici ... !

Pai salbaticii nostri de unde au invatat sa foloseasca tortele, doar nu ti-ai inchipuit ca romanii au fost vreodata in stare sa faca ceva original?! Pana si sarmalele, mamaliga si mititeiii au fost preluate de la alte popoare, daramite salbaticia de tip ultras si aprinderea tortelor pe stadioane.

Hund
Hund  •  18 Aprilie 2024, 19:32

În varianta românească erau mulși ca niște oi)))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close